From / Отвъд - Тема 2

• 38 228
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
Само че чие?

# 706
  • Berlin
Тъкмо започнахме 2ри сезон на From, ама много Lost атмосфера имаше в края на 1ви и началото на 2ри сезон, кажете ми, че е друг сериал. Satisfied

# 707
  • София
Не, не, тотално различно.

# 708
Само Харолд Перино е общото между Lost  и From.

# 709
  • София
Е и Jack Bender.

# 710
Влизам да кажа "Дзак!" като нов фен и изгледала току-що трите сезона.
Голяма е лудница, кефи ме с всичките си мистерии и развитие на характерите.
Едно не ми дава мира - демоните искат да пречупят Бойд, обаче с каква цел? Това не ми се връзва или е просто част от цялостната картина, която ми убягва.

Някой пита по-назад за нотите - те са 7 основни и 5 полутонове, затова се водят 12. Полутонове са примерно диез и бемол според посоката на цифрата - както имаше обърнати двойка и седмица май беше.

# 711
  • Бургас
Кога трябва да излезе новия сезон?

# 712
  • София
Кога трябва да излезе новия сезон?
След като Max стане отново HBO Max и започнем да плащаме за услугата в евро.

# 713
  • Berlin
И ние скоро го изгледахме. Определено засега не е като Lost, освен ако не “забравят” да обяснят музикалната кутия, хехе. Определено държи в напрежение.
Само не разбрах точно - Джейд и Табита си спомниха един вид миналите си животи ли? Или това е започнало с майката на Виктор и Кристофър.

# 714
  • Sofia
Джейд и Табита са Кристофър и майката на Виктор.
Те си спомниха началото - жертването на децата и проклятието след това.

# 715
  • Бургас
Оххх, опитвам се да си спомня точно главните герои,че да мога да си ги навържа, ама.....
Мина време откакто гледах сезоните - зимата.
Май ще ги изгледам наново, след като излезе и последния....

# 716
  • Berlin
Е, няма как да са те. Те са умрели, освен това проклятието не започва с тях, а мноооого преди това.

# 717
Проклятието започва със самите родители пожертвали децата си за да са безсмъртни.Те са реално 13-те чудовища и не могат да бъдат убити.Затова и Смайли се роди отново.
Табита и Джейд са преродените родители на другите жертви,които не са успели да спасят  и се прераждат за да опитат отново да развалят проклятието.
Няма инфо за новия сезон,нито в групата се говори да снимат вече.

# 718
  • Sofia
Е, няма как да са те. Те са умрели, освен това проклятието не започва с тях, а мноооого преди това.
Естествено, че са умрели. И точно с тях започва всичко стотици години назад. Те се прераждат постоянно, защото не могат да развалят проклятието. Обречени са винаги да се връщат в този град и да опитват да спасят децата.

# 719
  • Бургас
Така, сериала може да продължи до безкрай....

Общи условия

Активация на акаунт