Какви мъже харесвате ?

• 5 197
  • 99
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Чист викинг. Норвежец. Че и на възраст е добре.

# 61
Какво нещо сме хората.
Хубаво е,  че сме различно устроени и харесваме различни неща.
Светъл мъж трудно да ме привлече. За Скарсгард може да направя изключение, айде.🤣
Виж тъмнокоси с шоколадови очи са друго нещо.

# 62
Слава богу, всички харесваме различни мъже и като външност, и като качества на характера.

Лично за мен няма по-отблъскващо от това някой да ми се прави на жертва и да се оплаква.

# 63
Хързалка, пързалка, ама я глей колко отговори!
Намират почва тук пързалките, особено когато подръпнат нежните струни на женската душа Wink
А каква по нежна струна от добре изглеждащ млад и богат мъж? За всеобщо женско съжаление, младите, красиви и богати мъже се събират със също такива млади, красиви и богати... мъже Simple Smile
---
Впрочем, на въпроса за женските предпочитания, желания, претенции и идеали, най-добър отговор е дал стария виц:

С жената се разбрахме, че няма да се мусим, ако всеки от нас намери и преспи (до 3 пъти Wink ) с идеала си за другия пол.
Тя си избра Брад Пит, Том Круз и (тука можете да си ги сложите ваште викинги Simple Smile ).
Аз си избрах най-добрата ѝ приятелка, младата съседка от 4-тия етаж и учителката по български на детето.
Сега ми се сърди, не разбирам защо?

# 64
Хързалка, пързалка, ама я глей колко отговори!
Намират почва тук пързалките, особено когато подръпнат нежните струни на женската душа Wink
А каква по нежна струна от добре изглеждащ млад и богат мъж? За всеобщо женско съжаление, младите, красиви и богати мъже се събират със също такива млади, красиви и богати... мъже Simple Smile
---
Впрочем, на въпроса за женските предпочитания, желания, претенции и идеали, най-добър отговор е дал стария виц:

С жената се разбрахме, че няма да се мусим, ако всеки от нас намери и преспи (до 3 пъти Wink ) с идеала си за другия пол.
Тя си избра Брад Пит, Том Круз и (тука можете да си ги сложите ваште викинги Simple Smile ).
Аз си избрах най-добрата ѝ приятелка, младата съседка от 4-тия етаж и учителката по български на детето.
Сега ми се сърди, не разбирам защо?

Сигурно защото детето ти няма да учи по български език, ще му пишат оценките... по съседски 😂

# 65
Ааа, ма само по външен вид ли ? Е, аз съм си фенка на Скалата Sunglasses малко дърт ми идва вече, ама няма да го върна Joy

# 66
Жените винаги ще мечтаят за много неща, то и аз искам да съм най-силният човек на света, да пътувам със скоростта на мисълта, в един момент съм в Лондон, а в следващия в Париж, но това е само мечта. Grinning

# 67
Е, аз съм си фенка на Скалата Sunglasses малко дърт ми идва вече, ама няма да го върна Joy
Деветдесет процента от фенките на Скалата попадат на Дървото.

# 68
  • София
Между другото, да свалиш известен в България съвсем не е космическа наука.

# 69
  • Washington,USA
Харесвам мъжете и ги искам такива, каквато искам и любимата си пица.

# 70

Тънки и пълни с кашкавал?

# 71
  • Washington,USA

Тънки и пълни с кашкавал?

Във фризера 👄
Шегите настрана,искам да е широкоскроен. Да има модерни възгледи.

# 72
Че той ако има модерни възгледи, баш със жени ли ще седне да се занимава?
Надали...
Simple Smile Simple Smile

# 73
  • Далечният изток
Ха ха, тъкмо това си помислих. Този с модерните възгледи... Като знам новото модерно...

# 74
А мъжете харесват тясно скроени жени. Парадокс

Общи условия

Активация на акаунт