Термин Август 2024 ♥ - тема 9

• 43 726
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
Ленка, честита радост! Ni_CI, страхотно раждане, пожелавам на всяка такова! Simple Smile Аз минах тонове днес, много са добре, също и преглед за разкритие - с 4см съм си,но контракции - йок. Докторът каза,че утре, ако реша, е хубав ден за раждане и до обяд съм родила с 1 система и това разкритие. Аз му казах,че ще си изчакам само да тръгне, той каза да не прекалявам с чакането Grinning Според него до петък ще родя, но аз нищичко не усещам, само дето ми се спи. Лошото е,че от август спряхме двамата батковци от градина,понеже си мислех,че вече ще имаме бебе,та утре ще се чудя как да ги забавлявам, с тяхната безкрайна енергия и моята тромавост. И така - официалният ми термин е 02.08, а още не съм родила,пък за 11 какво остава Grinning

# 226
Дами , аз съм в ступор.
Утре ме приемат в отделение , но децата сега се прибират от градина и една майка писа в групата , че детето е диагностицирано с петата болест.Нашите за сега нямат симптоми , но знам , че има дълъг инкубационен период без проявления.
Направо ми се изправи косата , знам , че за бременни е много опасно.
Някоя от вас има ли повече информация?
Писах и на Аг ако трябва още тази вечер да ида е болницата.

# 227
Дами , аз съм в ступор.
Утре ме приемат в отделение , но децата сега се прибират от градина и една майка писа в групата , че детето е диагностицирано с петата болест.Нашите за сега нямат симптоми , но знам , че има дълъг инкубационен период без проявления.
Направо ми се изправи косата , знам , че за бременни е много опасно.
Някоя от вас има ли повече информация?
Писах и на Аг ако трябва още тази вечер да ида е болницата.

Петата болест си е парвовирус. Свържи се с лекар, опасно си е. Лекар трябва да си даде насоки за новородено.

# 228
Ленка, честита радост!🎀💐🍀 Да ти е здрава принцесата, а ти бързо да се възстановиш. Mom to be стискам палци с вас всичко да мине по вода ! 🙏🏻

# 229
  • София
Marbella,и според мен се свържи с педиатър,за да знаеш как да действаме с бебето . Стискам палци да не са се запазили.
Ленка, Честита дъщеричка ! Да е здрава ,щастлива, красива и да ви носи само радост! Heart

Аз днес минах тонове ,консултации с кардиолог и анестизиолог...взехме и микробиология. От изследванията предните дни имам под нормата общ белтък. АГ ми изписа протеин пак и повече извара каза да хапвам.  С това голямо бебе и този протеин не ми се мисли какво ще е след 3 седмици Grinning

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 22:43 от malinkiii

# 230
Marbella,и според мен се свържи с педиатър,за да знаеш как да действаме с бебето . Стискам палци да не са се запазили.

Ленка, Честита дъщеричка ! Да е здрава ,щастлива, красива и да ви носи само радост! Heart

Чух се с Аг , тъй като другата седмица ще ми е секциото , утре ще ме вземат за наблюдение.Моите деца към момента нямат симптоми , но ще се чуя и с педиатъра им.
Иначе аг каза, че в края на бременността е толкова опасно , а и от утре като ще съм в болница съм малко по-спокойна.
Дано се размине!🙏

# 231
  • София
Моят последен преглед преди секциото е утре. Аз съм си в 38 седмица и все още нямам преглед за разкритие, може би няма и да има.
От една седмица само плача, ударило ме е на страшен рев. Не мога да се позная вече. 🥹
Днес ми мина консултацията по кърмене и си споделих за ревливото състояние, според Хедра това е един от признаците на предстоящо раждане.
Секциото е до няколко дни, а изобщо не искам да влизам в болница. 🥹

# 232
Честита радост, Ленка! Hug
При мен днес излязоха пак контракции, които аз не усещам. Шийката вече е много изгладена, а разкритие 0 …
Наде, аз съм си приготвила шишенце за всеки случайн.

# 233
NadezhdaML, наистина е така за плаченето. И с предишното раждане няколко дни преди това си поплаках за някакви неща и сега, 2 дена преди това. И то за страшни глупости..и не можех да се спра 🤓…

# 234
  • София
Абсолютно неутешима съм. Ама то плача за наистина тъпотии. Втори ден ми е и лошо, повръща ми се на моменти.
Ох, не знам. Утре съм на преглед, дано всичко е наред.

# 235
Преди няколко часа се роди и нашата малка принцеса! 💗 От 6 сутринта бях с нерегулярни контракции, следобяд зачестиха и ставаха все по-болезнени. Пристигнах в болницата към 17:30ч с 4см разкритие. Около 21:00ч бебка проплака за първи път!

# 236
Честито, Wednesday! Да ви расте здрава и щастлива! Nature Sunny

# 237
  • София
Wednesday,Честита дъщеричка Heart
Да е здрава и много щастлива  !

# 238
Wednesday, честито! Да ви е жива и здрава дъщеричката ! Бързо възстановяване на теб!🎀💐🌹

# 239
Wednesday ЧЕСТИТО, с кафето сутрин узнавам тази хубава новина, добре започва денят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт