From / Отвъд - Тема 2

• 38 498
  • 756
  •   2
Отговори
# 300
  • София
Заради разликата в годините.
Излиза много недостоверно и сякаш са се водили по акъла на разни фейсбук фенове.

# 301
  • Somewhere far away
Ох- сериозно много бавно се движи сюжета. цял епизод търсят Фатима, пълно е с безмислени диалози... не знам. не съм ок с претупването и бързането или прекалено многото екшън,  но тук просто е многооо бавно.

# 302
Заради разликата в годините.
Излиза много недостоверно и сякаш са се водили по акъла на разни фейсбук фенове.
Кога е споменавано на колко са точно?

# 303
  • Somewhere far away
Нямат видимо голяма разлика в годините. но можем да си гадаем. не помня да е споменавано  точно на какви години са били.
Виктор сега изглежда по -възрастен, но като деца изглеждат почти на една възраст. Но пък и всеки остарява различно, де да знаеш.

# 304
Аз имам някакви бегли спомени, че Виктор е споменал че е на 40.
Четох теория за възобновен цикъл /на нещо си/ - Табита е възкресената Миранда, Джейд - Кристофър и т.н. По-правдоподобно ми звучи, от това да са брат и сестра.

# 305
  • София
Така е по-приемливо. Да, това си ни е една от основните хипотези също.

Виктор изглежда на 50/50+, а Табита на 30/35, сори.
Олекват ми. Няма да е това.

# 306
Виктор в стоял сам 40 години в града. Изглежда на 10 години като малък, т.е. е поне на 50, на колкото и изглежда.
Табата е поне на 40, все пак Джули е голяма тийнка. Това, че актрисата младее е отделен въпрос. Въпреки че като малки Виктор и сестра му изглеждат на един възраст, със сигурност не с 10 години разлика. Но все пак Виктор е преживял ужасни неща, та 100% се е състарил преждевременно. Разсъждавам си просто и аз не съм фен на идеята да са брат и сестра.

# 307
Табита и тя е към 40 или поне над 35 със сигурност, имайки предвид Джули, която каза че става на 18 когато тръгнаха с буса с Рандал.

# 308
Табита просто се е възползвала от съвременната медицина и за това младене.

# 309
  • Sofia
И на мен Табита ми изглежда на поне 40г. Преспокойно й давам 43-44г. Самата актриса Catalina Sandino Moreno е на 43г.
В никакъв случай не й давам 35г или под 40г. Дъщеря й е на 18г, а като я дават в близък план се виждат и бръчици, което е по-типично за 40+ годишните.
Възможно е Виктор да е бил на около 11г, а Елоиз на около 7-8г, когато са се случили нещата. Възможно е той да остарява по-бързо на това място, точно както момчето в бяло се променя.
Времево не е невъзможно да са брат и сестра : съответно на около 44г и 48г.

# 310
Ъъъ... на мен Виктор ми изглежда на към 60. В никакъв случай на под 50. А Табита ми е към 45 +/-, по-скоро +.

Не съм гледала още последния епизод. Ще го гледам в четвъртък.
Сигурно ли е вече, че са брат и сестра? Аз лично се надявам това да не е вярно. Не знам защо... Нещо не ми допада тази идея.

# 311
  • Sofia
Не е сигурно.
Скрит текст:
Но
- тя е имала повтарящ се сън като дете (който всъщност може да е бил истинско преживяване);
- започва да има странно усещане всеки път, когато е около Виктор;
-  и накрая споменът, който й изплува в съзнанието, когато го прегърна (убийството на майка му - Елоиз най-вероятно е била свидетел на нейното убийство, защото в мазето побягна веднага след нея).
Всичко това ни насочва натам, но без нищо повече.

# 312
Хм.
Ще видим значи дали тази теория е вярна.
Аз пак си мисля, че ако му беше сестра, все нещо щеще да си спомни поне като види бащата, картините на майката и т.н.

Скрит текст:
До този момент / преди да изгледам последния епизод/ аз не съм забелязала тя да има странни усещания край Виктор. Да не съм проспала нещо?!?! Rolling Eyes

# 313
Абсолютно
Всички повтарят как била сестра му, ми не. Нали намери бащата. Къщата. Как той позна Виктор, а нея не, нито тя него.

# 314
  • Sofia
Странните усещания се появиха в последния епизод (демек спомените започват да изплуват).

А ако бащата не знаеше, че това е Виктор, много вероятно е да не можеше да го познае. За 40г хората се променят.
Аз не знам дали бих познала някого след 40г, когото съм виждала само като дете (пък било то и много близък роднина).
Ако Елоиз е преживяла жестока травма в тази крехка възраст (да бъде свидетел на разкъсването на майка си), нищо чудно да има амнезия като защитен механизъм.

Общи условия

Активация на акаунт