Трудно разбирам хората

• 17 615
  • 520
  •   1
Отговори
# 150
Защото съм се срещала и ще се срещам с аналогични такива.

Съжалявам, но звучиш като паталогичен нарцис/вечна жертва. Не може от сто човека поне един да не те харесва и ти все да си невинна.

# 151
Фундаменталното, което отказваш да разбереш, е фактът, че това дали някой те харесва или не те, дали ще ти помогне или не, не означава, че човекът е лош или добър.

"Преди години друга колежка е имала спонтанен аборт"

Ти тази жена дори не си я познавала, когато това се е случило. Наистина ли си представяш, че тя ще го играе сега личен лекар на всяка нова служителка, която постъпи в близките 40 години и реши да забременее, защото преди ГОДИНИ е пометнала?

# 152
Вижте какво, момичето е бременно. Каквото и да си мислите, поднасяйте го малко по-полека. Освен това, понякога човек в такива ситуации по-чувствително приема нещата.
Колкото до ситуацията в работата й - и аз не виждам защо някой не би искал да й помогне за подаръка или да й каже за изследванията. Причината наистина може и да е в нея, ама може и да не е. Има случаи, в които няколко души се обединяват, нарочват някой, че не го харесват и дотам.

# 153
  • София
Авторке, ти не си способна на самокритика, но очакваш другите да са? Вероятно и те като теб оправдават себе си и виждат само твоите грешки Wink

# 154
То момичето не е седнало да помисли за себе си, цял уикенд изкара в мисли за колежката, обаче непознати във форум трябва да се погрижат за нея? Жертвите наистина не знаете граници.

# 155
Да се самокритикувам за ... ?

Така де, да си дойдем на думата.

# 156
То момичето не е седнало да помисли за себе си, цял уикенд изкара в мисли за колежката, обаче непознати във форум трябва да се погрижат за нея? Жертвите наистина не знаете граници.
Ами бременна е, хормоните бушуват, всяко дребно нещо й се вижда супер важно. Ние обаче извинение за това да сме груби нямаме. Аз лично грях няма да си нося на душата, да взема да притесня бременна жена, да я ядосам и да вземе да й стане зле. Пък каквото и да си мисля за този дребен инцидент.
Да, непознатите във форум също трябва поне малко да се опитат да бъдат добри хора понякога и да видят ситуацията в цялостта й.

# 157
На работа сте, ти си правиш лични неща и искаш колеги да ти помагат с тях и след това се сърдиш. Да си мислила върху въпроса, че те се дразнят, че си вършиш лични неща в работно време?
Вторият случай и той е същия, две явно близки колежки си споделят и ти си ги чула и очакваш, че и с теб ще споделят. Ти явно знаеш за какви изследвания става въпрос, отиди си ги направи вместо да мрънкаш.

# 158
Да се интересува тоя дето ѝ е правил детето, не да прави на въпрос как видиш ли другите не се интересуват от нея и бременността ѝ.

# 159
  • София
... Има случаи, в които няколко души се обединяват, нарочват някой, че не го харесват и дотам.

Колко пък да са тези хора, когато тя има този проблем не само на работата.

Ако на бременните им ставаше лошо само от нещо прочетено във форума, досега светът да се е затрил.

# 160
Защо си губиш времето с колежки(които поне 3 години няма да видиш, може и никога) и да се обясняваш в този форум(каквото и да кажеш все ще си крива)? На специално няколко анонимки, дето само оплюват и си противоречат на всяка тема различно пишат. Ти ако напишеш това е черно, те ще кажат не бяло е и обратното. Гледай си кефа.

# 161
Е, като са на работа, не са машини. Ще пият кафе, ще си поприказват, ще опаковат подарък. Никой не може да издържи 8 часа само да работи нон стоп.
Въпросът е ситуацията, а ние няма как да я знаем. Може ли в най-големият екшън на работа, всеки бърза, тича, работи, тя да е седнала с подаръка да го опакова? Може.Тогава ако помолиш, надали ще ти се зарадват.
Може ли всички в момента да са отдъхвали и тя да е решила да опакова и тогава да са й отказали с пренебрежение? Може.
Две коренно различни ситуации.
Но както казах, няма значение, защото е бременна, излиза скоро в отпуска и така.

# 162
А не съществува ли възможност да не я харесват с причина, и затова да не искат нито да й опаковат подаръците, нито да говорят с нея по лични въпроси?

# 163
Темата става съвсем комична. Минават 10 души казват мнения, съвети, успокояване. После минава авторката и си повтаря нейното.От около 10 съвета тя отсява някъде един израз само или едно изречение, около което завърта старата песен. Всичко останало от 10 мнения за нея е плява.
Или има проблем с четенето и осмислянето на информация и е много важно тази тема да продължава на всяка цена.
Първо беше, че на всяко мнение съм отговаряла, оправдавала и т. н. После защо не съм отговаряла. Ами пестя думите вече. Казах, че някога, някъде се е случвало да се скарам с някого, вие решихте, че било постоянно. Ами не е. То ако беше така, нямаше да я има и темата.
И на мен ми стана смешно, защото не само решихте, че аз все изкарвам друг "черен", а ако се преброят нападките (независимо към кого насочени) в моите коментари и във вашите, ще стане гузен негонен бяга. Колкото и да не ми се искаше да го казвам - така е.

Момиче, не може 11 страници от толкова различни хора да получаваш съвети, подкрепа, мнения и накрая да изтръскваш , че ние сме "гузен негонен бяга". Не ти се искало да го кажеш, но го каза.
Започвам наистина да си мисля, че заглавието на темата е вярно и ти наистина не си способна да четеш и разбираш.
Вместо да се замислиш, ти реши да обобщиш, едва ли не ние тука като колежките сме се събрали и наговорили да сме нещо против теб.
Наистина ли мислиш, че жени тук с по едно-две и повече деца, семейства и т.н. толкова много им се промени света от твоята тема, че оставиха всичко и седнаха да се наговарят срещу теб в почивните си дни (то за майките няма такива ). Сериозно ли?
Хайде, кажи, че си си направила шега, да се посмеем и без лоши чувства.
Ако не е шега и си наистина толкова параноична и свръх чувствителна, не е лошо да споделиш с лекаря си, защото с тези черни мисли не е хубаво за здравето и за теб и за детето. Сериозно ти го казвам. Наистина !
пп. И с най-добри чувства, не както ти смяташ.

# 164
А не съществува ли възможност да не я харесват с причина, и затова да не искат нито да й опаковат подаръците, нито да говорят с нея по лични въпроси?
Абсолютно съществува и тази възможност.

Общи условия

Активация на акаунт