From / Отвъд - Тема 2

• 38 300
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Ако е това... Много тъпо... Прераждания, души... да беше експеримент поне...

# 571
Мии как да ги спасят... освен да намерят начин да убият зомбитата и да прекъснат цикъла, който води хората в града. И така душите им ще намерят покой. Ама как да го направят... Бойд да му мисли!

# 572
Е, те намериха начин да убиват, пък ония намериха начин да се връщат Joy

# 573
Ефективен начин търсим Joy

# 574
Според мен ако убият всички чудовища едновременно ще развалят проклятието.
На мен ми е интересен сюжета и различен,не съм разочарована от идеята и сюжета до момента,оригинална е.

# 575
Аз допреди това странно “прераждане” на Смайли все си мислех, че чудовищата имат второстепенна роля, че са някаква функция, “служители” на злото, което направлява събитията и мястото, и далеч не най-страшното нещо там.
Сега с последните теории ще излезе, че те са главната причина за случващото се и основни действащи лица.
А на мен логиката и интуицията продължават да ми говорят друго Thinking

# 576
Горе-долу и аз като теб, Lúthien.

# 577
Чудя се, имаше някакво интервю със сценаристите, че уж всичко има НАУЧНО обяснение. Проклятието не е научно обяснение Simple Smile

# 578
Аз също си чакам научното обяснение!!

# 579
И аз си чакам какво е това научно проклятие Joy

# 580
С чакането ще си останете 🤗🤣🤪.
Аз не чакам,ясно ми е че няма как да обяснят всичко.

# 581
Научното обяснение ще е, че са били на много силни наркотици и всичко това са видения, които са получили по време на абстиненцията. 😊

# 582
  • Sofia
Според мен ако убият всички чудовища едновременно ще развалят проклятието.
Не мисля, че ще се получи с убиването на всички чудовища. Както се разбра те са безсмъртни и се прераждат.
Явно решението ще е на по-високо ниво : трябва да унищожат демона, който им е дал безсмъртието (онзи, който уби Джим).
И според мен момчето в бяло ще им подскаже как могат да го направят. Досега винаги ги е напътсвало по един или друг начин.

ПП : малко Supernatural започна да ми става сериала, само че без Сам и Дийн.

# 583
Тия двамата ако дойдат, сериала ще приключи за 1 епизод Joy

# 584
Научното обяснение ще е, че са били на много силни наркотици и всичко това са видения, които са получили по време на абстиненцията. 😊
И аз точно това предположих, че са на наркотици тежки всички.

Общи условия

Активация на акаунт