Бързи здравословни въпроси и отговори – 47

• 30 416
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Е, то в 19ч няма как да отиде на лекар.
Дори и да й е дошъл цикъла толкова скоро сред предния пак е притеснително.

# 346
Няма нужда от паника и нерви.
Има само съсирек, не е някакъв кръвоизлив, все пак. До утре може да изчака и да търси лекар.

# 347
Добре, благодаря на всички за мненията. Утре ще се опитам да намеря свободен гинеколог да ме прегледа. Дано не е нищо страшно. Наистина съм много притеснена.

# 348
Въобще не ви нападам! Я си прочетете постовете, пък тогава ми говорете дали не сте в паника.
ИМА къде да отиде в 19 часа на преглед, но понеже не е спешно, ще и го таксуват и ще си плати. Сега... тук, ако всеки почне да си снима парчетата, които изпадат от него, защото за пръв път вижда такова нещо, ще стане интересно място, не мислите ли?!

Нищо страшно не е, ако искате да го осъзнаете, ще спрете да се притеснявате. Вижте в болница Вита, ако е там д-р Тодор Гърбов, ако сте от София, де.

# 349
  • София
На първо време се успокой. Никой не те напада.
И на мен ми се е случвало в младите години. И то не един път. Хайде - не са били много пъти, но 2 - 3 със сигурност.

# 350
Явно не съм от София щом ви казвам, че няма къде да ида в момента, ако бях със сигурност нямаше да пиша тук ей така. Дори няма болница в населеното място, в което се намирам, но както и да е. Ще се опитам утре да намеря начин да ме прегледа специалист.

# 351
Момичета последния ми цикъл дойде на 13.08. Днес от сутринта имам някакво зацапване, като ходя да пишкам. На какво може да се дължи, много съм изплашена? Дали е възможно да е имплатационно кървене нещо? Или за какъв проблем би могло да е сигнал това? Не ми се е случвало никога и съм супер притеснена (цикъла ми е на 27-28-29 дни)
Какъв цвят е зацепването? Правите ли опити за бебе?

# 352
Явно не съм от София щом ви казвам, че няма къде да ида в момента, ако бях със сигурност нямаше да пиша тук ей така. Дори няма болница в населеното място, в което се намирам, но както и да е. Ще се опитам утре да намеря начин да ме прегледа специалист.

Не се тревожете излишно и предварително, не е задължително да е нещо страшно. Не споменавате на колко години сте, на мен ми се беше случило 2-3 месеца да ми повтори цикъл по средата около овулация и се оказа ендометриозна киста… но при мен направо цикъл си идваше по средата по време на овулация… а не просто зацапване, така че излишно не се панирайте … понякога е просто разбъркване на хормони или някакви други влияния като времето например.
Пожелавам ви всичко да е наред 🤗

# 353
Здравейте, бихте ли препоръчали  някакви добри витамини дори и да засилват апетита няма проблеми, просто да бъдат ефективни?

# 354
Не е спешно изобщо. Стар съсирек, нали няма кървене?
Търпи изчакване до ден два.

# 355
Няма кървене поне засега. Само това кафеникавото през деня. На 32 съм и още не правим опити за бебе.

# 356
Толкова разбираемо е написано всичко. Къде видяхте да съм написала, че често ми се случва??????????? За първи път в живота ми имам зацапване извън дните си на менструация, и тази вечер за първи път изхвърлям подобно нещо от себе си??? Напислаа съм че ще ида на лекар, но в 8ч според вас при кого да отида да попитам? Четете малко преди да нападате така човек в такова положение, не помагате!
До колкото съм запозната тъмната кръв е остатъчна недоизчистен. Вижте утре дали ще продължи зацепването, и си направете един преглед да види доктор лигавицата на матката в какво състояние е. Имате ли болки някакви?

# 357
Не, нямам болки. Имам сравнително лека менструация, редовна,  която не е болезнена, нямала съм някакви оплаквания досега като цяло, нищо притеснително. В момента единствено изпитвам лек дискомфорт в долната част на корема, като тежест.

# 358
Не, нямам болки. Имам сравнително лека менструация, редовна,  която не е болезнена, нямала съм някакви оплаквания досега като цяло, нищо притеснително. В момента единствено изпитвам лек дискомфорт в долната част на корема, като тежест.
Щом има дискомфорт и често уриниране и ако скоро не сте си правили гинекологичен преглед го направете за ваше успокоение. Може да е хормонално или остатъчно. Дискомфорт и често  пишкане съм имала заради киста на яйчника. Идете на преглед особено щом е от скоро дискомфорта едвали да е нещо чак плашещо. Споделете после и с нас как е минало ще е от полза 🧸

# 359
Здравейте, пия антибиотик вече втори ден и още от сутринта като се събудих езикът ми беше на ранички на три места малки червени петънца,които леко ме наболяват при хранене. Дали е от антибиотика,защото съм на диета и не съм яла нещо,което би навретило на езика? Сварих си лайка и жабуря с нея,но не знам дали това ще помогне.

Общи условия

Активация на акаунт