◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 120 199
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 975
Двама участници плували в Сена са се разболели. И са  оповръщали. Единият е повръщал над 10 пъти, включително на колоезденето Неколцина са се получвствали зле. ОСтаналите са плували сред вода с отварителен дъх и цвят

сред жените са допуснати хора, с по-висок тестостерон от нормалното и с мускули като на Кубрат Пулев

лейди Гага не пее на живо. Да не говорим, че извикали една силиконка  от Холивуд - и то такава със супер скандална репутция  - да си показва силиконените устни и силиконинете цици, а не са повикали нормално момиче Индила, с в пъти по-приятен глас и е французойка.

Имам чувството че са търсили скандала

# 976
Не ми се мисли в САЩ след 4 години, какъв либерализъм само ни чака Joy

# 977
Сега във ФБ от над 2,5К  италиански профила/които май са фалшиви, но не знам/ се транслира неофициално изказване на италиански боксьор Джанмарко Кардильо,че от 15 дни се чувства жена и иска да се бие с алжирката.

# 978

Впрочем има и втори тест - колко мъжки хормони имаш, за В.Уилямс май я бяха хванали, че има няколко мъжки хормона, но не са достатъчно за да обявят за мъж.

Ъм, не е нужно надявам се да си обясняваме човешката биология тук, само ще кажа че и мъжете и жените произвеждат т.нар. "мъжки" и "женски" хормони.

То да беше само тук, ами навсякъде има възмущение.

Нямам против възмущението, имам против дезинформацията, в стремежа да се обоснове възмущението.

# 979
Май я бяха хванали, че има една двойка мъжки хормони повече от нормалното. За жените. Но това не било достатъчно да я обявят за мъж.

# 980
  • София
В един бг либерастки сайт четох, че не били със сменен пол, а инсекс, нещо като родени жени, ама развили се като мъж... Не бях чувала такова нещо.
Хахаха, италианският боксьор ме кефи, браво.

# 981
Чувал бях че съвременниците на Краля Слънце си слагали скъпи парфюми върху вмирисаната пот и перуки- върху въшките
Чувал бях че съвременниците на Мария Антоанета си изхвърляли гърнета с пикнята и лайната направо през прозореца върху нечия нещастна глава
Чувал бях че Наполеон Бонапарт загубил битката при Ватерло защото в половината му армия пламнали тиф и дизентерия.
Не исках да повярвам.
До днес
не знам какво ни се е присмивал Чърчил за хигиената, ама два пъти повече е трябвало да се присмее на французите
Ние строим канализация при Севт III през 3 век преди новата ера и водопровод при кан Маламир през 10 век от новата. Французите явно са по-назад в развитието си

# 982
  • София
Принципно това важи и за Стара Англия, не случайно тук се хвалим, че когато западняците са си хвърляли фекалиите през прозореца, ние сме имали канализация.
А за Индила да, толкова я харесвам, как не се сетиха за нея наистина...

# 983
Май я бяха хванали, че има една двойка мъжки хормони повече от нормалното. За жените. Но това не било достатъчно да я обявят за мъж.

Имате предвид хромозоми?

Сега във ФБ от над 2,5К  италиански профила/които май са фалшиви, но не знам/ се транслира неофициално изказване на италиански боксьор Джанмарко Кардильо,че от 15 дни се чувства жена и иска да се бие с алжирката.

Няма подобно изказване в социални мрежи на този човек. Има пост за подкрепа на италианската боксьорка, но не споменава подобно нещо.

# 984
  • София
Аз прочетох точно обратното, че не са ги тествали за тестостерон на световното: “Международната боксова асоциация (МБА), чийто президент Умар Кремлев заяви пред руската информационна агенция ТАСС, че ДНК тестовете са „доказали, че те имат XY хромозоми и поради това са изключени от спортните събития“.  Цитирам защото не мога да слагам линкове.

# 985
От Българския олимпийски комитет излязоха с официална позиция във връзка със скандала около боксьорките със съмнителен пол, които участват на Игрите в Париж.

СТАНОВИЩЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ОЛИМПИЙСКИ КОМИТЕТ

Скрит текст:
Българският олимпийски комитет (БОК) за пореден път подвига въпроса за стриктното спазване на равнопоставеността при отделните полове в олимпийските игри. Повод за тревогата ни е участието в женския турнир по бокс на Игрите в Париж на Имане Келиф от Алжир в категория 66 кг и на Лин Ю Тинг от Китайско Тайпе в кат. 57 кг, които преди време не издържаха тестовете за пол и бяха спрени от участие в женските боксови турнири на световно ниво, а сега необяснимо как са записани в програмата на олимпийските игри в Париж при дамите.

По този повод генералният секретар на БОК Белчо Горанов и главният лекар на олимпийската ни делегация д-р Стефан Стругаров се срещнаха още на 27 юли с проф. д-р Роалд Бар, председател на Групата за Париж 2024 на Медицинската и научната комисия на МОК, на срещата присъстваше и д-р Джейн Торнтон, която е назначена за новия научен и медицински директор на МОК. Д-р Бар обясни, че двамата спортисти са допуснати до Игрите в Париж, спазвайки всички правила и отговаряйки на всички критерии, както и че МОК няма практика и няма да провежда тестове за полова принадлежност щом в паспорта пише пол "женски“. От своя страна БОК заяви, че иска да подаде официална жалба по случая, на което д-р Бар отговори, че такава жалба няма да бъде уважена, но ако все пак се настоява за това, то тя трябва да се адресира до МОК, нещо, което БОК възнамерява да направи.

На въпросната среща БОК отново изрази несъгласие с участието на въпросните двама спортисти в олимпийския турнир на Игрите в Париж при жените и изказа тревогата си от евентуалните негативни последствия при липса на реакция.

Твърдо сме решени да отстояваме правата не само на българските, но на всички състезателки, които ще бъдат потенциално ощетени от участието на представители на другия пол в надпреварите на жените. Наред с това, изразяваме своето притеснение за здравето на състезателките, тъй като е научно доказано, че ударите на мъжете са много по-силни от тези на жените и могат да доведат до тежки наранявания и трайни травми.

Българският олимпийски комитет се надява това становище да доведе до реакция от отговарящите за организацията и коректното провеждане на боксовия турнир на олимпийските Игри в Париж.[/i]

# 986
Влизам да се възмущавам от трансджендърството и да питам - тези от МОК малоумни идиоти ли са, за да допускат разни трансджендъри в игрите?

1. Още преди да се родят, момчетата и момичетата са изложени на различно количество тестостерон, всъщност още в първите три месеца по количеството циркулиращ тестостерон в майката може да се определи дали ще е момче или момиче. Това определя здравината на костите, като много ясно се виждат някои разлики например в съотношението на показалеца и безимения пръст. И това силово предимство, което момчетата получават още в самото начало, никога не може да се навакса.

2. Още преди пуберитета, на няколко месеца само, момчетата преминават през период, в който имат повече тестостерон, който трайно повлиява физиката им.

3. Това съответно означава, че на едни и същи килограми мъжете и жените ще имат различно съотношение мускулна маса - мазнини.

Наистина, да вземе някой мъж да се пише трансджендър както е модерно сега и да вземе да понабие трансдженърските боксьорки барабар с олимпийския комитет.

# 987
  • София
Мен ми се ще наистина Кубрат Пулев да хване тези псевдо жени и да им покаже що е то бокс.

Недей. Ще го набият и него. Grinning

# 988
Мен ми се ще наистина Кубрат Пулев да хване тези псевдо жени и да им покаже що е то бокс.

Недей. Ще го набият и него. Grinning
Няма, те искат да бият само жените, защото след като са си отрязали някои органи, ги считат за конкуренция.

# 989
И аз влизам само, за да се възмутя. Първо ЛГБТ откриването с гаврата с тайната вечеря, а сега разбиват кариерите на жените боксьори. Много гнусно!!! Гледах мача, няколко секунди...ми те си приличат на мъж, даже бяха със шорти....изцяло мъжко телосложение. Сложило си обички и го раздава жена. Италианката милата се разплака, каза, че не е честно. Изроди!

Общи условия

Активация на акаунт