Изостави ме с детето.Как да продължа живота си?

• 19 558
  • 486
  •   1
Отговори
# 30
Разбира се, че в някакъв период я е обичал, но това се е променило.
Сега и двамата имат шанс да срещнат своя си човек, вместо да кретат до края на живота си в мълчание, досада, и неизбежното - непоносимост.

# 31
  • София
С нищо не си виновна Youhope, пълен нещастник, намерил, че премерил, както е казал народа. Никой не е застрахован от такова развитие на брак/връзка. Нямала си полезен ход, той не е искал, поне си е тръгнал.

Не съм съглесен. Ще се опитам любезно да си изразя мнението си.

Мъжа ѝ е отслабнал 20кг. При що годе сдравословно отслабване 1-2 кг /месец, това са 10 - 20 месеца. Очевидно се е подготвял за 'ергенският' живот 10-20 месеца, а жена му е проспала това. Тя колко е отслабнала за тия месеци !?

Мисля, си че вероятно след ражденето на детето им, жената се вглабила в него отпуснала се е и не си върнала предишната форма. Известно време мъжа ѝ се е опитвал да подържа неща, като е правил секс с нея по задължение, защото се е надявал, че ще се оправят работите. Уви, тя не се е взела в ръце и така. От тук оставя чувството на мъжа за дълг и отговорност към семейството си, което е крепило цялата тая схема, без да има сексуално привличане към жена си. Човека го е търпял това 6 години и накрая го е ударила кризата на средната възраст, която при мъжете се изразява във:

"Абе, кога аз ще живея и ще прява каквото искам ?"

Това състояние може да се отключи от смърт на роднина, както и от прекаленно много вменяване на дълг към мъжа ( било от жена му, родители му или някой друг)

След като мъжа ѝ е взел решение, че ще почне да живее за себе си, без реално да знае какво значи това .. защото до този момент не е живял за себе си, решава че това което иска е това, което не е получил последния път като е живял за себе си - като е бил на 15г

Именно за това и сегашните му желания са свързани с партита, дискотеки, татуировки и т.н.

Сега към авторката, най-доброто което може да направиш е да влезнеш във физически добра форма. Да свалиш излишните килограми, да стегнеш мускулите и тонуса си. Това ще те накара да се почувстваш по-добре в кожата си и евентуално да си намериш нов мъж.

# 32
Сами си ги избираме, но никой не може да даде гаранции, че ще е завинаги.
А тази връзка е вървяла към финал на бавен кадър цели 6 години, не знам защо има изненадани накрая.
Насила няма как да я обича, но дано поне е съвестен спрямо детето си.

# 33
С нищо не си виновна Youhope, пълен нещастник, намерил, че премерил, както е казал народа. Никой не е застрахован от такова развитие на брак/връзка. Нямала си полезен ход, той не е искал, поне си е тръгнал.

Не съм съглесен. Ще се опитам любезно да си изразя мнението си.

Мъжа ѝ е отслабнал 20кг. При що годе сдравословно отслабване 1-2 кг /месец, това са 10 - 20 месеца. Очевидно се е подготвял за 'ергенският' живот 10-20 месеца, а жена му е проспала това. Тя колко е отслабнала за тия месеци !?

Мисля, си че вероятно след ражденето на детето им, жената се вглабила в него отпуснала се е и не си върнала предишната форма. Известно време мъжа ѝ се е опитвал да подържа неща, като е правил секс с нея по задължение, защото се е надявал, че ще се оправят работите. Уви, тя не се е взела в ръце и така. От тук оставя чувството на мъжа за дълг и отговорност към семейството си, което е крепило цялата тая схема, без да има сексуално привличане към жена си. Човека го е търпял това 6 години и накрая го е ударила кризата на средната възраст, която при мъжете се изразява във:

"Абе, кога аз ще живея и ще прява каквото искам ?"

Това състояние може да се отключи от смърт на роднина, както и от прекаленно много вменяване на дълг към мъжа ( било от жена му, родители му или някой друг)

След като мъжа ѝ е взел решение, че ще почне да живее за себе си, без реално да знае какво значи това .. защото до този момент не е живял за себе си, решава че това което иска е това, което не е получил последния път като е живял за себе си - като е бил на 15г

Именно за това и сегашните му желания са свързани с партита, дискотеки, татуировки и т.н.

Сега към авторката, най-доброто което може да направиш е да влезнеш във физически добра форма. Да свалиш излишните килограми, да стегнеш мускулите и тонуса си. Това ще те накара да се почувстваш по-добре в кожата си и евентуално да си намериш нов мъж.

Принципно съм съгласна с мнението, обаче ние не знаем авторката как изглежда и дали това е причината. И в крайна сметка жената не е само сексуален обект. Ние не знаем тази жена как е живяла с този мъж, че да искаме от нея да е Топ. Ако нямала пари или време за себе си, няма как да е топ красавица, с изваяно тяло или ако се е нагърбила тя с всичко, понеже видиш ли той бил изморен.... Да се поддържаш на 20ги на 40г е много различно.
Иначе съм съгласна жената да не се отпуска, да се грижи за себе си. Но има много фактори това да е така

# 34

Има и не здравословно отслабване, в много от случаите при стрес или някаква рязка промяна на ежедневието!
Моя мъж работи едно известно време само нощни смени. За около 5 седмици свали от 86кг до 71кг и почти през целия период на нощните беше тези кг. Когато напусна и започна нормална (за него) работа си се върна на старите.

Мисля, си че вероятно след ражденето на детето им, жената се вглабила в него отпуснала се е и не си върнала предишната форма. Известно време мъжа ѝ се е опитвал да подържа неща, като е правил секс с нея по задължение, защото се е надявал, че ще се оправят работите. Уви, тя не се е взела в ръце и така. От тук оставя чувството на мъжа за дълг и отговорност към семейството си, което е крепило цялата тая схема, без да има сексуално привличане към жена си.
И тук не съм съгласна, жената не е само сексуален обект, че ако не е във форма да я остави. Това го правят едни определени индивиди, в повечето случаи разплути и не поддържани, но изискващи жените им да са топ. Тя ако се чувства добре в тялото си, ничии изисквания не могат да я бутнат. Дори да е в страхотна форма пак може да я остави, не са един и два примерите за това, за това да обича себе си, а правилния ще се появи.

Мъжа просто не я обича вече, това е достатъчно. Даже много правилно е постъпил. Надявам се да продължи да се грижи за детето си и също авторката да не прехвърля нейните проблеми към детето.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 12:19 от Kaya

# 35
  • София
Принципно съм съгласна с мнението, обаче ние не знаем авторката как изглежда и дали това е причината.
Така е, не знам, но може да направим предположение, че е била доста дебела.

И в крайна сметка жената не е само сексуален обект.
Разбира се, че една жена не е само сексуален обект. Но за да е привлечен и възбуден един мъж, има нужда да сексуализра жената. Аз не си го представям иначе, как би могло да се получи.

Ние не знаем тази жена как е живяла с този мъж, че да искаме от нея да е Топ. Ако нямала пари или време за себе си, няма как да е топ красавица, с изваяно тяло или ако се е нагърбила тя с всичко, понеже видиш ли той бил изморен.... Да се поддържаш на 20ги на 40г е много различно.
Иначе съм съгласна жената да не се отпуска, да се грижи за себе си. Но има много фактори това да е така

Така е, за това че е дебела е виновен мъжа ѝ. Сериозно, занимавам се се полупрофесионално със треньорство и мога да ти кажа, че на повечето жени им трябва супер малко за да са в добра форма. Могат да минат с прост хранителен режим и малко подскачане.

Който иска да се подържа намира начин, който не иска намира оправдания!

# 36
Авторката щеше да знае, че това е причината. Мъжете, които изоставят заради килограми, обикновено и говорят за тях.

# 37
  • Sofia
И на базата на какво се прави това предположение?

Когато баща ми остави майка ми - тя беше в топ форма (45 кг). Когато предишния ми приятел ме остави - аз също (45 кг). И в двата случая килограмите изобщо не бяха причината за разпадането на връзките.

Отделно имаме едно приятелско семейство - тя от младини е дебела като кит, а той цигуляв като чируз. Вече са заедно повече от 30г и са невероятно сплотени.

# 38
Това са неща без значение. Почти всички разведени жени, които познавам, са били в перфектен вид и много красиви точно в периода на развода си Simple Smile Така че не е до това. Хиляди жени далеч от топ форма, и с много наднормени кг. са щастливо омъжени Simple Smile Просто като тръгне някой наляво, няма какво жена му да го дърпа надясно. Пишеш го "бегал", защото търси нещо ново, и толкова.
Няма никаква полза жена да се прави на нещо, което не й идва отвътре, та да е интересна на собствения си мъж. Не работи така формулата.

# 39
Принципно съм съгласна с мнението, обаче ние не знаем авторката как изглежда и дали това е причината.

И в крайна сметка жената не е само сексуален обект.
Разбира се, че една жена не е само сексуален обект. Но за да е привлечен и възбуден един мъж, има нужда да сексуализра жената. Аз не си го представям иначе, как би могло да се получи.

Ние не знаем тази жена как е живяла с този мъж, че да искаме от нея да е Топ. Ако нямала пари или време за себе си, няма как да е топ красавица, с изваяно тяло или ако се е нагърбила тя с всичко, понеже видиш ли той бил изморен.... Да се поддържаш на 20ги на 40г е много различно.

Така е, за това че е дебела е виновен мъжа ѝ. Сериозно, занимавам се се полупрофесионално със треньорство и мога да ти кажа, че на повечето жени им трябва супер малко за да са в добра форма. Могат да минат с прост хранителен режим и малко подскачане.

Който иска да се подържа намира начин, който не иска намира оправдания!

Така е в общия случай. Ние говорим за конкретния и можем само да предполагаме. А и на много красиви, успешни и желани жени им изневеряват. Въпроса не е само във визията. Те може да изглежда прекрасно, но да е преумореня от задачи, докато мъжа й си почива и не я отразява. Да, всяка красива жена е омръзнала на поне един мъж, ама да каже това, а не да се измъква с всякакви оправдания и да се налага някакво статукво, че трябва да си топ изглеждаща жена, иначе мъжа ти ще ти изневери! Той като си е прасе, все тая как изглежда жена му! А пък ако беше той топ мъж, жена му щеше да сияе. Така, че хайде стига сме оправдавали мъжката изневяра със зле изглеждащата и уморена жена, понеже нали, той е пълен ръб!

# 40
Да, същата тази жена после как е интересна на други мъже, нали Simple Smile

# 41
  • София
И на базата на какво се прави това предположение?

На базата на целият ѝ разказ и по-специално на някой детайли в него. Нека авторката ме опровергае, като заяви, че не е дебела, няма проблеми с външния вид, изглежда си секси и е топ милфка. Може и някоя снимка да приложи. В други ситуации, причините за разделяне може да са съвсем различни. Просто в този случай, това обеснява всичко, всички парченца на пъзела пасват добре заедно.

В минало, аз също съм оставял красиви жени в миналото и там причинте са психологически. Прекалнно досадни и само правещи проблеми тип от нищо нещо. В един момент ти писна и си казваш, абе аз ще си намеря друго гадже дето да не драматизира толкова много, пък тя пак ще е хубава и ще прави добре секс.

# 42
Бих наблегнала на професионално израстване в такава ситуация. Детето е достатъчно голямо за развитие в кариера, но и достатъчно малко, за да е и ангажимент. Работата и детето са приоритети, които ще заместят липсата.
Тези съвети с новите прически, маникюр, и рокли, не са ли част от ежедневието, че така да се акцентира върху тях? С риск да обидя някого, но ми звучи празноглаво. Жената трябва радикално да се пренастрои, в момента е в шок
Как ли пък един маникюр ще я утеши.
На мен ми е странно, може това да е успешната формула. Но промяната започва отвътре навън, не - обратно.

# 43
Един маникюр няма да постигне много, но когато се съберат достатъчно малки неща, които прави за себе си, тогава ще настъпи и промяната в начинът, по който се чувства.

loodsman, описваш някакви много празноглави мъже.

# 44
Ако тя си прави редовно маникюр, никаква промяна не е. Ако пък не си прави, защото не я влече, то си е самонасилие.
Като смениш опаковка, а си смазан отвътре, голямо веселие ще настъпи, няма що. Че и да му се показва обновена. На предателя точно

Общи условия

Активация на акаунт