Изостави ме с детето.Как да продължа живота си?

• 19 641
  • 486
  •   1
Отговори
# 315
Какви хора на 40 г. с пораснали деца, като то масово тогава изобщо се обвързват и правят семейство. Донякъде и по-добре, че вече всеки си е изживял к*рвенския период овреме.

# 316
  • София
Скрит текст:
Друг ми е споменът, ама добре Wink

Иначе в случая на авторката има 6-годишно дете. Ако децата са пораснали, предполагам да, всеки е свободен да си изживява кризите както му идва. То и за половинката на кризистния няма да е приятно да го търпи в такъв период, та не виждам драма. Всеки по пътя си и толкоз.

И какъв ти е спомена? Казвал съм преди каквото казвам и сега: че за мен не е важно жена ми има ли пари или няма. И че ако ще прави кариера и пари за сметка на времето за децата и семейството, по-добре да няма.
Иначе ако има пари наготово, добре са дошли, ама колко са жените с пари - 1 на 100? По-важно е да намериш жена, която има външност и характер, които ти допадат, а ако търсиш такава само сред жените с пари или велика кариера, вероятно никога няма да я намериш.

Мъжът от темата след като има 6-годишно дете, каква "криза на средната възраст" говорим - това нали е когато децата вече са пораснали, мъжът е освободен от отговорности и пред перспективата да одъртее с лелята (щом баба било обидно) избира да се татуира, да си купи мотор/кола и да го удари на живот. Този явно просто е решил да го удари на живот преди още средната възраст да го е налегнала.

Ами ти доста го овъртя, ама пак заключението е, че жената приоритетно трябва да оправи дома и децата, съответно на теб ти остава да подсигуриш финансите. А иначе в прав текст си си казвал, че не бил взел жена, която изкарва повече, в темата за кариерата беше един от случаите.

Относно кризата на средната възраст, откъде реши, че е свързана с отгледани деца? Кризата по дефиниция е между 40-60. В днешно време много мъже на 40 още нямат деца, така като цяло е доста вероятно да ги удари преди да са пораснали децата, както е случаят тук. Мъжът на авторката не разбрахме на колко е, но вероятно е към 40, ако не повече, предвид колко време са били заедно и детето на 6 години. На 40 един мъж на е като на 20 и само по-зле ще става. Както вероятно на теб би ти било смешно да видиш жена 40+ да се прави на тийнейджърка, същата гледка са и тези мъже.

Иначе не е обидно жената да е баба, а е смешно дядото да я нарочва за такава, предвид че той е същият Laughing

Рейгън, къде съм казала, че харесването на по-млади са задължително комплекси? Или че не е нормално да харесваш млади жени? То и на жените топ мъжът им не е побелял, изпръхнал старец Smirk Казах, че зависи как се случват нещата. Едно е мъжът да приема, че е на 40+ с всички прилежащи следствия, да се държи като такъв и да се събере с по-млада жена, едно е събирайки се с такава жена да се мъчи да се прави и да си доказва, че и той също още е младеж.

# 317
Ааа значи ти на 38 може да ти казват, че изглеждаш на 28 пък що приемате, че на жените не може .. Rolling Eyes а и кое му е "нефертилното" на 30+ че то повечето хора именно тогава създават семейства и раждат деца. Пък момичетата на 20-28 други работи ги вълнуват къде къде по-интересни от това да раждат на чичо си поколение Joy

# 318
Да, да, те всички така казват. 😁😁😁

В интерес на истината се сещам за няколко мацки горе-долу на моите години, които се хванаха с доста по-възрастни, и далеч не са яките стегнати красавици, които си представят всички. Коментирали сме, че в тези двойки ни седят като баща и щерка, а мисля, че в едната история мъжът й забранявяше с кого да се вижда, казваше й кога може да излиза и тн... Блях. Повечето такива връзки са ми яко дефицитни.

Тия неща настрана, аз наистина искам да си изживея бурната младост с хора, с които сме на една вълна/от едно поколение. Винаги съм обичала да общувам с по-големи на години от мен (затова и чета форума 😁) и да попивам от техния опит, ама емоцията и тръпката е друга, когато с някого преживявате новостите на живота заедно. А в днешно време, когато светът е глобализиран, по-забързан, по-шарен от всякога, има толкова много пътища, по които да се луташ.

Сигурно много хора биха се изкефили на отношения, при които единият има доста по-богат житейски опит, но, честно казано, ако утре някак взема да се влюбя в разведен господин с дете, мен доста би ме стресирало - аз въобще няма да знам как да подходя, нито ще имам някакъв аналогичен личен опит. Ще сме двама души на съвсем различни вълни. Пък и днешните млади сме много по-разглезени 😁, повечето сме доста далеч от семейни отговорности (поне в моите среди).

maiathebee го е казала точно, съвсем, съвсем други неща те вълнуват на 20+ и на 40+. Дай Боже, ще доживея тия години и ще разбера какво е, а тогава мъжете, които сега ме привличат, ще ми се виждат като момченца сигурно. Simple Smile

# 319
  • волно калдъръмче
нищо че ти си първоизточника
Женското начало е първоизточника, ти си факторът. Земя- женско начало, небе-мъжко начало, дъжд-фактор да продължи кръговратът на живота. Изначално жената е ресурсът, докато не се намери мъжки фактор, който да почне да обяснява кой е по-по-най.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 10:46 от Алегриq

# 320
Абе какво стана с форумеца Танграта, и той така на 50- търсеше 20-25 годишна, имал много добър ген и баща му и дядо му си били намерили по-млада от тях...

Реално към 20% от хората не оставят поколение и ако на 40 не си я свършил тази работа, няма и да я свършиш най-вероятно.

Жените сме наясно с какво ви привличат 20-25 годишните, спокойно. Всички сме били сваляни от такива похотливи дедевци и чичовци, но нито сме останали с тях, нито сме им родили деца. Но мечтите са безплатни.

# 321
Абе какво стана с форумеца Танграта, и той така на 50- търсеше 20-25 годишна, имал много добър ген и баща му и дядо му си били намерили по-млада от тях...
Представям си моите родители как ще ми реагират, ако утре им докарам някой техен набор за зет. 😂😂😂

# 322
  • София
Скрит текст:
Да, да, те всички така казват. 😁😁😁

В интерес на истината се сещам за няколко мацки горе-долу на моите години, които се хванаха с доста по-възрастни, и далеч не са яките стегнати красавици, които си представят всички. Коментирали сме, че в тези двойки ни седят като баща и щерка, а мисля, че в едната история мъжът й забранявяше с кого да се вижда, казваше й кога може да излиза и тн... Блях. Повечето такива връзки са ми яко дефицитни.

Тия неща настрана, аз наистина искам да си изживея бурната младост с хора, с които сме на една вълна/от едно поколение. Винаги съм обичала да общувам с по-големи на години от мен (затова и чета форума 😁) и да попивам от техния опит, ама емоцията и тръпката е друга, когато с някого преживявате новостите на живота заедно. А в днешно време, когато светът е глобализиран, по-забързан, по-шарен от всякога, има толкова много пътища, по които да се луташ.

Сигурно много хора биха се изкефили на отношения, при които единият има доста по-богат житейски опит, но, честно казано, ако утре някак взема да се влюбя в разведен господин с дете, мен доста би ме стресирало - аз въобще няма да знам как да подходя, нито ще имам някакъв аналогичен личен опит. Ще сме двама души на съвсем различни вълни. Пък и днешните млади сме много по-разглезени 😁, повечето сме доста далеч от семейни отговорности (поне в моите среди).

maiathebee го е казала точно, съвсем, съвсем други неща те вълнуват на 20+ и на 40+. Дай Боже, ще доживея тия години и ще разбера какво е, а тогава мъжете, които сега ме привличат, ще ми се виждат като момченца сигурно. Simple Smile

Персона, аз вече съм в другото на теб десетилетие (ти беше в 20-те, нали?), но и аз винаги така съм чувствала нещата Satisfied Да, мога да си общувам и с хора доста над моите години, но за връзки и секс, връстници Relieved

# 323
Всеки си гледа интереса в крайна сметка, а на теб нищо не ти пречи да си помечтаеш.
Е какво да си мечтая - аз съм се оженил за доста по-млада от мен жена. Вече 16 години, пък тя пак си е по-млада от мен с толкова, колкото беше и тогава. Не сме се развели, живеем си добре (или не по-зле от другите хора).

Ами ти доста го овъртя, ама пак заключението е, че жената приоритетно трябва да оправи дома и децата, съответно на теб ти остава да подсигуриш финансите. А иначе в прав текст си си казвал, че не бил взел жена, която изкарва повече, в темата за кариерата беше един от случаите.
В темата за кариерата беше, да - казах, че жените, които изкарват повече от мен обикновено са вече на 40+, не са ми привлекателни, не бих взел ни една от тях. Не познавам лично жена, която изкарва повече от мен и да бих я искал за съпруга (ако бях ерген).
Ако има млада, красива, неомъжвана и без деца, с добро сърце и да изкарва повече от мен, без да работи по 12 часа на ден и да пътува много командировки, и ако ме иска тя - земвам я (ако бях ерген). Сега доволна ли си Simple Smile

Тия неща настрана, аз наистина искам да си изживея бурната младост с хора, с които сме на една вълна/от едно поколение.
Значи младата ти, стегната, красива, фертилна версия ще предложи на младежите бурни изживявания, секс, купони без обвързване, без отговорности и без изисквания.
А пък по-старата ти с 10-15 години версия, вече поотпусната, не толкова фертилна, не толкова усмихната и пълна с положителна енергия като младите "наивни" момичета, а вече поочукана от живота, цинична и пресметлива, ще предложи на тогавашните мъже себе си, ама вече не ей така просто за купона, а срещу пръстен, ипотека, отговорности, и изисквания безкрай.
Добра сделка, нали?

# 324
  • Out of the Mix
Скрит текст:

Не разбирам защо харесването на млади жени задължително е индикатор за "криза" или комплекси. Ако човекът е сам, в добра форма е и има възможности, съвсем нормално е жените с до 10-15 години по-млади от него също да са му в рейнджа. Още повече, че и много от тези жени харесват такива мъже. Сякаш не се разбира достатъчно добре факта, че за мъжете младостта е важна. Дори не толкова заради външния вид, колкото до това, че по-младата жена няма тази обремененост от неуспешни връзки с други мъже и е много по-отворена в отношенията.
Много точно.
При все с уговорката, че съм имал гаджета и по-големи жени от мен. Естествено харесвал съм ги като жени преди всичко, поддържани, с ведър дух, знаещи какво правят и искат. Wink
А за да изберат да са били с мен, явно не са виждали единствено и само "по-младия жребец".
И още една уговорка - не говоря за фрапантни разлики.

Мъж на 35-40 може да е с всякакви жени.
Вече на 50 може би ще е малко по-различно.
Да сме живи и здрави, ще видим, животът е непредсказуем.
Човек не може да си представи какво ще му поднесат годините от всякакво естество и какви хора ще среща.

# 325
  • София
Крис, не е твоя работа аз да съм доволна, мен друг ме задоволява, гледай твоята жена да е доволна Satisfied

Иначе на въпроса ти към Персона, да кажа и аз... ти срещу ипотеката и отгворностите, предполагам ще искаш вярност, грижа за теб и дома, деца, а не просто да си един от мъжете, с които се забавлява, нали Wink Какво питам, ти сам си написа какво искаш от жената - нейното време, нейната грижа, нейните усилия, и ако след всичко това й остане някаво време, да си припечелва за себе си Wink Колко ли млади жени биха се навили на тази сделка? Relieved

# 326
Да, Лъвице, запомнила си ме. ❤️

Като съм била на 10, съм си харесвала по детски момчетата в класа. На 14 студентите от близкия университет ми се виждаха като някакви огромни мъже, ужас, а сега са ми екстра. Предполагам, че на 60 като стана, живот и здраве, ще ме вълнуват само дядовците. 😂

chris78, честно казано, коментарът ти към мен е толкова циничен, груб и пресметлив, че не знам какво да ти отговоря и май правилният въпрос е ти какво ще дириш с някоя неангажираща наивница като мен. Ти какво ще ми предложиш, освен да ми валиш върху парада?

PS. Аз пък постоянно виждам жени с 10-15 години над мен, които са ми супер красиви и секси. Имат увереност и сексуална енергия, която някоя 20-годишна тепърва гради. 😊

# 327
Ние с моя мъж имам разлика от 11 г - аз съм по-малката. Ноо той е запазен далеч не само на външен вид, а цял живот спортува, здрав е като биче, не пие, не пуши, катери се и вади плочки. Повечето му набори, обаче, си ми приличат на чичаци та разбирам какво искат да кажат Persоna и Лъвицата. Аз не бих харесала повечето мъже на неговите години, някакви единици има, ама те не са типичния запалил фас, с биричка в ръка и чакащ с нетърпение да се прибере и да поседне на дивана.
Впрочем на фона на стегнатите, млади тела и необременена психика, да си с младо момиче в 20те също си има своите минуси, които масата 40 годишни изобщо не умират от желание да приемат. Например, когато ние се събирахме аз бях студентка, сиреч практически 80% от финансовите ни постъпления идваха от него. Тук списват мъже, които не искат да платят кафето на жената на първа среща, но сигурно ще издържат младото, учещо момиче, което носи стипендии и работи на 2-4 часов ден някъде, колкото да не е без хич. Grinning Oсвен това, 20те са годините с най-много промени в личността и нищо чудно тамън обзаведен с 15-20 г по-младо момиче и спокоен, господина да се окаже набързо зарязан я заради стаж в чужбина, я заради колегата от първата сериозна работа, я друго.

# 328
  • Out of the Mix
Скрит текст:

PS. Аз пък постоянно виждам жени с 10-15 години над мен, които са ми супер красиви и секси. Имат увереност и сексуална енергия, която някоя 20-годишна тепърва гради. 😊
Ахам. Hands Ok Hand
20 е прекалено малка.
Но примерно 23-26 с 34-38 годишен, където опитът ще срещне младостта.
Ще има баланс. Simple Smile

Гугълче
, така е.
Затова по-зрелият мъж си има и едно наум за по-младото.
Ако всичко им е наред и се обичат, той би я "изчакал", тя би му била вярна.
Но има и много млади момичета/жени 24-28 готови за семейство, отговорни, зрели.

ММм, плийз не ме вкарвай мен в кюпа на кой какво плащал на срещи и т.н. и като поведение и отношение, възпитание, джентълменство.
Вярвам и другите колеги, списващи са подобни. Wink

P.S. Поведението с всяка ми е едно и също.
Въпросът е спрямо нейното отношение в развоя на общуването, усещането тя какво прави, говори, нейното поведение спрямо мен.
Оттук или ми идва ищяка за още, и още, или ми секва и след поредната почерпка и излизане я изпращам до тях и й казвам, че няма смисъл да продължаваме. Драми няма, няма мусене, сърдене, блокирания и тем подобни детинщини. Всичко опира до отношението и как се поднасят нещата.
В по-зряла вече възраст го има и момента на усета.
Нещата се усещат ще го бъде ли, или не без много обяснения.
Химия се нарича. Simple Smile

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 11:06 от Revoker

# 329
Мисля, че бях чела в някаква тема как chris78 се оженил, когато почувствал, че му е дошъл моментът за това и просто избрал подходяща жена по неговите критерии от заобикалящите го, която също го е харесала. Не знам 20-годишна, която, дори да е надминала етапа на принца на белия кон, няма да изпадне в тих ужас от тази крайна прагматичност. Нека не се притесняваме за края на моята романтичност и наивност все още. 😀

Но има и много млади момичета/жени 24-28 готови за семейство, отговорни, зрели.
В интерес на истината - аз почти не познавам такива, вероятно след 5 години ще има някакви промени. От гимназиалния ми клас (30 човека) чак сега се ожениха най-големите традиционалисти и това са 2-3 човека. Но зависи от средата, предполагам, че по малките населени места процентът е по-голям. Аз съм от среда с космополитен манталитет, където образованието е ценност. 🌞

Общи условия

Активация на акаунт