Изостави ме с детето.Как да продължа живота си?

• 19 559
  • 486
  •   1
Отговори
# 60
Ще продължиш напред. Трудно ще е , но не и невъзможно.
Като се обърнеш след време, ще го приемеш като благословия.

# 61
С нищо не си виновна Youhope, пълен нещастник, намерил, че премерил, както е казал народа. Никой не е застрахован от такова развитие на брак/връзка. Нямала си полезен ход, той не е искал, поне си е тръгнал.

Не съм съглесен. Ще се опитам любезно да си изразя мнението си.

Мъжа ѝ е отслабнал 20кг. При що годе сдравословно отслабване 1-2 кг /месец, това са 10 - 20 месеца. Очевидно се е подготвял за 'ергенският' живот 10-20 месеца, а жена му е проспала това. Тя колко е отслабнала за тия месеци !?

Мисля, си че вероятно след ражденето на детето им, жената се вглабила в него отпуснала се е и не си върнала предишната форма. Известно време мъжа ѝ се е опитвал да подържа неща, като е правил секс с нея по задължение, защото се е надявал, че ще се оправят работите. Уви, тя не се е взела в ръце и така. От тук оставя чувството на мъжа за дълг и отговорност към семейството си, което е крепило цялата тая схема, без да има сексуално привличане към жена си. Човека го е търпял това 6 години и накрая го е ударила кризата на средната възраст, която при мъжете се изразява във:

"Абе, кога аз ще живея и ще прява каквото искам ?"

Това състояние може да се отключи от смърт на роднина, както и от прекаленно много вменяване на дълг към мъжа ( било от жена му, родители му или някой друг)

След като мъжа ѝ е взел решение, че ще почне да живее за себе си, без реално да знае какво значи това .. защото до този момент не е живял за себе си, решава че това което иска е това, което не е получил последния път като е живял за себе си - като е бил на 15г

Именно за това и сегашните му желания са свързани с партита, дискотеки, татуировки и т.н.

Сега към авторката, най-доброто което може да направиш е да влезнеш във физически добра форма. Да свалиш излишните килограми, да стегнеш мускулите и тонуса си. Това ще те накара да се почувстваш по-добре в кожата си и евентуално да си намериш нов мъж.

Моля те, кажи ми, че си на 17 години или там някъде! Защото мисленето ти е направо инфантилно.
Какво правиш в женски форум? Какво правиш във форума на българските майки?
Какво не ти е наред?

По темата : значи според теб той правил секс веднъж месечно по задължение, защото жената, която е била 9 месеца бременна и е родила детето му не си е възвърнала напълно теглото от преди това.
Но иначе жената поради каква причина е правила секс с него, при положение, че той е имал 20 кг над нормата и не е спортувал, без да е бил бременен и без да е раждал дете. Но тя разбира се е виновна и за това я оставят, защото естетически не го привлича.
Детето разбира се няма значение, то си е на майка си.

По-тъп може ли?

# 62
  • Някъде там
Ха ха ха 🤣
А този слаб в буквален и преносен смисъл мъж, ням ли е или неразбира български?
Друга причина не виждам да не седне и да поговори с жената, какви са неговите виждания за връзката им и това как си представя тя да изглежда.
Или за това, че той е мишка, тя е виновната ?
Ако искаш промяна, ти си този който трябва да поеме инициативата, според мен и не само според мен,като чета.
Ние не знаем за какво са си говорили и за какво са били спречкванията им.
Преди години когато прекъснах дългогодишна връзка, за околните изглеждаше, че просто съм станала една сутрин и съм си тръгнала. Но истината е, че за да се стигне до този момент, е имало много ясна обратна връзка към другата страна за нещата, които не са окей. В един момент наистина спира да ти пука и дори дишането на този човек те дразни. Ако другият години наред удобно си е "седял върху ушите" и се е правел на разсеян, негов си е проблемът. Не в този, който решава, че стига толкова.
Like_Smoke точно това казвам и аз.  Коментара ми беше в отговор на този че той искал тя да отслабне и тя като не се вземала в ръце, на него за това му писнало. Ако и го беше казвал вместо да се развежда, можеше да са други нещата.
В първи пост пише ,че тя е опитвала да говори с него но той е отговарял че така е брака след детето.

# 63
Като не е искал да носи отговорност и вече не е имал чувства към нея или пък е имал резерви относно връзката им, не е трябвало да и прави дете а да и  го каже и да я остави на мира. Но той не го е сторил. Не мога да се съглася, че са нужни години, за да  прецени това ли е или не неговата  половинка.
Този просто я е държал докато/ако намери по-подходяща... И понеже годинките си вървели, а той не е намерил си е спретнал и едно дете за всеки случай пък  колко му е ако му излезе късмета да започне всичко начисто. Без  отговорности.
    Това не го прави нито мъж, нито честен, а най-обикновен задник.

# 64
  • София
Ха ха ха 🤣
А този слаб в буквален и преносен смисъл мъж, ням ли е или неразбира български?
Друга причина не виждам да не седне и да поговори с жената, какви са неговите виждания за връзката им и това как си представя тя да изглежда.
Или за това, че той е мишка, тя е виновната ?
Ако искаш промяна, ти си този който трябва да поеме инициативата, според мен и не само според мен,като чета.
Ние не знаем за какво са си говорили и за какво са били спречкванията им.
Преди години когато прекъснах дългогодишна връзка, за околните изглеждаше, че просто съм станала една сутрин и съм си тръгнала. Но истината е, че за да се стигне до този момент, е имало много ясна обратна връзка към другата страна за нещата, които не са окей. В един момент наистина спира да ти пука и дори дишането на този човек те дразни. Ако другият години наред удобно си е "седял върху ушите" и се е правел на разсеян, негов си е проблемът. Не в този, който решава, че стига толкова.

Абслютно особено като им кажеш нещо, което не искат да чуват...хич не слушат после не знаят какво е станало.

# 65
  • София

Разбира се, че една жена не е само сексуален обект. Но за да е привлечен и възбуден един мъж, има нужда да сексуализра жената. Аз не си го представям иначе, как би могло да се получи.

Ами той, щом чак сега е свалил не 5, не 10, а 20 кила, представете си какво шкембе е имал всички тия години, защо не се е постарал да изглежда добре, че и фригиден леко идва.

# 66
  • София
Моля те, кажи ми, че си на 17 години или там някъде!
За добро или лошо съм бил на 17 години преди повече от 20 години.

Защото мисленето ти е направо инфантилно.

Щом смяташ, че мисленето ми инфантилно не се занимавай с него, но по реакцията ти усещам, че май съм те засегнал и затова реагираш така остро с лични нападки към мен.

Какво правиш в женски форум? Какво правиш във форума на българските майки?
Какво не ти е наред?

Забрави да ме питаш, кой ме нараналил като малък Simple Smile Сериозно, почвайте с кампания за бан на всички мъжки профили от БГ-Мама, нищо че ИТ-то ви и админа са мъже.

Сериозно, преди години започнах да организирам мъжки групи за подкрепа, леко случайно се случи, но се случи. Сега имам не малко разведени мъже, които идват и споделят опита си. Никога не бих разказал, това което те ми споделят, но все си мисля че може да помогна на някой и тук. Предвид грубото ви отношение, обаче не знам колко има смисъл да продължавам.

По темата : значи според теб той правил секс веднъж месечно по задължение, защото жената, която е била 9 месеца бременна и е родила детето му не си е възвърнала напълно теглото от преди това.
Но иначе жената поради каква причина е правила секс с него, при положение, че той е имал 20 кг над нормата и не е спортувал, без да е бил бременен и без да е раждал дете. Но тя разбира се е виновна и за това я оставят, защото естетически не го привлича.
Детето разбира се няма значение, то си е на майка си.
Оправдаваш единият с това, че и другият е и той дебел. Не е продуктувно, всеки от участниците в тази история си има роля в това да се стигне до посредствен секс 6 години. Разбирам, че ти е много важно да искараш мъжа виновен, но дори и той да е виновен, аз се радвам за него че е продължил живота си напред. Сега се опитваме да помогнем и на авторката да продължи напред. Станалото - станало, не може да го върнеш или промениш. 

Рабира се, че може Wink

Ами той, щом чак сега е свалил не 5, не 10, а 20 кила, представете си какво шкембе е имал всички тия години, защо не се е постарал да изглежда добре, че и фригиден леко идва.

Тук си права, може от това че е бил дебел също да му е било ниско либидото.

# 67
Аз пък не разбирам авторката кво толкова му иска на тоя инфантилен апатичен импотентен трътльо... Rolling Eyes трябвало е тя да го разкара и да се наслаждава на свободата си, а не сега да реве за него.

# 68
Аз пак да питам защо трябва да се обвинява единия или другия? Любовта си е отишла и единия е направил първата крачка да прекъсне агонията! Говорил е с нея и е приключил, а можеше като в съседните теми просто да си хване любовница. Тогава по добър ли щеше да е?
Авторката ще си го изстрада, после и тя ще продължи

# 69
  • София
а можеше като в съседните теми просто да си хване любовница. Тогава по добър ли щеше да е?
От гледна точка на дето - да, това с любовницата е по-добрия вариант. Поне аз така, смятам, разбира се не е идеално но поне ще запази семейството за достатъчно дълго време, за да израстне дето с двама любящи родители.

От гледна точка на мъжа - не е идеалният вариант. От гледна точка на жена е .. неприятно, защото любницата е живото въплащение на нейния провал като сексуална жена.

# 70
Много тъжно ми става когато прочета поредната тема за мъж на който му става скучно да си играе вече на семейство и си събира парцалите и си тръгва.
Аз съм в същата ситуация скъпа авторке.Трудно е,трудно се преживява ,няма какво да те лъжа.
При нас поредица от тъжни събития доведоха до това да си намери друга жена и да ни изостави с детето.Тогава когато трябваше да сме най-сплотени,той избяга от отговорност и просто емоционално се откъсна от мен и детето.
Този филм с всички задължения да падат на моите рамена съм го играла и аз.
След появата на второто ни дете изведнъж мисленето му се промени и аз трябваше да бъда майка,домакиня,да съм слаба защото видиш ли той искал да съм изглеждала като преди раждането.След майчинството се върнах веднага на работа защото не можело вече само на неговият доход да живеем.А неговият доход не е малък.
Сега съжалявам че съм търпяла всичко това.Тъжно ми е защото аз наистина го обичах и все още го обичам,но съжалявам че търпях и не си тръгнах първа.Търпях защото си мислех,че ще мога да го променя,само че не успях.
Но сега аз се промених и вече не искам нищо от него,освен да бъде баща на детето си.
Е новата му жена толкова му е промила мозъка,че дори и за детето си забравя,но това на него ще започне да му тежи след време.

Ще видиш ,че след време ще се почувстваш по-добре и ще се чудиш защо изобщо си била в тази връзка.Ти и сега си била сама.Мъжът ти с поведението си те е научил ,че той не ти е нужен.Сега се чувстваш зле защото си свикнала той да е там,но ще стигнеш до извода,че всъщност неговото присъствие само те е натоварвало и сега когато вече го няма товара е паднал от раменете ти.

# 71
  • София
Искрено съжалявам жените, които са попаднали на такива мухльовци. Всъщност ние избираме мъжа, на когото да родим деца. И не мисля, че има нормална жена, която го прави с мисълта, че сама ще си гледа детето или децата някой ден. Но вече толкова незрели и безотговорни мъже са се нароили. Все жената им виновна!!! Дебела била, недоспала била, крещяла вкъщи. Как пък веднъж не чух някой подобен да каже - аз не се грижа за детето си, не се грижа за жена си, не готвя, не поръчвам храна отвън, не чистя и с*кс не правя редовно.
Не казвам, че всяка жена след раждането трябва да се запусне и да заприлича на Баба Яга. Но понякога отнема време да се съвземеш, да почнеш с режимите, фитнеса и всички други глезотийки, които помагат за добър външен вид. А да не говорим колко огромен психологически и физически товар е да гледаш малко дете сама. Ей такива хубавци, дето не са оставали 24 часа сами със собственото си дете, няма как да го знаят.

# 72
От такива истории на жени си правя изводи, че мъжете искат само най-доброто за себе си и нищо по-малко от това-красива, поддържана, мила, умна и любяща жена. Докато е такава. После се почват оправданията, как била изнервена, уморена, в кофти настроение и тн и това е повода той да я замени с друга..... И всичкото това за един гол, дето я му става я не! При най-малката пречка решението е в другата жена! После ми обясняват колко били извисени мъжете и че не били такива прасета, а всяка втора жена се оплаква от едно и също.... Тъжно е, защото жените в повечето случаи дават всичко от себе си и търпят ужасно много за да имат семейство. Което семейство мъжа е готов да захвърли, защото не съм отслабнала след раждането или понеже съм твърде уморена и не съм в настроение за него....
Да, живота е ужасно несправедлив...

# 73
Тук четем винаги историите от средата /влошаването/ нататък.И имаме само едната гледна точка.
Интересно би било авторката да си припомни,как се е влюбила в този мъж,какви качества е видяла в него,че да реши да прави семейство и да ражда дете? Дали пък той не си е бил ненадежден от самото начало,и да си е затваряла очите.
Не за нас,за себе си да си даде сметка,може би ще е по-лесно да го преодолее.
Имах по-възрастен познат,който казваше...Има мъже/жени/ за ходене и мъже /жени за женене.
Може би някои по-сполучливи втори вракове се обясняват с вече натрупания опит.

# 74
Не мисля, че нещата са толкова едностранни. Ако си крива и с непривлекателен външен вид вече 6та/7ма година след раждането, това не е ли причина нещо в мъжът да се промени? Явно и ти не си същият човек, с когото се е събрал.

Общи условия

Активация на акаунт