Бързи здравословни въпроси и отговори – 47

• 29 264
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Някой с гадене преди МЦ? На какво може да се дължи?

# 706
  • Sofia
.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 18:41 от Doli

# 707
Скоро говорихме за чувството на запушен нос. При мен още е така вече една седмица. Сега се събудих от запушен нос. Пръснах муконазал и не подейства някак така бързо. Повторих и вдишах силно навътре и започнах да чувам едно  пук пук вътре в синусите сякаш дълбоко от свиване на кръвоносни съдове. Легнала не става. Трябва. ида походь права и хоп подейства и дишам... обаче съня ми отиде.
Всички колеги се оплакват от проблеми с носа в момента но те имат и бактериални инфекции и кашлица...
Направете тест за ковид, аз така започнах със синузит, обаче не ми подействаха лекарствата, които обикновено ползвам. На работа също имаше болни колежки с такива оплаквания. Реших да направя тест и се оказа ковид.

# 708
Добре ли е да се пие газирана вода при проблеми със стомаха?

# 709
Добре ли е да се пие газирана вода при проблеми със стомаха?

По-добре избягвайте докато се нормализират нещата.

# 710
Е все пак зависи и какви проблеми... те проблеми много и най-различни, няма как да се каже така.

# 711
Има как. Нищо газирано не е подходящо при проблеми със стомаха, пък било то и вода.

# 712
Щом казваш. Аз все съм си мислела че не на всички проблемите са еднакви...
В някои случаи даже може да подобри храносмилането. Но то пък това явно не се брои за проблем, знам ли.

# 713
При проблеми със стомаха не е добре да се пие газирано, както и да се яде люта или дори леко пикантна храна. За алкохол и т.н. няма нужда да споменавам.

# 714
Всеки ден пия газирано и кола до момента нямам здравословен проблем с бъбреци ,жлъчки или друго.
Дали е хубаво без оплакване да ида на ехограф да ме видят ?
Само понякога усещам тежест под гърдите ?
И черния дроб да се види ,знаете ли какво се случва с увреждането на тъканите и загиналите тъкани ?

# 715
  • до най-прекрасния мъж
Спри газираното и колата, защото бъбреци и черен дроб може и да не пострадат, но до диабет може съвсем успешно да се доведеш.
Иначе, по преценка на лекар или на платено може да те прегледат. С увреждането на тъканите не се случва нищо добро, особено с черен дроб. Например, цироза. Но от газирано едва ли, по-скоро от лекарства, алкохол и подобни.

# 716
Знаеш ли колко дълго се приема вредно за да се стигне до цироза ?
Ако знаеш нещо повече за тъканите моляте сподели .Инфо в интернет навсякъде пише едно и също .
А трансплантация би по помогнала?

# 717
  • до най-прекрасния мъж
Знаеш ли колко дълго се приема вредно за да се стигне до цироза ?
Ако знаеш нещо повече за тъканите моляте сподели .Инфо в интернет навсякъде пише едно и също .
Момиче, успокой се! Ако имаш притеснения, сподели ги с личния ти лекар! Всеки организъм е различен! Може и нищо да не стане, може и последиците да са сериозни.

# 718

Направо клониране. Simple Smile

# 719
Не разбрах ..

Общи условия

Активация на акаунт