Какви мъже харесвате ?

• 5 193
  • 99
  •   1
Отговори
# 75
С харесването работата е като с политиката - до някое време си мислиш, че избираш, па желания, па изисквания, па претенции...
Идва момента на отрезвяване и осъзнаване, почваш да харесваш това, което има. Че даже и не го харесваш особено, мърмориш, ама го търпиш, че друго и без това няма...

# 76
Е, аз съм си фенка на Скалата Sunglasses малко дърт ми идва вече, ама няма да го върна Joy
Деветдесет процента от фенките на Скалата попадат на Дървото.
Е, аз явно съм от 10те процента,щото бившия поне в това отношение беше върха. Заместник трудно ще намеря за това... Кофти, ама има и по-важни изисквания.

# 77
  • Washington,USA
Имах предвид под модерни възгледи да поставя жените наравно с мъжете. Да не е с някакво мислене, че трябва жената да седи вкъщи и да му чисти и готви по цял ден. И да не е от тия типове дето си правят сметки - до 25 искам сватба, до 30г искам дете, до 35г второ дете и т.н. Да е склонен да не върви по утъпкания път.

# 78
  • София
Оф, в България напоследък има някакъв регрес във вижданията на мъжете относно жените.
И аз търся някой с по-разчупени виждания. Че всички са "или майка на децата или нищо".

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 21:51 от Rockstar

# 79
  • Далечният изток
Ами като им набиват отвсякъде - "традиционни ценности", "традиционни ценности"... те си мислят, че това е традицията - жената да им слугува, те да са чорбаджиите начело на масата и да си жулят ракията...

# 80
Въртите, сучете, до слугинството и прането на мръсните чорапи опирате във всяка тема. Най-много до 5-та страница, но обикновено още от 2-ра. Simple Smile
Къде ги виждате тия жени, които прислужват? Една такава не познавам даже. Всички са командаджийки.
Даже във фирмите за почистване повече мъже работят.

Е, аз съм си фенка на Скалата Sunglasses малко дърт ми идва вече, ама няма да го върна Joy
Е, аз явно съм от 10те процента,щото бившия поне в това отношение беше върха. Заместник трудно ще намеря за това... Кофти, ама има и по-важни изисквания.

Има една басня на Лафонтен за младата млекарка, която отивала на пазара да продаде мляко и яйца.
От много мислене и мечтане (реене из облаците) разляла мрякото и счупила яйцата.

# 81
  • Далечният изток
Въртите, сучете, до слугинството и прането на мръсните чорапи опирате във всяка тема. Най-много до 5-та страница, но обикновено още от 2-ра. Simple Smile
Къде ги виждате тия жени, които прислужват? Една такава не познавам даже. Всички са командаджийки.
Даже във фирмите за почистване повече мъже работят.
Скрит текст:

Има една басня на Лафонтен за младата млекарка, която отивала на пазара да продаде мляко и яйца.
От много мислене и мечтане (реене из облаците) разляла мрякото и счупила яйцата.
Ние не ги виждаме, ама и мъжете не ги виждат, те са във фантазиите им само. Затова и обикновено са си сами. Щото фантазиите не съвпадат с реалността.

# 82
Оооо, баш натамън си ми е в облаците, нема се притесняваш  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 83
Мая, нали нямаше да го върнеш Скалата...
Защото тогава на "бившата" Скала му показа пътя (или той сам си го хвана). Не се ли получава точно така - "ей такъв харесвам, онакъв харесвам... " - накрая като го намерите и се вади втората листа с изискванията дето е с размерите на Библията.
Тези списъци с изисквания са до към 30 година. И от там нататък почват да се задраскват по десетина процента всяка следваща година. На 40 вече няма и една буква в листата. И Скали няма, останали са само самотни Дървета - в много случаи бивши Скали на някоя взискателна.
Както казват в Алабама -"Чуждото Дърво, Скала се вижда".

# 84
  • София
Напротив, в момента съм 100 пъти по-взискателна.

# 85
Само се чудя защо щом, както е многократно писано тук, за жената е по-добре да е сама, отколкото зле придружена Wink, за мъжа да не е също толкова добре?

# 86
Само се чудя защо щом, както е многократно писано тук, за жената е по-добре да е сама, отколкото зле придружена Wink, за мъжа да не е също толкова добре?
Че кой е казал, че не е? Всеки има право да живее, както си е преценил, стига да не пречи на другите хора.

# 87
Аз по принцип мъжете много не ги харесвам, освен мъжа ми, баща ми и още двама-трима приятели, другите са ми доста неприятни като хора. Grinning Значи на първо място характер - почтеност, смелост, съвест, психическа стабилност.

# 88
Че кой е казал, че не е? Всеки има право да живее, както си е преценил, стига да не пречи на другите хора.

А другите хора могат ли да му пречат? Wink

Тия фейсбуковски мъдрости по-добре да ги забравите. Включително тъпия лаф, който са научили всички под 25 години - "...има/няма право..."
Винаги има някой, комуто пречите и някой, който ви пречи.

# 89
Bowerick, зайо, защо си с шапка, зайо, защо си без шапка е твоята работа.

Общи условия

Активация на акаунт