Изостави ме с детето.Как да продължа живота си?

• 19 565
  • 486
  •   1
Отговори
# 435
  • Столичанин ама не в повече :D
"желанието ми ще е за приятна компания, чувство за хумор и общи хобита, да си изкарваме готино заедно", което не е само секс нали, иначе е ясно, че разведена жена с деца едва ли ще иска други, но пак няма да иска само секс, а по-сериозни взаимоотношения, както и ти сама доказа с по-горе цитираното Sunglasses

# 436
Никой не знае какво ще му е желанието, след като се разведе, преди да се е развел Simple Smile

# 437
jerami , ами да, но не смятам, че опциите ми за такова нещо ще са по-малки от на един мъж. За мен това не е сериозна връзка, каквато е бракът със сегашния ми мъж, в който все пак гледаме деца, а е гаджелък и си мисля, че шансовете ми за гаджелък са доста добри.
То, като се замисля, за мен единственото сериозно като критерий е свързано с децата ми, бъдещето им и имуществото ни Simple Smile). Всичко друго ми е "непоносимата лекота на битието". 

B2022, и ти си права, че говоря наизуст.

# 438
Тоест, желанието ми ще е за приятна компания, чувство за хумор и общи хобита, да си изкарваме готино заедно
Мъжките хобита, чувство за хумор и представа за 'готино изкарване' обикновено са доста по-различни от женските.
Повечето ми женени познати като ги викнеш на карти, на ски, на риба, на кръчма, на мач, на яхти или на каране на дърт байкове, и викат ееей брат, как ми се идва, ама жената ме е хванала да ходим на вилата/на вечеря с учинайка й/на театър/на детски рожден ден и т.н. та не мога.
Ходят, защото са длъжни като съпрузи и бащи на семейства.
Ама ако не си длъжен, защото жената е примерно разведена с деца от друг, за какво ще ходиш?
Нали и самите жени викате - един здрав секс там веднъж в седмицата, и кой откъде е.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 11:23 от chris78

# 439
chris78, айде няма жени, които карат ски, колела, триатлони, планинско бягане, сърф, кайт и тн. А на яхта всяка жена обича да се вози, дори да няма капитански лиценз.  Ми аз и мъжът ми пък имаме точно едни и същи хобита, покрай които сме се запознали. Друг е въпросът, че с малки деца верно си е трудно, но и те порастват.  По нашите клубове знам, че и там има доста разведени, та ще си намеря такъв Simple Smile)) 
Иначе за детските рождени дни и тн, да, променя се животът с деца, и на мен не ми е мегавълнуващо да ходя на детските рождени дни, на хилядите занятия по цигулка, карате, плуване и тн, детско кино....безумните шумни панаири, опера за бебоци, и прочее, но съм се вълнувала от името на децата си, и очаквам и мъжът ми да се включва. От гаджето няма да го очаквам, ама оптималното е и той да си има деца, с които да е ангажиран. Ама без съпруга, де Simple Smile)) Че то женените са си най-ангажирани, нали.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 11:32 от MariyaHris

# 440
  • София
Джерами, и на мъжете спада фертилността и качеството на спермата след 35. Просто имат по-дълго шанс да станат бащи, но резултатът е много под въпрос. Да не говорим, че с възрастта и опциите им за партньорки падат. Та техният биологичен часовник е доста хлъзгав и може доста да ги подведе.

Иначе, една жена може да иска сериозна връзка (ако й е дошло времето), може да иска не особено ангажираща връзка, в която ще си прекарват някакво време заедно, но няма да е ангажирана с битовизми (ако вече си е направила децата, например) - а мъжете също имат нужда от компания, може да иска и само секс (ако още не иска връзка или вече е приключила с бракове и деца). Зависи от жената, зависи и от обстоятелствата. Разбира се, има и много жени, които не искат нищо различно от сериозна връзка, и това е тяхно право и избор.

# 441
Всичко това ми напомня за един много добър филм- "Омарът" с Рейчъл Уайз и Колин Фарел. Всичко се развива в един антиутопичен свят, в който всеки, който се раздели с половинката си, го затварят в хотел с други самотни хора и разполага с 40 дни да си намери нов партньор, иначе го превръщат в животно, което предварително си е избрал. При вече създадена двойка, в която се вижда че има проблеми, им причислят деца, за да се изгладят ужким нещата. Има и избягали от хотела самотници, които биват ловувани от живеещите в хотела. Всеки един убит саможив е равен на още един ден повече в хотела за убиеца. Та така, сметкаджийство, изчисления, интереси, общо взето бизнес, наречен интимни отношения, вървене в някакъв еднакъв общ път, определен от обществото. Много е жалко всичко Simple Smile))

# 442
Хипопотам, засрами ме, не те е срам Simple Smile Трябва да го гледам този филм.

# 443
Хипопотам, засрами ме, не те е срам Simple Smile Трябва да го гледам този филм.

Да, от 2015 година е, наскоро го гледах и се чудех как съм пропуснала такова нещо. Много идейно олицетворява отношенията в днешния свят и малко се депресирах след като го гледах.

# 444
Че жените над 25,30 за боклука ли са?
Ползвате ги да ви раждат и най-хубавите и годинки минават в бърсане на дупета, памперси, пюрета и подобни. Аз пък забелязвам че много български мъже се отпускат, на 35 без един зъб в устата, шкембе, жици, пкешив, импотентен. Иначе изисква.

# 445
Къде ги бе, аз такива не съм виждал даже и от пиянките на кварталния магазин. Обикновено това се постига след солиден стаж с чашката някъде след 50-55. Не че няма и отпуснати около 40, ама чак пък толкова. На плажа обаче от към жените нещата изглеждат зле, едни целулит, едни отпуснати задници, добре че има по младички, че хептен няма какво да гледа човек. Е има и някои изключения, ама масово картинката е такава

# 446
Жените не ходят на плаж само за да бъдат оглеждани за чужд кеф, а за собствено удоволствие. Много кофти коментари чета тук.

# 447
Не с лошо...и жената с целулит някой я е взел и мъжа с шкембе- също. То на писане всички са перфектни и търсят перфектния генетичен материал и се обвързват с него. Ако беше така, по улиците все перфектни хора щяха да се разхождат.

# 448
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Жените не ходят на плаж само за да бъдат оглеждани за чужд кеф, а за собствено удоволствие. Много кофти коментари чета тук.
Изненадана ли си?

# 449
  • София
Аз жените не ги гледам толкова, но от мъжете що увиснали цици, шкембаци двойни на този на бременна жена и космясали гърбове съм видяла Sweat Smile Повечето не са нищо особено, само отвреме навреме се среща някой с добре развита мускулатура. Та аз като жена определено не ходя на плаж да плакна очи, че ще ми пресъхнат Joy

Общи условия

Активация на акаунт