ВАРНА - да обсъдим ресторантите- 6

• 18 735
  • 207
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мацки, трябва ми плато със сирена, но не ми се занимава. В Кауфланд може ли да се намери готово нарязано сирене от различни видове, или да се нареже примерно на слайсове.  Или готово плато откъде?
Ако държите на хубави сирена, бих предложила плато от "Farfalle" (на ул. "Селиолу" 28 ).

Цитат
Много ми похвалиха китайския зад ВИНС-а.
Къде точно се намира?

За бира ми препоръчаха "The Black sheep pub" в центъра, но още не сме го посетили.

# 76
  • Варна
След куп хвалебствия за бургерите на Ателие 60, тази вечер ходихме и останахме разочаровани.
.Мъжа ми ми наду главата, къде съм го завела… да съм го била завела в Годзила по-добре, какво било това меню като плакат, и в крайна сметка в него липсват предлаганите питиета. Що нямало нормална класическа бира, ами само някакви изгъзици.Предложих му да ставаме и да ходим на Чинара, отказа…. Иначе бургера му хареса, картофите също. Аз не харесах обаче бургера- в Ключето беше по- хубав, там картофите им куцат пък.
Настаняват ни, никой не казва, че е на самообслужване, ооо то пишело на масата….питах, поръчах, що били 5-6 момичета, а не сервирали……взехме храната и хапнахме. От цялата работа има 4 -5 вида бургери…. в сравнение с Ключето и там на самообслужване, явно този тип заведения са така, остана да пробваме бъдис ли беше в гръцката и Бургеро. И те ли са на самообслужване, кажете да знам дали да си правя труда?
Просто се изнервих и аз с цялото мрънкане, провали ми се цялата вечер, повече експерименти не искал….

# 77
  • 🌊
Китайския зад Винса не е ли Чжоу? Храната ми се стори ок. Изобщо имам чувството, че във Варна няма китайски ресторант, за който масово да кажат "това е".
Някой срещам ли е "all you can eat"? Липсва ми от чужбина

# 78
Предполагам във всяко заведение можете да поръчате едно плато. Но няма да е много голямо 200-250гр. средна цена приблизително
25-30лв
Ето това е по-голямо
https://parmy.bg/bg/plato-s-delikatesni-sirena-evropa/p63.html

# 79
  • Вестерос
След куп хвалебствия за бургерите на Ателие 60, тази вечер ходихме и останахме разочаровани.
.Мъжа ми ми наду главата, къде съм го завела… да съм го била завела в Годзила по-добре, какво било това меню като плакат, и в крайна сметка в него липсват предлаганите питиета. Що нямало нормална класическа бира, ами само някакви изгъзици.Предложих му да ставаме и да ходим на Чинара, отказа…. Иначе бургера му хареса, картофите също. Аз не харесах обаче бургера- в Ключето беше по- хубав, там картофите им куцат пък.
Настаняват ни, никой не казва, че е на самообслужване, ооо то пишело на масата….питах, поръчах, що били 5-6 момичета, а не сервирали……взехме храната и хапнахме. От цялата работа има 4 -5 вида бургери…. в сравнение с Ключето и там на самообслужване, явно този тип заведения са така, остана да пробваме бъдис ли беше в гръцката и Бургеро. И те ли са на самообслужване, кажете да знам дали да си правя труда?
Просто се изнервих и аз с цялото мрънкане, провали ми се цялата вечер, повече експерименти не искал….
Аз писах предната страница, че е на самообслужване, както и преди се е писало в темата.

# 80
  • Варна
То хубаво си писала, ама не ни беше само това кусура. То и до тоалетна не можеш да идеш нормално, наблъскали се 10 човека на касата да поръчват, кой пък взема…. Място няма… ужасна теснотия.

# 81
Концепцията на заведението не е да седнеш като в ресторант, по-скоро е за набързо, отвън е приятно, вътре признавам и на мен ми е клаустрофобично.

# 82
  • Варна
Плато може да се поръча и на Родопа Милк.

# 83
  • ВАРНА
Някой посетил ли е Mare Monti на шеф Бианки в Бяла?Добре изглежда и меню и обстановка

# 84
За мен Олд Бъдис са най- добрите бургери. Никога не съм ходил, само съм поръчвал за вкъщи.
Единствено това Ателие 60 не съм пробвал.

# 85
  • София
Немо Евксиноград обновен, храната ок, ама след като е И разширен, да бяха наели повече персонал. Бяхме компания и направо се изнервихме с поръчките. Едно идва, друго след 1 час. За тези цени можеха да се постараят повече.
Скрит текст:
Аз ли нещо не попадам на няколко поредни добри заведения? Изискванията ни не са космически. Тъкмо нацелим някакво заведение, сменим обстановката, и айййде, поредно разочарование. Цяло лято го караме точно на приливи и отливи, пък ви чета редовно. Явно един път подбираме правилно, после - греда, и така до победата. Smiley

# 86
Във Варна трудно за приятен ресторант с вкусна храна, нормален персонал.....

# 87
Да не ви разочаровам но проблема с персонала е масов. Почти няма отрасъл в ,който да достига персонала, скоро се говореше ,че в градският транспорт ще наемат индийци за шофьори🤐 последно не достигаха около 60 броя

# 88
Във Варна трудно за приятен ресторант с вкусна храна, нормален персонал.....
Има нещо такова. И все пак има огромна разлика. Има такива с дребни или инцидентни издънки и такива които не искам да стъпя повече.

# 89
  • софия
Включвам се с впечатленията ми на турист във Варна, който се довери на споделеното в темата. Ходихме на 2 места, които по-скоро сте препоръчвали:
Даляна на Фичоза - много мило и бързо обслужване, приятна обстановка, хубаво място с гледка към морето. Обаче не съм впечатлена от храната. Бланширани пържени картофи, дебела брашняна безвкусна панировка на рибата. Майка ми е алергична към непрясна риба. Въпреки че изрично питахме дали поръчаната е прясна и ни увериха, че е така, 30 мин. след консумация се обрина. В Гърция никъде не се е случвало, а там сядаме на съвсем рандъм места, за които сме чели добри отзиви в нета. Единствено салатата беше добра. Стандартно бг заведение.
Бар Калмар - тук наистина беше прясно и вкусно, добро обслужване. Единствено не ни допадна мястото (на улицата), но това си е наша особеност, защото по принцип за по-протяжни вечери обичаме да сядаме на по-закътани места.
Миналата година ходихме в "Камен бряг". За там не мога да се сетя нещо, което да не ни хареса. Непретенциозно, но вкусна и прясна храна.

Общи условия

Активация на акаунт