From / Отвъд - Тема 2

• 38 433
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
Хм. Не се сетих за това с момичетата - сестрата на Виктор и Табита като малка дали са еднакви или различни актриси. Не съм обърнала внимание, трябва да потърся кадри. Според мен, ако има съвпадение или разлика, то би било абсолютно целенасочено. В смисъл не биха сложили различни деца в ролите, ако във филма това трябва да е един персонаж. Не и в случая, защото това е  много важен факт. Тук този похват в киното със смяна на актьори не върви.

Юрист съм и работя с  доказателства!!! Stuck Out Tongue Closed EyesАко момичетата са различни, значи няма начин Табита да е Елоиз! Rolling Eyes

# 331
Ще разберем истината в следващия сезон. Може би.Сега само пускат въдички, за да има интрига.

# 332
  • Sofia
... не биха сложили различни деца в ролите, ако във филма това трябва да е един персонаж. Не и в случая, защото това е  много важен факт. Тук този похват в киното със смяна на актьори не върви.

Юрист съм и работя с  доказателства!!! Stuck Out Tongue Closed EyesАко момичетата са различни, значи няма начин Табита да е Елоиз! Rolling Eyes
Не винаги смяната на актьорите идва от създателите на сериала/филма.
Понякога самите актьори или техните родители се отказват. Има и други обстоятелства, които налагат смяна.

Надявам се в следващия епизод да се разбере кое е момиченцето при камъните, че не ми се чака до следващия сезон.

# 333
Ясно е, че в много сериали понякога се случва да сменят актьорите по каквито и да е причини. Обаче.  При такъв завързан сюжет, където уж всичко е направено с някаква мисъл, не мисля, че биха рискували да използват две различни деца за един образ. Това е ключов момент в сериала и би било страшен гаф от тяхна страна да не си подсигурят нещата с договор, който да не позволи детето да се откаже.

# 334
Пропускате момента, че това е сън. Във него може да си всякакъв и да се променят някои неща, не е като видеоклип който си пускаш и всеки път е еднакав, дори и тогава пак може да забравиш нещо или да си го спомняш по различен начин.

# 335
Не, Табита не е сестрата на Виктор. Ето още едно неопровержимо доказателство
Прераждане е според мен на майката на Виктор в Табита. А дали някоя друга преди това не се е преродила в..Миранда. да си върви от много отдавна това. Още от жертвоприношението. Даже май така ще излезе.

А иначе на мен ми е много интересно какво се е случило на 30.03.1971 година Flushed

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 17:27 от ekaisheva

# 336
Хареса ми тази теория за прераждането,напълно е възможно като е умряла Миранда,Табита да се е родила.
Трейлърът за финала.
https://youtu.be/VibTWG82dGs?si=KxKX4fKg6sgaAtsd
Скрит текст:
Фатима ражда,Бойд е в тунелите,зимата явно настъпва,Джейд беше замръзнало зомби някакво,но май е по скоро поредното видение.Смайли е там,както и всички главни чудовища някак "строени" до стената.Май ще видим кой управлява всичко.

# 337
Скрит текст:
Може бебето да е нещо като Христос за тях. И да са се строили да го посрещат. Да отдават почит... Аз си мисля, че ще е хибрид щом е от човек. И да е деен и през деня и през нощта..

# 338
И това е добра теория, за прераждането.
Ще видим.

# 339
  • София
Ама това не е нова теория, още в сезон 2 я зачекнахме. Simple Smile
И за мен е по-скоро това, отколкото да са брат и сестра.

# 340
  • Sofia
Възможно е да се окаже, че Табита е била Миранда. Обаче на мен това с прераждането ми идва вече в повече. Предпочитам да има някакви друго обяснение.
Скрит текст:
А прероденият Смайли едва ли ще е наполовина човек. Щом детето не е на Фатима, е много възможно да не е и на Елис. А Фатима да са я използвали просто като инкубатор.

# 341
О да Фатима е само инкубатор,ще видим ще се разбере ли защо тя е избрана или е просто за да сломят "духа на мястото",нали Дона така я нарича.
Миранда няма как да е Табита,трябваше да е остаряла като Хенри.Отделно отдавна се знае
уж че Смайли е убил и нея и Елоиз.

# 342
Ама как е забременяла, щом не е нейно, нито на приятеля и. Елис ли се казваше?

Да, прекалено е с прераждането.
Ама то с тия чудовище, нищо чудно.

Забравила съм Дяволо, че  и това сме обсъждали Grinning

# 343
Ами тя "забременя" като убиха и разфасоваха Смайли,цикадите когато ги нападнаха.Те как стават чудовищата още не е ясно,освен със смърта на децата и проклятието им,явно има и друг начин.

# 344
  • Sofia
Ама как е забременяла, щом не е нейно, нито на приятеля и. Елис ли се казваше?
За приятеля й не знам. Предполагам само, че и той няма пръст в тази история.

Но детето определено не е нейно:
- тя каза, че чисто медицински не може да забременее,
- на ехографа нищо не се вижда,
- и Елджин, който контактува с мумията в кимоно, каза на Фатима, че бебе има, просто не е нейното.

Общи условия

Активация на акаунт