From / Отвъд - Тема 2

• 38 287
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Аз пък продължавам да си мисля, че всичко е в съзнанието на Итън от книгите, които чете. Особено със спойлера, че това са си реални книги и момента как пристигнаха във Фромвил, където Джули му четеше някакви страшни неща. Та, може да е заспал и да сънува, а те още да си пътуват на някъде си.
Ще е голям цирк, ако вярно се окаже това.

# 586
Това някой да сънува е такова клише, че ще е много жалко, ако е така. По-добре сериала да си остане в сферата на фантасмагориите, отколкото да приключи по такъв "никога не виждан начин" с нечий сън.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 16:14 от Ели-Мели

# 587
Толкова сезони сън по-скоро прилича на кома.
Добавям, защото продължавам да гледам сезон 3. Стигнах да извода, че наистина всеки от главните герои е с различна мисия. Джейд вижда освен символа и себе си в различните прераждания, сигурно неговият цикъл ще продължи докато не успее да разреши пъзела. Тайната е ясно, че трябва да освободи децата. Дона с манията си за контрол и Бойд с травмата да спасява, останала му от Афганистан сигурно са там за да преборят себе си.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 23:10 от ЗЛОДЕИДА

# 588
Толкова е объркано и нелогично всичко до тук, че аз също очаквам да е сън.

Между другото Итън често повтаря, че всичко е мисия и че всеки герой си има своя мисия, която трябва да изпълни.

# 589
Така е, в една и съща ситуация са, но мисиите им са различни.

# 590
Привет, наскоро приключих сериала и се включвам в темата.
Със смесени чувства съм- хем много искам да разбера какво ще се случи, хем съм изключително раздразнена от разни недомислици, започнати сюжетни линии оставени да висят във въздуха и единствено тая надежда всичко да придобие смисъл накрая ама съм скептична. Няма герой в сериал към когото да съм се привързала и да не искам да умре. Grinning Въпреки това някак успя да ми държи интереса ( изключвам донякъде 2 сезон, който изгледах на инат, защото вече бях разбрала, че в трети все пак доста неща ще се разкрият.)
Някъде попаднах на теория, че всъщност всички, които попадат в градчето са свързани с първоначалната история и с всяко прераждане се връщат, защото са ОТ там. ( Thats where they are FROM). Допада ми като идея, защото поне ще обясни защо тези конкретни хора успяват са влязат, а не само преражданията на Табита и Джейд.

# 591
Това чувство за липса на отговори, на развитие, ако щеш, идва най-вече от дългото проточване между сезоните. Ако не започнеш да гледаш пак отначало, има голяма вероятност да забравиш ключови моменти от по-старите епизоди. Само това не ми допада на мен, тази провлаченост. Това не е Дързост и красота, все пак.

# 592
Аз започнах да гледам, когато и 3те сезона вече бяха излезли и не съм правила паузи. Масово хората са недоволни точно от това и объркани ама не по хубавия начин. Grinning Мъжа ми пък не е фен на мистериите, не гледа такъв тип филми/сериали. Покрай мен загледа този и не му намира чак толкова кусури. Нещо, което ми е много нелогично е как повечето пъти въобще не си говорят и не си обясняват какво се е случило. Отказват да споделят и всеки си е в собствен филм, няма усещането за обединение.

# 593
Е, те ако са предвидени 5 сезона, да речем, няма как в трети да се развие до приключване историята. После 2 сезона какво ще дават? На мен си ми е добре така, защото бих искала да има поне още 1 сезон. Но дългите паузи съсипват съспенса, напрежението...

# 594
Аз пък започнах да го гледам когато бяха излезли 2 сезона и до третия имаше още 2-3 месеца. Сега не мога да си представя как ще чакам две години. Даже ме е яд, че го гледах. Искам да знам какво ще се случи 😮‍💨

# 595
Това чувство за липса на отговори, на развитие, ако щеш, идва най-вече от дългото проточване между сезоните. Ако не започнеш да гледаш пак отначало, има голяма вероятност да забравиш ключови моменти от по-старите епизоди. Само това не ми допада на мен, тази провлаченост. Това не е Дързост и красота, все пак.

Аз изгледах още веднъж от началото.
Честно казано, отново абсолютно нищо не разбрах. FlushedRolling EyesSatisfied
И всичко ми се свежда до информацията, дадена в най-последния за момента епизод.............

# 596
Мен много ме дразнеше също,как всеки има по някакво малко инфо и никой не се сеща да събере всички и да обсъдят нещата.Мега глупаво ми се вижда на фона,че са колко 50 човека затворени в този град?!И аз се каня да го изгледам пак,но ще е преди 4 сезон най вероятно.Иначе да,още в началото един от сценаристите беше казал,че имат идеи и материал за пет сезона.

# 597
  • Някъде там
Аз още не съм изгледала последните 4 епизода на трети сезон. Нещо ме загубиха с тази бременност на Фатима и раждането на Смайли.
Теориите и темата са ми по интересни от сериала Simple Smile

# 598
Аз изгледах и 3та сезона един след друг и също ме поизгубиха. Дразни ме факта, че героите не си говорят по между си, дразни ме протакането и това, че загатват някаква сюжетна линия и после я зарязват.

# 599
Говорят си, правят и събрания. Просто ни показват основно най-важните герои, на които са им делегирани по-важни отговорности и покрай тях или конкретна сутуация - и второстепенни.

Общи условия

Активация на акаунт