From / Отвъд - Тема 2

• 38 270
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Скрит текст:
По групите пускат промо снимки от следващия епизод и го има с бинтована челюст.

# 91
Финала според мен ще е повече тип Манифест и Дарк

# 92
Имаше такава теория в групата.
Че на определени години се повтарят "хората" и част от събитията.Но чак минало и бъдеще да се съберат ми се вижда невъзможно.Все пак Елджин идва от горе долу същото време като Фатима,мисля година разлика беше пристигането им в града.Той многократно е споменавал че е отгледан от баба си.Ще я потърся,мисля миналият сезон имаше различни съпоставки,помня и дърветата и разположението им бяха навързали.
Иначе Табита и Джим и родителите на Виктор с еднаквата гривна със сигурност е някаква препратка,но не намирам логика каква.
Не ми харесва идеята ви за сценарий в движение,пффд.

# 93
Имаше такава теория в групата.
Че на определени години се повтарят "хората" и част от събитията.Но чак минало и бъдеще да се съберат ми се вижда невъзможно.Все пак Елджин идва от горе долу същото време като Фатима,мисля година разлика беше пристигането им в града.Той многократно е споменавал че е отгледан от баба си.Ще я потърся,мисля миналият сезон имаше различни съпоставки,помня и дърветата и разположението им бяха навързали.
Иначе Табита и Джим и родителите на Виктор с еднаквата гривна със сигурност е някаква препратка,но не намирам логика каква.
Не ми харесва идеята ви за сценарий в движение,пффд.

А аз си мислех, че целият сезон е вече заснет и просто ни пускат по епизод на седмица.

# 94
Така е. Отдавна е заснет и се пуска по епизод на седмица.
Това със 'сценария в движение' е по-скоро, че пишат епизод за епизод, без да имат ясна идея какво ще следва, с идеята в даден момент нещата да почнат да се наместват. Да, ама не Simple Smile)) Още повече се омотват Simple Smile

# 95
Така е. Отдавна е заснет и се пуска по епизод на седмица.
Това със 'сценария в движение' е по-скоро, че пишат епизод за епизод, без да имат ясна идея какво ще следва, с идеята в даден момент нещата да почнат да се наместват. Да, ама не Simple Smile)) Още повече се омотват Simple Smile
Да де, но това е по-логично за други сериали, в които действително се снима ден за ден и екипът се ръководи от текущите нагласи на публиката и рейтинг. А, когато снимаш сериал от 10 епизода и то заснет година по-рано от излъчването, все пак трябва да има някаква логика в сюжета, а тук излиза сякаш разтягат действието, докато измислят какво изобщо да снимат, както и познатото - някой се е отказал от договора си и дай да го убием на екран. Нищо де, нали днес ще качват в HBO или MAX епизод № 4 или бъркам?

# 96
  • Варна
Толкова много странни неща се случват, казвам си, че всяко нещо води до логично обяснение и в един момент ще ги разберем нещата.. да ама не! SmileSmileSmile Още по-объркващо става и вече започнах да се дразня, че нищо не разбирам, но пак го гледам.

# 97
  • Някъде там
Присъединявам се към вашата тема.И аз съм от феновете на сериала. За три дни успях да изгледам 1,2 и  започнах 3-ти сезон.
Скоро сериал не ме е завладявал толкова много.
Втори сезон ми беше леко скучен, но трети определено ми допада и то доста.Интересно и все по заплетено започна да става. Нямам никакви теории и предположения, тъкмо си помисля, че ми става ясно и всичко се обърква.

# 98
А, когато снимаш сериал от 10 епизода и то заснет година по-рано от излъчването, все пак трябва да има някаква логика в сюжета, а тук излиза сякаш разтягат действието, докато измислят какво изобщо да снимат, както и познатото - някой се е отказал от договора си и дай да го убием на екран.

Теорията, че пишат и снимат в движение се потвърждава със сюжетната линия около убийството на Смайли и т.нар. аутопсия. Два епизода запълниха с това и накрая просто нищо...Явно не са измислили какво да се случи там и са тръгнали след това в друга посока. Ще видим къде ще му излезе края. Дано има някакво развитие, защото досега общо взето три сезона има лов, криене и чат-пат убиване на хора. Така могат да откарат и 50 сезона, докато не изтрепят всичко. Но то пък периодично вкарват нови жертви....Хората имат нужда от отговори, дано сценаристите в даден момент се наиграят и ги измислят.

# 99
Присъединявам се към вашата тема.И аз съм от феновете на сериала. За три дни успях да изгледам 1,2 и  започнах 3-ти сезон.
Втори сезон ми беше леко скучен, но трети определено ми допада и то доста.Интересно и все по заплетено започна да става. Нямам никакви теории и предположения, тъкмо си помисля, че ми става ясно и всичко се обърква.
Голяма грешка, сега ще чакаш с нас всяка седмица за нов епизод. Laughing На мен сезон 1 и 2 ми бяха супер интересни и също ги изгледах за броени дни, особено с края на 10-и епизод на втори сезон. Чаках с месеци да започнат да излъчват 3-ти сезон. Устисках да се съберат поне два епизода, за да ги гледам заедно и ... гледах ги "на парче" - един ден малко, после на другия - още малко. Пък и докато си спомня всички подробности, връщах стари епизоди. С две думи, сезон 3 не ме грабна така, както очаквах, но ето, наредила съм се пак на опашката и си чакам чинно епизод 4. LaughingLaughing

# 100
  • Някъде там
Скрит текст:
Голяма грешка, сега ще чакаш с нас всяка седмица за нов епизод. Laughing На мен сезон 1 и 2 ми бяха супер интересни и също ги изгледах за броени дни, особено с края на 10-и епизод на втори сезон. Чаках с месеци да започнат да излъчват 3-ти сезон. Устисках да се съберат поне два епизода, за да ги гледам заедно и ... гледах ги "на парче" - един ден малко, после на другия - още малко. Пък и докато си спомня всички подробности, връщах стари епизоди. С две думи, сезон 3 не ме грабна така, както очаквах, но ето, наредила съм се пак на опашката и си чакам чинно епизод 4. LaughingLaughing
Да, голяма грешка Laughing Сега стоя и си чакам епизодите, които ги гледам в Мax. Днес гледах и епизод 4. Толкова се вманиачих по този сериал, че си признавам на два пъти сънувам сънища с талисмани, къщи и зомбита, които бродят, както и дупки, които те телепортират Laughing.
Докато чакам епизодите,  започнах друг сериал в Маx, така не ми е скучно докато чакам.
Гледах интрото на 5-ти епизод, Видя ми се доста интересен.

# 101
Аутопсията на Смайли показа че е бил човек и от него се излюпиха цикадите.Не беше хептем нищо там,няма и как всичко да разкрият.Ето и Кристофът бяха зарязали,сега пак го включват.Според мен имат някакъв общ смисъл и логика,понякога кривват и добавят,но като цяло има замисъл и готов край.
Дано сте прави за Рандал 🙃.

# 102
  • София
Епизод 4 си беше ТОП.
Изкефих се на макс.
Абе сериалът си е култов, аз много си го обичам и дори да ги хуля понякога, че няма развитие бих си го гледал с години. Дано има още сезони. И темите тук в Бг мама са не по-малко интересни. Пък и аз съм много голям фен и на вечната класика LOST. Аз там съм май от малцината, които адмирираха и разбраха краят му още навремето. Спомням си тогава какъв вой беше до небесата, хаха. Ама как така. Какво става, вярно ли. Тези с луди, уууу, аааа, големи драми бяха. Ами то имаше толкова много подсказки и връзки, че не са живи. Както и да, да не се отплесвам. Но не, не мисля, че ще повторят едно към едно финалът с Лост.

Чакам с нетърпение срещата между Виктор и баща му.
Рандал явно е бил само измъчван и създанията просто си играят с ума на Бойд. Искат да го пречупят ли? Могат ама само ако убият синът му, ама надявам се да не се стига до подобен момент.
Фатима ще вампирясва ли? Отврат. И аз вече не мисля, че е бременна. По-скоро бременна със 'злото'
На мен ми е любопитно и Джули (сестрата на Итън) какво е видяла, докато беше в онова странно състояние с изцъклените забелени очи.

Искрица, добре дошла.
Ако случайно не си гледала Изгубени (Lost) докато чакаш новите епизоди всеки четвъртък можеш да изгледаш тази вечна НФ класика.

# 103
  • Sofia
Изгледах 4-ти епизод и ми хареса, има раздвижване и динамика в сюжета.
Скрит текст:
Надявам се Рандал да е жив...,а Фатима, мисля, че  е бременна с някакво зомби, което иска да проникне сред хората (нещо такова).

# 104
Изгледах 4-ти епизод и ми хареса, има раздвижване и динамика в сюжета.
Скрит текст:
Надявам се Рандал да е жив...,а Фатима, мисля, че  е бременна с някакво зомби, което иска да проникне сред хората (нещо такова).
Скрит текст:
Или самата тя се превръща в едно от чудовищата. Доста гадничка сцена.

Общи условия

Активация на акаунт