From / Отвъд - Тема 2

• 38 452
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
И аз съм подръжник,че не са брат и сестра,в групата бяха качили двете деца актриси тази която играе Елоиз като дете и детето Табита докато сънува кошмара с Елоиз и убийството и на камъните.Сега ще го потърся,но мисля че тогава се потвърди че не са един и същи човек.Табита тогава казваше сънувах един и същи сън с непознато момиче.Иначе по спомен Елоиз беше на 8,Виктор на 10-11,но видимо Виктор е състарен и изглежда на повече от 50 годишен.

# 316
Табата/ Елоиз явно минава през дървото и така се спасява. Може това преминаване да е изтрило спомените. Както видяхме дървото си ги разпраща където си поиска. Общо взето всичко е възможно в този така прекрасен град Joy

Бащата позна Виктор, защото му казаха, че е той. Абсурд след 40 години да припознаеш малко дете във вече възрастен човек.

# 317
  • Sofia
И аз съм подръжник,че не са брат и сестра,в групата бяха качили двете деца актриси тази която играе Елоиз като дете и детето Табита докато сънува кошмара с Елоиз и убийството и на камъните.Сега ще го потърся,но мисля че тогава се потвърди че не са един и същи човек.Табита тогава казваше сънувах един и същи сън с непознато момиче.
Ето какво казва Табита :
- I still remember the fear when I (аз) was running. I (аз) started over there and came to hide behind the rocks. And I (aз) would look up and...
Тя разказва случката в 1л. ед.ч. В нито един момент не е споменавала, че в съня си вижда непознато момиче.

А колкото до актрисите - не е нещо необичайно да сменят актьорите за един и същ герой. Я вижте колко бързо смениха Джони Деп с Мадс Микелсен във Фантастичните животни. Сменят актьори и още как! Особено в сериали. И не дължат никакви обяснения на публиката.

# 318
Кои актриси са сменили?
Какво общо има малката Елоиз и външния и вид с Табита?
На мен пък Виктор и баща му ми изглеждат почти на една възраст.

# 319
  • Sofia
Кои актриси са сменили?
Не говорим за външния им вид.
И все още не знаем дали са сменили актрисата, но не е изключено.

Сестрата на Виктор в мазето и момичето при червените три камъка са различни актриси - от което се подразбира, че Елоиз и Табита не са един и същи човек.
Но може да са сменили актрисата - и момичето при червените камъни да е Елоиз. За това момиче Табита говори в 1л.ед.ч, което означава, че тя или е видяла всичко през очите на Елоиз, или просто тя самата е Елоиз.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 23:39 от Brin de muguet

# 320
Честно, чета ви, искам нещо да напиша, обаче такава манджа с грозде стана, че и аз не знам от къде да започна...
Скрит текст:
Фатима си изпи кръвта като водица, коремът ѝ се наду, един вид нещо набира сила и скоро ще "излезе". Призракът ѝ запуши устата, за да не могат да я открият, но дали за да предпази тях от нея или обратното...
Виктор може да се е състарил заради преживяния стрес и начина на живот. Табита може категорично да не помни нищо от преди случката в детството, включително да не разпознае къща, вещи, баща и брат след толкова години.
Но все пак не мисля, че Виктор ѝ е брат, някъде другаде е връзката.

# 321
Кои актриси са сменили?
Не говорим за външния им вид.
И все още не знаем дали са сменили актрисата, но не е изключено.

Сестрата на Виктор в мазето и момичето при червените три камъка са различни актриси - от което се подразбира, че Елоиз и Табита не са един и същи човек.
Но може да са сменили актрисата - и момичето при червените камъни да е Елоиз. За това момиче, Табита говори в 1л.ед.ч, което означава, че тя или е видяла всичко през очите на Елоиз, или просто тя самата е Елоиз.

Защо трябва момичето при камъните и Елоиз да е едно и също?
Че то направо на зомби прилича.
Което и дете да го направиш така, няма да го познаеш.
Но ще видим, може да има други причини Табита да има тези спомени или видения.
Още нищо не е сигурно.

# 322
  • София
Не е задължително Табъта да емайката или сестрата на Виктор. Нищо не е ясно. Може просто да е видение какво се е случило с майка му. И все пак за сестрата нищо не се разкрива.

# 323
  • Sofia
Защо трябва момичето при камъните и Елоиз да е едно и също?
Че то направо на зомби прилича.
Което и дете да го направиш така, няма да го познаеш.
Защо да прилича на зомби?!
Скрит текст:

# 324
Не визирахте ли проскубаното момиче дух, които в последния епизод Табита и щерката тръгнаха да следват?

# 325
  • Sofia
Не.
Говорим за момичето от съня на Табита - при тотемите и червените камъни.

# 326
Хм, то много деца станаха, много духчета. Не знам вече.

# 327
На крачка от финала почти нищо съществено в епизод 9, освен ...
Скрит текст:
Момчето в бяло е пораснало. Табита вероятно е сестра на Виктор. Това толкова пъти го четох и отхвърлях, че все още ми е твърде невероятно, но натам вървим уви. Тия сценаристи май четат фейсбук и каквото си харесат ... Единствено от цялото отново нищо ми хареса мед. сестрата злодей и дотам. Капака в пода сигурно води в тунелите, то не са безброй места наличните, но ако е някакво ново ще е свеж полъх.
Чакам финала вече, но не горя от нетърпение. Толкова отегчаващи разговори водят, че почти заспивам всеки път. Иска ми се да вдигнат завесата какво е това място и в другия сезон да се мъчат да се изкарат оттам и кой откъде е, обаче наскоро четох че били подписали за 5 сезона.
Няма лошо, ако пусках по 2 на година Grinning

# 328
Виктор е на 53,  бащата на 70+ ама това във сериалите нищо не значи. Не винаги представляват реалната си възраст. Също и актьорите се сменят, особенно децата, някои дори играят по няколко роли в един сериал. Отделно ако го бяха направили със същата актриса щяха да го потвърдят, а сега все пак остана съмнение.

Сега ако искат да го извъртят винаги могат да измислят каквото си искат.

# 329
Ама кога да казали че е на толкова?

Общи условия

Активация на акаунт