From / Отвъд - Тема 2

• 38 303
  • 756
  •   1
Отговори
# 540

Утро, когато децата са сложени на камъните да ги жертват те са виждали само корените на дървото- символът. Казва се, че със своята надежда на прага на смъртта са създали магическото дърво, вплели са надеждата си в корените му.

Разбрах го това, но не ми звучи логично и това си е! Rolling Eyes

Хванах се да гледам от начало сериала. Вече съм на втори сезон, но нищо кой знае какво не ми се набива на очи. Освен, че Итън често повтаря, че всичко е мисия и че всички имат своя мисия, която да изпълняват. Но той е дете и неговите фантасмагории могат да са всякакви.

# 541
  • Вестерос
То като цяло няма логически неща.

Това е интересно също.

...

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 10:07 от Tiffany А

# 542
  • В страната на мечтите.
Аз започнах да гледам сериала в платформата на MAX. Още съм на първите епизоди на първи сезон, но се хванах как гледам 10-15 минути и после имам нужда да спра, за да осъзная какво се случва, защото ми е доста объркано. Записвам се тук да следя, макар че сигурно вие сте изгледали вече всички налични епизоди.

В момента се чудя защо има едно момиче, което чува някакви гласове, които й казват да оставя вратите отворени, създанията убиват хора и така тя и мъжа й ще си отидат вкъщи и заради нея убиха дядото с алцхаймера.

# 543
И ние още се чудим Joy

# 544
Трополинка, още на колко неща ще се чудиш Joy

# 545
  • Вестерос
Не е мъжът ѝ, а брат ѝ.

# 546
  • Вестерос
Още интересни неща.

# 547
От кой епизод е сцената с Бойд, Кристи и Мариел? Бях си напомнила да следя за тази сцена, след като за първи път видях снимката, и пак съм я пропуснала.

# 548
  • Вестерос
Нямам идея, видях ги от една група.

# 549
Здравейте! През последната седмица не спях почти по цели вечери, но го изгледах тоя пуст толкова хвален сериал.
Според мен Итън е в дъното на всичко. От епизод 1 имаше знаци за мен. Друг е варианта и с Виктор, но по-скоро си държа, че е малкият. Жълтият за мен е Рандал( или както там беше,че малко ми се оплетоха имената). И той както и Джули сигурно има сили. Мисля си и че той е гласът в главата на Сара, който я накара да убие Итън. Имаше и още неща, но сега забравих.
При всички случаи дете проектира тези ужаси ( за рова говори и електричесрвото и мотела).

# 550
  • София
*Гласът не, а гласове. Не е само един. Жълтият няма как да е Рандъл. Рандъл, както Джули и Мариел са жертви.
Не мисля, че Итън има общо. То се разбра вече, че е кръговрат.

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 23:14 от NadezhdaML

# 551
Аз също мисля, че е Итън и проекция на някакви негови страхове.

# 552
Не е възможно. Прекалено много различни хора и съдби са замесени. Итън няма достатъчно житейски опит, за да бъдат всички негова проекция.

# 553
Е, може да не е само Итън, разбира се.

# 554
Сигурно сте ги видели, но.. Коледа е! 🤭

Общи условия

Активация на акаунт