Отговори
# 480

Бог да ги пази от зли очи

# 481

🧿🧿🧿🧿🧿🤍🤍🤍🧿🧿🧿🧿🪬

# 482
И Рамо зад кадър 🐍

# 483
  • София
КрасиАна Hands Plus1 Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз да си продължа клюкарската хроника. Запознати източници опровергаха, че Афра е с нов мъж в Австрия (тюх да му се невиди).
Била там сама. Ако не е вярно ще се извиня публично Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 23:59 от MysteryG

# 484
Не се знае, Мистери вече.Например тук на тази снимка огледално се вижда ,че снима мацка ,Афра е била с новия си мъж и е накарала случайна минувачка да я снима,дори се усмихва мацката. Мечти ,мечти...точно заради такива както каза ти се раздухват такива жълти клюки. От една снимка скалъпват сто простотии

# 485
КрасиАна Hands Plus1

Аз да си продължа клюкарската хроника. Запознати източници опровергаха, че Афра е с нов мъж в Австрия (тюх да му се невиди).
Била там сама. Ако не е вярно ще се извиня публично Stuck Out Tongue Winking Eye
По снимката на Афра "намерих" кое е мястото. Simple Smile
 Мине Тугай също е написала супер отзиви за там, била е преди около 3 месеца. Ако на някой му се разглежда:
https://www.vivamayr.com/de/standorte/maria-woerth/

# 486
# 487
От 3 часа и двамата са на линия в Инстаграм,той влезе първи,тя след около 10 минути...не знам случайност ли е или не,те си знаят...Heart Надявам се да се оправят...

# 488
Аз се чудя Афра как е влезнала на -110градуса и изобщо не влизам в Х да чета откакто е свършил сезона 😁

# 489
  • София
Ново развитие по драмата с Мерт - девойката (вероятно хостеса) е женена и има близнаци, ако се съди по снимките Scream
Сега Мерт хойка или не хойка, вече нищо не разбирам Joy

# 490
Мистери- Аз ще го питам утре Мерт и ще ви кажа всички клюки 😂😂😂

# 491
Изневярява хостесата на мъжа си ,ще кажат хората ,които не са "хейтъри",а мислят реално над нещата. Пък Рамо си хойка 😄,лесно е.

# 492
  • София
Кирилова, питай го, че побъркАха хората Joy
То не е сигурно, че момичето е хостеса, предположения са. Че е женена бая акаунти го споделят, ама все пак, инфото е от Х.

# 493
Аз съм отбор ку-ку-ру 😂
От ден на ден се убеждавам, че хората не са в ред!
Техен живот май си нямат та все в чуждия си завирят носа…
В Х ако вляза ще ми се развали лятото сигурно.. от безмозъчни хейтъри. Те по цял ден седят и хейтят.. друга работа нямат..
направо всички да се хващат за ръчичка и да ходят на детокс за изчистване на злоба и омраза…

# 494
Добър вечер!  Kissing Heart
Ей най-накрая го пуснаха "Шахмаран"  Tada Simple Smile Не съм гледала още цял епизод ,а само клипчета в Х  ,но всичко което прегледах ми хареса много.

Афра е мнооого красива на новите снимки, а мястото на което се намира е като от приказка.

Така нареченото хващане на местопрестъплението на Мерт хич няма да го коментирам  Angry Това пък да не може човек да излезе някъде на заведение , да се отпусне ,да поприказва със същество от другия пол и оооо ужас да я докосне по ръката е направо вече прекалено.  Angry
Дали са заедно или не Афра и Мерт не знам ,но мноого ще ми е приятно ако пак ни покажат,че са в добри отношения и ако пак се съберат ако изобщо са се разделяли ще бъде супер.  Hands Pray  Heart
Отношенията на АфРам са си тяхна работа и те ще решат какви ще са и доколко ще ни открехнат вратичката към личния си живот ,но СейФер са друго нещо те трябва да са заедно там друг вариант няма.  Simple Smile

https://x.com/Liliana28732285/status/1820796314998730989

https://x.com/Liliana28732285/status/1820840545956032943

Общи условия

Активация на акаунт