Бързи здравословни въпроси и отговори – 47

• 30 433
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • вкъщи
Най- добрият с най- добрият специалист е в Иван Рилски. Седем такива апарата има в Европа. Доцент Марин Пенков. Всяка година правя ,при мен е важно и мм разлика.

# 436
  • София
С какво мога да си предизвикам цикъла? Трябваше да ми дойде преди около седмица, като ден преди очакваното профилактично бях на гинеколог, потвърди, че всеки момент трябва да дойде, но все още не е.

# 437
Лекар ще ти го назначи, сама не знам как ще го направиш. Прогестерон. Но, ако имаш проблем, той предизвиква еднократно. Добавя се и друго лекарство, което да го поддържа всеки месец до пълното регулиране.

# 438
  • София
За пръв път ми се случва и се стреснах, при положение, че и лекарят потвърди още преди седмица, че всеки момент се очаква. Понеже е в отпуска и не ми се ходи при друг, ми се искаше да пробвам ако има нещо, което мога сама да направя.

# 439
Подкрепям за Спектър.
Русев имат хубави апарати също.
Аджибадем, Пирогов също имат.

# 440
За пръв път ми се случва и се стреснах, при положение, че и лекарят потвърди още преди седмица, че всеки момент се очаква. Понеже е в отпуска и не ми се ходи при друг, ми се искаше да пробвам ако има нещо, което мога сама да направя.
Няма как да стане. Всичко самоназначено, може да ти обърка до такава степен хормоните, че да се видиш в чудо.
Предизвиква се с прогестерон (инжекция), поддържа се овулацията с кломифен цитрат по схема, за да имаш цикъл всеки месец, до пълно регулиране.
Внимавай, употребата му често води до многоплодна бременност.

# 441
Ами чакайте да дойде цикъла ви, освен ако имате съмнение, че сте бременна. Не бих се тровила с хормони и после цикълът ми да се обърка.

# 442
  • Бургас
Освен ако не ви е адски много важно цикъла ви да дойде точно сега, не виждам защо трябва да се тровите с хормони. В живота на всяка жена се случва няколко пъти да има аномалии с дните. Може да си има причина.

# 443
  • София
Подкрепям за Спектър.
Русев имат хубави апарати също.
Аджибадем, Пирогов също имат.
В Русев апаратите са нови и добри, даже имат за по-тежки хора(по-широк).
Но разчитането (София-5 градска и Студ. град) е повърхностно и много общо. Не може да не се види сколиоза, дискова херния или закъсан менискус, които са описани преди 1 година (тези неща няма и как да изчезнат, за жалост). Направих изследванията в Русев, защото предлагат скорошни часове. Налага ми се обаче да плащам за нови разчитания.

# 444
Здравейте. Имам един особен въпрос,ако някой може да помогне, много ще се радвам. Коремът ми от тийн годините още ми е сякаш смъкнат надолу. Имам си мазнини там, но не като на другите хора, а стои един закръглен и дори долу ниско оформя гънка. Всеки път като ходя на Аг ме питат секцио ли съм раждала или имам друга операция, а такива нямам. Просто коремът ми стои свлечен и оформя гънка. Пробвах с упражнения, честно казано никакъв резултат. Мисля си , че има причина за това все пак, но не знам какъв лекар да посетя. Хирург или гастроентеролог? Идеи защо се получава това? Гледали са ме на ехограф - нищо.

# 445
По-скоро е генетично обусловено щом е от толкова рано. Това е така наречената "престилка" и поправката и е от компетенциите на пластичен хирург. Ако не стане с обикновена липосукция, защото кожата отдавна е прегъната и отпусната там, и дори мазнината да бъде абсорбирана, тя ще си остане увиснала, то абдоминопластика оправя това. Ако е наложително, се обработват и коремните мускули.

# 446
Ами сега почнах едни неинвазивни процедури да видя ще има ли ефект, но и на мен ми се струва, че е много отпуснато и няма да мина метър Sad

Сега зачетох за абдоминопластика , пише, че не може да помогне при увисване под пъпа.

# 447
Сега зачетох за абдоминопластика , пише, че не може да помогне при увисване под пъпа.
Точно тя може
https://derma-act.bg/proceduri/abdominoplastika/

# 448
Да, според този сайт пък може... Всъщност аз изпитвам ужас от операции и със сигурност няма да се реша на такова нещо, така че ще търся други варианти.. нещо неинвазивно, апаратни процедури, спорт, не знам ...

# 449
Не искам да те разочаровам, но това просто не се оправя без рязане.

Общи условия

Активация на акаунт