Изостави ме с детето.Как да продължа живота си?

• 19 723
  • 486
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Дебелите мъже не стават в леглото. Първо, физически пречат шкембето и бедрата, второ се задъхват и изморяват много лесно, трето трудно поддържат ерекция, четвърто спермата губи качество и повече мога да изреждам...

# 211
Така е, права си Роки. За щастие, моят все още не е със шкембе, е, има, ама е малко, а и още му става 🤣
И аз се старая, ама пусто, не съм каквото бях преди 20 години. И той не е, в интерес на истината.
Мисълта ми беше, как така от един единствен пост на авторката на темата, че мъжът й я е зарязал със 6 годишно дете, и междувременно отслабнал 20 килограма, всички решиха, че и въпросната жена е дебела, и именно това е причината да е зарязана. Фактори, за да си напуснеш семейството, особено ако си отговорен човек, и на определена възраст, обикновено не са килограмите, а други проблеми . Ама тук някои дами вече взеха да си сравняват дрехите в UK, размер, със щастие и удовлетвореност в личния живот. То, не че няма връзка, ама не е чак толкова пряка. Това исках да кажа. Нищо не пречи двама стройни, фитнати да са щастлива двойка, както и двама с наднормено тегло. Обичайно, в дългосрочни отношения, много по важни проблеми и причини играят роля, за да останат двама души заедно. Не ми се изпада в подробности точно сега, че си имам работа.

# 212
А как ще си щастлива, ако не се харесваш? Аз не виждам как е възможно нещо такова. Не съм срещала много жени, които си се харесват дебели. Ако нямат проблем с това, ок, но ако имат... за какво щастие можем да говорим?

# 213
На вас може да ви е смешно, но по мои наблюдения за много хора финансовият фактор играе по-голяма роля в това, дали ще останат заедно, отколкото килограмите.
Също и какъв избор биха имали на нов партньор след един евентуален развод.
Също и улесняването на живота чрез споделянето на битовизмите и грижите по децата
И все едни такива далеч не толкова романтични фактори, тотално различни от това, дали жена ти е качила 5 кила и дали мъжът ти е оплешивял.

# 214
Елунария, а кой ти е казал, че единственото условие да се чувстваш добре е да си строен, според личните ти стандарти?
Щото може и да си в перфектна форма, ама ако мъжът ти не те забеляза, пак няма да си щастлива. Или, ако си има любовница, или се чувстваш самотна, или постоянно нямате пари, или сте в постоянни скандали заради роднини, работа, начин и място на живот, и какво ли още не. .
Иначе е факт, че наднорменото тегло пречи на всичко, и на външен вид, и на самочувствие, и най вече на здраве, а от там - като не се чувстваш добре физически, не се чувстваш добре и психически. Ама пак да кажа, че семейството е за това, да посреща трудностите заедно, а не, ако единият надебелее, или остане без работа, другият да тръгне по чуждо, щото му се полага повече...
И, между другото, аз напоследък си върнах теглото от преди 15 години, ама май не съм станала по хепи....

# 215
А ако е качила не 5, а 50? Дали това, че вероятно сама не може да се понася не е фактор?
Не знам, не вярвам, че нещо такова няма да промени човекът, без значение дали е мъж, или жена. Съответно не знам защо се чуди, ако го/я зарежат.

Василиса, те причините да си нещастна може да са хиляди, но защо да не зачеркнеш поне една от списъка, като свалиш излишните килограми и поне захаресваш отново това, което виждаш в огледалото? Не конкретно ти, по принцип?

# 216
  • София
Всъщност храната и килограмите са нещо, към което се обръщаме, когато целият ни останал живот е бъркотия. Тъй като това е едно от малкото неща, които можем да контролираме изцяло, там можем да правим всякакви изцепки - от монодиета до екстремно напълняване или отслабване, анорексия, булимия.
А останалите проблеми си висят!!!

# 217
Ееее 50 кг, ти направо се оля. Как се качват 50кг бе жена? Голями разсъждения, ами ако е качила 150кг? Със сигурност такива килограми говорят за здравословен проблем. Аз пак да те попитам, утре като си на 50-60г мъжа ти трябва ли да те зареже заради по-млада? Щото колкото и да си запазена няма да си на 20-30 нали си наясно?

# 218
При положение, че по улиците се разхождат хора, които са над 100кг, явно има начин да се качват?
Какво общо имат годините с килограмите? Годините вървят за всеки, килограмите поне можем да контролираме до голяма степен? Защо трябва да го пиша това за двайсети път?

Rockstar, съгласна съм, много хора дебелеят в нещастни връзки и бракове. Затова отслабват бързо, след като ги приключат. Когато проблемът изчезне. Или когато срещнат нов човек. Влюбването винаги е добра мотивация, за съжаление - външна.

# 219
Авторката написа единствен пост и замълча.
Преди няколко дни питах дали работи. Дори това не разбрахме. Кой знае каква знойна красавица е. И сега се забавлява от потока страници, които я наднормиха, пък как застаряла, пък как се скапАла, а мъжът и блеснал, та отплеснал. Всяка тема се превръща във волно съчинение, ако не се включва автор.
Гадаенето по един пост си е " лаф да става".
Това не са ли млади хора, 12 години връзка, ако е започнала в училище, примерно. Мъжът пък бил в криза на средната възраст. А ако е на 30, двадесетгодишната е тъкмо по мярка😀

# 220
При положение, че по улиците се разхождат хора, които са над 100кг, явно има начин да се качват?
Какво общо имат годините с килограмите? Годините вървят за всеки, килограмите поне можем да контролираме до голяма степен? Защо трябва да го пиша това за двайсети път?

Rockstar, съгласна съм, много хора дебелеят в нещастни връзки и бракове. Затова отслабват бързо, след като ги приключат. Когато проблемът изчезне. Или когато срещнат нов човек. Влюбването винаги е добра мотивация, за съжаление - външна.
Много общо имат. След 35-40 метаболизма е съвсем друг. И кожата се разтяга различно. И мускулна маса се качва по-трудно. Все неща, които имат огромно влияние върху визията. Защото ти може да се убиеш от глад и тренировки, ама като организма вече му се залепя всяко ядене за г*за и отказва да качва мускул (който гори мазнини също) се оказва, че нещата не са като на 20-25 г възраст.
И целулита на 25 се оправя с пиене на водица и тренировки. На 35 и Господ не го маха. Grinning
Говоря от позицията на жена на 31, която никога (с изключение на няколко месеца в пубертета) не е била с наднормено тегло и цял живот спортува - да не излезе, че се оправдавам нещо. Grinning Но не се чувствам богопомазана и с гаранция, че нещо такова няма да ме застигне.

Впрочем проблемите, нервите и житейските казуси на 25 г жена без деца са коренно различни от тези на 30+ с дете. И съня е различен с малко дете. Сънят много влияе на свалянето на килца също.

Та в един идиличен и перфектно уреден свят след работа мяташ 2 ч във фитнеса, хапвайки хубава салата с риба тон. Ама, ако тичаш да прибереш детето от ДГ, а то е прилепило 5тата ли 6тата ли болест беше и цяла вечер успокояваш, следиш Т и бършеш сополи, изведнъж се оказва, че трябва да правиш супа с хляб и времето за тренировка се е изпарило... изведнъж нещата стават различни.

# 221
Само че тя даде съвсем различен пример. Сравнява остаряването с наднорменото тегло. Остаряването не можем да го спрем, качването на килограми можем. Вярвам, че за пример могат да послужат всички хора, които са над 50-60г и са с нормално тегло.

# 222
Пак да обясня, че един мъж ако иска да те зареже и Адриана Лима да си, пак ще те зареже. Като го удари кризата на средната възраст колкото и да си намазана все тая. Младото си е младо. Неизживяното си е Неизживяното. Толкова. Това е и случая на авторката най-вероятно.
Или пък ако на мъжа му е толкова умствени багаж, пак важи горното. Гаранция Франция дето се казва Simple Smile
Чак забравих как тръгна тази глупост, че авторката се е изоставила? Той мъжа е отслабнал с 20кила. Ами нормално, дебел коя 20г ще му се навие. Освен, ако не е финансово красив, в което се съмнявам дълбоко 😂😂😂

# 223
Колко често си ходела сама с детето на село без него? Нали уж изпадал в параноя, когато било далеч от него?

Приятелите му не биха го търсили за излизане години наред, ако той всеки път им отказва. 2-3-5 пъти да им откаже и биха спрели да го търсят.

Това е официалната версия,според мен,някакво недоверие( в селото),с което далечно ласкае майката,че тя се грижи по.най-добрия начин и едновременно,че той така обича това дете,че желае най-добрато за него.А всъщност,ако детето отиде на село без нея,тогава той остава с нея....и тогава двамата ще се изправят пред някаква истина,за която не са готови. Но,ако майката ходи с детето...това вече не го засяга.

# 224
А аз обяснявам, че не са много тъпаците, които зарязват единствено заради килограмите. Носителката на килограмите вероятно е променила и характерът си покрай тях, и това е факторът, който влияе.

Общи условия

Активация на акаунт