◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 120 175
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 855
Ох, ама хич не им върви на американците плуването досега. Все за малко изпускат златото

Еми като го няма Фелпс ще останат без злато в тази дисциплина.

# 856
Йордан Йовчев е от Пловдив...
Ок, клубът му беше във Варна, Черноморски юнак. Няма значение, идеята е друга.

Лорде, да ти кажа, предпочитам така, да има някакво разнообразие, а не един да окупира всичко и това е. Ще видим и Симон Бейлс като се пенсионира, какво ще се случи (леле, как звучи да се пенсионира).

# 857
И аз така си мисля, но истината е, че е късмет да гледаш такива легенди в спорта и после липсата им много се усеща. Болт, Фелпс, Байлс, Роналдо, Меси не се раждат често. Сега и в тениса се усеща вече липсата на Надал и Федерер, а и Джокович, колкото и да е противоречив, ще липсва много като се откаже.

# 858
Във Варна така е с футбола.
Лъжат родителите...то какво ги лъжат, ухажват такива с болни амбиции,  но като стане детето по-големичко и ако не се откаже само го натирват. До тогава всяка седмица турнири, тук спечелили,  там спечелили, също както го описвате в художествената ( и аз не я харесвам)

# 859
Леон Марчант направо невероятен, олимпийски рекорд, няколко златни медала.
Казват, че този басейн не бил бърз, образували се някакви вълни, които забавяли. Ами тези неща не се ли знаят как да се конструира бърз басейн? Предполагам, французите биха се радвали да има повече олимпийски рекорди на тяхната олимпиада.

# 860
  • София
Браво на този Леон, второ олимпийско злато за една вечер, просто невероятно.

# 861
Току що падна и световен рекорд в плуването - китаецът Пан Жанле.
Представям си, ако басейнът беше бърз какво щеше да е.

# 862
Световен рекорд на китаеца в плуването на 100 метра свободен стил!

# 863
Леле, какво плуване на китаеца! Open Mouth
Коментаторите направо издивяха. Като Питър Пан прелетя над басейна Joy
Разбиха ме! Но ме кефи, че си обичат работата

# 864
  • Germany
Страхотно плуване за китаеца. Със себе си се състезава, направи рекорд, сега си го подобри 😆

# 865
Това е казал за предишния рекорд:
Цитат
„Бях шокиран, когато видях колко е часът. Не очаквах да счупя рекорда – исках да го оставя за Олимпийските игри през 2024 г. в Париж.

---------------------
Ох, ама хич не им върви на американците плуването досега. Все за малко изпускат златото

Еми като го няма Фелпс ще останат без злато в тази дисциплина.

Не останаха.
Кейти Ледецки спечели титлата на 1500 метра, направо беше безапелационна, много пред другите. Борбата беше за бронзовия медал.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 00:03 от Diorela

# 866
Казват, че този басейн не бил бърз, образували се някакви вълни, които забавяли. Ами тези неща не се ли знаят как да се конструира бърз басейн? Предполагам, французите биха се радвали да има повече олимпийски рекорди на тяхната олимпиада.

Ами не е специално конструиран басейн, а сглобена конструкция в универсална спортна зала.

# 867
Разбрах. Не ги интересува французите тяхната олимпиада да се запомни с рекорди. Важното е да е евтинко.

# 868
  • София

Ами не е специално конструиран басейн, а сглобена конструкция в универсална спортна зала.
Аз се чудех, защо ми стои някакси неестествено в залата, а той бил сглобяем...Много е странен басейна, наистина, .
Четох, че и пътеките за леката атлетика за първи път ще бъдат сини, а не стандартните червени...
Чупят всички стереотипи тия франсета...Новатори са.

# 869
Не сини, а лилави.

Общи условия

Активация на акаунт