From / Отвъд - Тема 2

• 38 302
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Изгледах 4-ти епизод и ми хареса, има раздвижване и динамика в сюжета.
Скрит текст:
Надявам се Рандал да е жив...,а Фатима, мисля, че  е бременна с някакво зомби, което иска да проникне сред хората (нещо такова).
Скрит текст:
Или самата тя се превръща в едно от чудовищата. Доста гадничка сцена.

Скрит текст:
да, нещо такова....сменат тактиката гадините и се опитват да проникнат в общността. Виденията на Енджел също имат някаква  връзка с Фатима, си мисля, но каква?......

# 106
  • Somewhere far away
В последния епизод
Скрит текст:
духът  зомби каза "помогни ми" ....определено има връзка.

# 107
  • Някъде там
В последния епизод
Скрит текст:
духът  зомби каза "помогни ми" ....определено има връзка.

И аз си мисля, че има връзка.
Скрит текст:
Даже духа ми прилича малко на Фатима.

# 108
Скрит текст:
И защо, да му се не види, не взеха талисмана от автобуса и да се затворят в линейката, ами търчаха насам натам като хамави за ключове и белезници?! Disappointed

# 109
Почвам да се дразня от всеки следващ епизод! Всички или просто се гледат без да си говорят или бягат като луди без никаква логика Grinning Тегав ми е сериала вече....

# 110
  • Sofia
    Талисманите, май губят сила да стопират гадините, нещата се променя...
    [/list]

# 111
    Довечера ще видя какви събрания са си правели. Епизодчето ме чака заредено.

# 112
    Епизод 5

Скрит текст:
    Боже, сцената с басейна беше толкова малоумна и аматьорска, че засенчи емоционалната среща на Виктор с баща му.

От епизод на епизод става все по-зле положението. Явно вече не могат да измислят качествени сюжети и започнаха да залагат на комедийни тип Джуманджи.

# 113
    • София
    Доста ме разочарова епизод 5. :/ Така го чаках с нетърпение, а то много зле...

# 114
    Що така няма динамика в този сериал. Чакам цяла седмица и после се налага да превъртам малоумните разговори между героите. Искам да се ще случва нещо Grinning
    На мен сцената с басейна ми хареса.

# 115
    Мда, скучна серия пълна с локуми и нищо съществено ... отново. Останаха 5 серии и зор си не дават.
    Скрит текст:
    Но пък как се зазида, култова сцена Joy

# 116
    Хора, толкова ли зле става положението с 5-ти епизод? Надявах се, че вече ще се "отпушат" нещата, че то има-няма още 5 епизода за сезона. Не съм чела спойлери, но само от коментарите се ориентирам. Все едно е някакъв ниско-бюджетен сериал, в който просто се страят за завършат по-бързо като убиват интереса на зрителя. Аз не съм гледала LOST, Dark, Тhe Last of Us и др. подобни, и не мога да направя паралел с тях, но забелязвам все повече нелогични и претупани неща, в сравнение с предишните сезони (особено Сезон № 1) и се разочаровам. Изчерпаха ли се, не знам...

# 117
    На мен не ми е скучен трети сезон дотук. Сигурно съм от малкото, които не искат още никакво "разплитане". Може би още 1-2 сезона.

Скрит текст:
    злополучният опит на Дейл да се измъкне доказа, че само определени хора са призвани да преминат отвъд. Табита, най-вероятно майката на Виктор, самият Виктор и може би Итън.

# 118
    Този сезон до момента ми харесва, но наистина сякаш последния епизод беше за пълнеж.

Скрит текст:
    Начинът, по който Дейл загина беше доста ефектен. Направи ми впечатление нещо. До този момент изобщо не бях обръщала внимание на този басейн. Малко преди случката с Дейл ми насочиха вниманието към него със сцената с бащата на Виктор, гледайки табелите за мотела и басейна. Сякаш ни даваха подсказка, че нещо ще се случи там. Вярвам, че вкарват мисъл в сериала и не го пишат епизод за епизод.

# 119
    Опасенията, че са епизод за епизод са, защото сценаристите са създатели и на Изгубени. Там много сюжетни линии останаха без смисъл

Общи условия

Активация на акаунт