Термин Август 2024 ♥ - тема 9

• 41 974
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
Арчи, много се радвам на новините! Честита да е малката Елена! 💜 Бъдете много здрави и щастливи заедно!!! 🌷💚🍀🍀🍀🙏

# 61
archimind , честита лъвица! Да ти е жива и здрава, бързо възстановяване на теб.
Хубав разказ за естествено раждане си имаш. 💛

# 62
  • София
Мама2288, честито! Страхотни мерки, много хубави имена сте избрали. Да растат здрави и силни момчетата ти и да ви носят много радост!
archimind Честито и за твоята принцеса! Да бъде много здрава и утеха на мама и тати. Всички те чакахме да се включиш Blush Звучи като съвсем нормално протекло първо раждане. Подкрепям за спрей Цикатрадина напълно. Аз съм с епизиотомия 2 пъти, пожелавам ти да мине възможно най-бързо и безболезнено. Бебенцето при теб ли е постоянно?

# 63
Честита принцеска Елена, Арчи! ❤️

# 64
Archimind, честита дъщеричка! Да расте здрава и щастлива! Бързо възстановяване!
Всички те чакахме да пишеш, но е имало защо!🙂

# 65
  • София
Archimind, честита дъщеричка ! Да е здрава ,красива ,силна и да ви носи само радост (това ми е едно от любимите имена за жена и на  мен ) ! Heart

# 66
Арчи, честита да е Елена и ти бързо да се възстановяваш!

# 67
Честито на Арчи и Мама! Да са ви здрави децата, да се възстановите бързо и да се гушкате скоро.
Как хубаво започва съботата ☺

# 68
Честита дъщеричка Archimind!😊 Да ти е жива и здрава! А на теб пожелавам бързо възстановяване!

# 69
Честито, Арчи! Много хубаво раждане си имала. Да расте здрава и щастлива Елена,а при теб бързо да минат шевове и неразположения! Simple Smile

# 70
Честито Арчи!💐🎀❤ Да е здрава малката принцеса Елена и ти бързо да се възстановиш!🌹

# 71
Mama2288, честити юнаци, да са ти живи и здрави и да те радват много. Страхотни мерки са се родили, желая ти бързо възстановяване!!! ❤️‍🔥
Archi, честита девойка, да ти е жива и здрава и да те радва много! Желая ти бързо възстановяване! ❤️‍🔥

🩵🩵
🩷

# 72
  • София
Честито бебче, Арчи! Да е жива и здрава, много щастлива да расте! 🩷🩷

# 73
  • София
Archmind, честито щастие! Gift Heart Да ти е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва! Flowers Hibiscus

# 74
Ах, само хубавини!😇
Честити рожби на всички! 💙💗💙💗💙 Здрави да бъдат!😇😇😇

Аз леко започвам да си мечтая по-скоро да ви последвам. Бях споделила за болката вдясно под ребрата. Вчера ходих в спешния кабинет на Шейново, но нищо не може да се направи. Прегледаха изцяло бебето - всичко е наред, но явно имам нещо притиснато и мога само парацетамол и паста да мажа. Нищо друго Sad и явно ще е така докато не родя. Малката е все още седалищно и вероятно така ще си остане, та илюзиите ми за естествено раждане се изпаряват. Лошото е, че трудно се движа и боли много, при всяко мърдане, изкашляне и т.н. Sad 8 месеца рай и последният ще е ад. Ама няма лесно на този свят!🤪

Общи условия

Активация на акаунт