From / Отвъд - Тема 2

• 38 360
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Надявам се са взели поука от недоволството покрай Изгубени и не правят същата грешка. Някъде бях чела, че сценаристите били казали, че разковничето се криело в първите епизоди и по групите във фб масово се изявяват като детективи, но честно казано нямам енергията толкова да задълбавам.

# 121
Аз скоро гледах пак първите епизоди. Не мога да си представя какви отговори има там

# 122
  • София
Аз пък четох, че песните от jukebox-а са ключови също.

# 123
За трети път изгледах всички излезли сезони до момента, освен повече въпроси, отговори не намирам Simple Smile

# 124
И зрителите сме в същата безизходица като героите Laughing

# 125
Според мен и сценаристите са на същото дередже като нас, хахаха Laughing
На момента измислят някакви неща, колкото да докарат цял сезон и после почват да мислят как да развъртят възела, който завързват, но се получава обратното Simple Smile

# 126
Не мисля, че сценаристите нямат идея за развитието на сюжета.

# 127
На мен не ми е скучен трети сезон дотук. Сигурно съм от малкото, които не искат още никакво "разплитане". Може би още 1-2 сезона.

Скрит текст:
злополучният опит на Дейл да се измъкне доказа, че само определени хора са призвани да преминат отвъд. Табита, най-вероятно майката на Виктор, самият Виктор и може би Итън.

Скрит текст:
Аз пък за дървото със шишетата се чудя. Дали числата вътре не са извратени части от координати, които уточняват къде точно ще отиде човек, ако влезе в него. Нали установиха , че най-вероятно не са години, а майката на Виктор е казала, че това дърво е специално и те отвежда във фара. Табита като се телепортира Sweat Smile трябваше да повърви малко, може би защото Бойд беше свалил едно шише като бяха със Сара. А Дейл като отиде , Табита бяха свалили голяма част от шишетата. И по този начин да се е променило мястото където ще отиде човека. А може и да си го нагласям Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 23:12 от ekaisheva

# 128
  • Somewhere far away
оф не знам и аз вече - хем искам някакво развитие, хем ми харесва да ни държат на тръни и да съм в неизвестното!

# 129
  • София
Гледах само първи епизод на трети сезон. Чета коментарите, явно нищо не съм изпуснала. Това ще е втори Lost, а аз и първия не догледах. Обичам вълнуващи мистерии и интересни отговори. Мистериите вече не са ми вълнуващи, понеже си личи, че са миш маш от недомислени идеи, а отговори не очаквам да има.

# 130
На мен ми допада сезона,мисля в предния сезон Виктор беше казал,че е влизал в няколко дървета и се е озовавал всеки път на различно място,независимо че влиза в едно и също.Така беше избягал веднъж от чудовищата,Бойд пък се оказа в кладенеца.Тоест няма гаранция,че щом Табита е стигнала до фара през същото и другите ще успеят.
Скрит текст:
Много тежка беше сцената между Виктор и баща му,40 години....
Дейл умря доста ефектно, Бойд веднага се възползва.Не ми харесва,че нападат и обвиняват полицайката,да стреля в паниката,но едва ли не тя да им е виновна и така да се държат с нея е глупаво.
За джубокса и аз четох теорията,според мен всичко е логично и навързано,не случайно постоянно се лута и търси логиката и смисъла и Джейд.

# 131
Нещо, което не знаех: Дона и Дейл са семейство в реалния живот. Simple Smile

Скрит текст:

# 132
Хммм. Сега се зачудих, дали това може да е някаква обща хипноза.... Хората са реални, историите им са реални, но не тази "реалност", в която са там. Хвърлят ги в някакъв сценарий и искат да видят всеки един от тях как ще реагира и в каква посока може да се развие. Даже така се вързва и гласа, който беше по радиото и който се обаждаше по телефона. Да е на този , който ги хипнотизира. А всичко останало, което се случва да е плод на въображенията на хората. Хм...

# 133
  • София
Сценарист казва, че не е въображение или сън.

# 134
Мамка му 😆😆😆

Общи условия

Активация на акаунт