From / Отвъд - Тема 2

• 38 301
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
# 556
  • София
Весела Коледа!

Попаднах на това:
https://www.youtube.com/watch?v=xO3Yz2kEgIY

Беше ми интересно.

# 557
  • София
Хората в интернет обаче не спят и не чакат сценаристите на "Отвъд" да избистрят анаграмата пред очите им, а сами нареждат парченцата на пъзела. Ще се учудите колко наблюдателни могат да бъдат зрителите, забелязвайки детайли, които се появяват на екрана за секунди.
Зоркият им поглед над историята ражда теории за потенциалния последен епизод на сериала, които не се сдържахме да не споделим с вас. От Reddit, YouTube и социалните мрежи извадихме предложенията, които обясняват случващото се в града от "Отвъд".

Пет гръмки, но смислени теории за мистериите в сериала “Отвъд” (From)
(5 обобщени зрителски хипотези - самата публикация беше пусната още докато вървяха тазгодишните серии)
Защо съществува Фромвил?
Откъде идва обаче идеята за демоните?
Връзката на Табита с Миранда и Виктор
Героите са свързани помежду си
Бебето на Фатима
Изходът за бягство
(Simple Smile Извод: където и да ходите, носете си кутия за храна с вас - най-малкото няма да гладувате; запишете координатите от Гугъл на най-близкия си съсед и листчето носете винаги в джоба си - знае ли човек къде може да го отведе последният трамвай някоя вечер... Simple Smile)
https://webcafe.bg/seriali/pet-gramki-no-smisleni-teorii-koito-o … eriala-otvad.html

# 558
Запис. За 3 дни изгледах сезон 1, сега съм на 2 и до края на ваканцията ще започна 3.

# 559
Изгледах сезоните от начало. Не открих нещо ново...........

Табита е била Миранда. Мисля, че имаше момент, в който тя самата го каза това, когато се поизясниха нещата.

Бебето на Фатима - според мен, щом са безсмъртни чудовищата и щом все пак по някакъв начин едното беше убито, значи е трябвало да има начин и да се роди отново, за да продължи да живее.

# 560
Табита е била Миранда. Мисля, че имаше момент, в който тя самата го каза това, когато се поизясниха нещата.
Нещо не ми излизат на мен изчисленията за такова прераждане.. Ясно е, че има прескачане и времевите зони се преплитат, но все пак..

# 561
  • София
Табъта, ако е Миранда, а Джейд е Кристофър и според последния епизод все се прераждат, значи ли, че Табъта/Миранда има доста повече деца? 😃 Може и вече да полудявам. Значи имат доста "животи" и може да изплува още нещо.

+Не разбирам каква беше ролята на предавания с камък в първи сезон? Джейд го намира там, където Миранда е отвела Елоис и Виктор, за да се скрият.
Може да е коментирано и да съм пропуснала.

Не виждам какво ще бъде научното обяснение, защото според сценаристите уж имало такова. Как раждането на Смайли от Фатима се обяснява научно? Още повече занесен като торба пред останалите, за да се роди. 😀

Как може бе, как може 2 години да се чака.. Не  е човешко това.

# 562
Премазаният с камък е предно прераждане на Джейд,вижда го защото си спомня предишната си смърт.
Ами Виктор е бил 40 години сам,Джули е на 18,защо Табита да не е преродената Миранда,връзва си се.Пет неща обясниха,зор сега да не са така и вие 🤣🤗.
Няма как да навържат логически нещата и с научно обяснение.
Аз като ви казвах,че Смайли като умря стана на цикадите и си търсеше майка и тяло,а виковете на Рандъл,Джули и Мари са помогнали за прераждането му.

# 563
Пет неща обясниха,зор сега да не са така и вие 🤣🤗.
И те не са сигиурни. Но и без това всичко ще забравим за 2 години.. а може и на това да разчитат! Satisfied

# 564
Значииии ... През много теории преминах, а съм до средата на сезон 3. В сезон 1 мислех, че са подложени на експеримент, в сезон 2 смятах, че са в паралелна реалност или чистилище. Сега мисля, ще това да халюцинации заради някакви тежки лекарства с основа наркотик. Всички тези са затворени в лудница на медикаментозно лечение, а събитията са плод на една халюцинация. Все пак бащата на Виктор сподели на Табита, че жена му е започнала да вижда деца и картини много преди да изчезне, а преди да започне да ги вижда двамата са решили да си припомнят младините като са взели хапчета ЛСД.

# 565
Е, неее. Разни сънища и халюцинации - много тривиално.

Аз най-сетне асимилирах идеята с тези прераждания, въпреки че и тя ми изглеждаше доста банална в началото. Обаче как, по дяволите, се очаква да спасят тия деца????????????

# 566
Е, то какво има да им се спасява ... освен душите? Това ми е най-безинтересната линия с тия деца. Добре тръгна сериала с бабата и докъде стигнахме проскубаните да мислим.
Единствено момчето в бяло ми е интересен и мистериозен персонаж.

# 567
Мисля си че финала ще е да развалят проклятието,децата ще бъдат погребани,няма как да живеят най-вероятно,а преродените ще умрат.Другите герои ще продължат живота си,който е оцелял разбира се.

# 568
И на мен това с децата не ми е интересно. Даже тази линия, че зомбитата са такива именно заради децата ми е супер тъпа. Можеха да измислят доста по-интересен сюжет и причина. Де да бях в индустрията, да им покажа какво е интересен сценарий Joy

# 569
Е, то какво има да им се спасява ... освен душите? Това ми е най-безинтересната линия с тия деца. Добре тръгна сериала с бабата и докъде стигнахме проскубаните да мислим.
Единствено момчето в бяло ми е интересен и мистериозен персонаж.

Е, да, де! Ама как?

Общи условия

Активация на акаунт