From / Отвъд - Тема 2

• 38 501
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
Хи хи,
Скрит текст:
права съм била

Или прав е бил този, който спомена миналия или по-миналия сезон тази теория.
Още не съм гледала. Довечера.

# 286
  • Варна
  Ех, след впечатляващият сезон 1 , слабият  сезон 2 и сезон 3 май ще е разочароващ. Дано в еп.10 има развръзка , поне малко отговори.
 40 мин. гледах на скорост 1,5. Още 1 седмица...

# 287
Пълна боза беше последният епизод. Егати миш-маш ът! Даже не искахме да догледаме от скука  Сори!

# 288
С този сериал се чувствам както когато гледах сезон 3 на корейския Sweet Home по-рано през годината.
Невероятен първи сезон.Втори на приливи и отливи в най-добрия случай. И тогава колелата се разпаднат.Сякаш не знаят какво да правят с историята.
Вероятно, защото изгледах първите 8 наведнъж и ми се стори много скучно. Епизод след епизод и те се лутат из града правейки нещо, но в крайна сметка не правят нищо. Все едно са търсили идеи в wattpad след като оригиналния сценарий е бил изяден от бясно куче.

# 289
  • София
Спойлер за 10ти епизод уж. Споделено във фейсбук група.

Скрит текст:

# 290
Хареса ми епизода.
Скрит текст:
Според мен зомбито с кимоното от бъдещето е Миранда и пази Фатима и ще и помогне да слезе и "роди" в подземието.С каква цел и логика не знам.
Аз продължавам да не вярвам,че Табита е сестра на Виктор,хич не изглежда на 50 годишна,колкото трябва да е.А и как се забравя смъртта на майка и.Реално спомена на Табита май беше през очите на Миранда и как Смайли я убива,или през очите на Елоиз която я последва.Не знам и аз,дано не оставят отворен край.За мен си вървят към финал на сериала,не виждам какво още ще дават в нов сезон.Ще разплетат всичко в един епизод и това ще е.Не съм чела спойлери за последния епизод,дано се опазя до понеделник 🙃.

# 291
Спойлер за 10ти епизод уж. Споделено във фейсбук група.

Скрит текст:
JoyJoyJoy
Ох, не мога ... няма такава глупост. Народа тотално изперка от тоя сериал.

# 292
На мен епизода ми хареса. Но не съм сигурна, че сериала ще свърши със следващата серия. А трябва, иначе ще го забозят сериозно...

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 19:49 от Ели-Мели

# 293
Здравейте, къде гледахте новия епизод? При мен стои 8 епизод с надпис НОВО, а него го гледах. Кажете и някой подобен сериал.

# 294
Изгледах.
Скрит текст:
Реално Виктор изглежда по-голям от Табита, но казвал ли е на  колко години е.
Не.
Е, спомни си. Явно е видяла смъртта на майка си. Помня в първи сезон, че Виктор е послушал майка си и седял, но Елоиз не е послушала и тръгнала след майка си.
Ето ми следващата теория. Като е убил майката, опитал и с детето, но то скочило в дървото и си казало адреса и дървото изпълнило. После травмираното дете забравило всичко, без родители, изоставена и била осиновена.

Елджин е много дразнещ. Дано го изядат чудовищата. Досадно и глупаво същество.
Иначе като цяло скучен епизод.
Разбира се очаквам последния да си струва.

# 295
  • София
Изгледах и аз
Оо, не вярвам да приключат сериала с епизод 10. Абсурд. Има толкова много неща...
Още 2 сезона ни чакат. 🙂

Слаб епизод иначе. Най-слабия за сезона и не е добре, че това се случва един епизод преди края на сезона.

Скрит текст:
Не вярвам Табита да е сестрата на Виктор. Има голяма разлика в годините. Табита е на около 35/40 г. А трябва да е на 50 или малко повече.
Иначе има логика в това да се е измъкнала през дървото, но защо само тя е успяла и никой друг и след като е успяла, защо това място я връща обратно години по-късно. Ако е толкова важна, не би трябвало да допускат да избяга като малка първо на първо.
По-скоро видя случилото се с Виктор и Елоиз и с Миранда. Но да ако следваме елементарната логика и не търсим сложни отговори ни показаха, че Табита и Виктор са брат и сестра. Ама не мога да повярвам, хора. :о

Фатима нов Смайли ли ще роди? И защо Миранда (ако е тя) и запуши устата.
Елджин едвам го издържам. Сара 2.0. Само дето все още не е убил някого.

Извън това целия епизод беше един досаден филър.

# 296
В кой ден излиза в HBO серията?

# 297
  • София
Четвъртък.

# 298
Дяволо, не знам, освен да получава видения някакви.
Но не ми върви тази теория.
Скрит текст:
Добре, защо не ти харесва това, че са брат и сестра?

# 299
Аз,  съм явно назад с 8-ми епизод, но сори, бът нот сори, много хаотичен ми идва и се отказвам да следя за бъдещи епизоди. Даже спрях на половината от епизода, а съм търпелива...,

Общи условия

Активация на акаунт