Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 11

• 62 614
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • ту тук, ту там
Може ли да споделите какво не ви допада в 127-мо? 😌 И дали впечатленията Ви са само относно прогимназиалния етап, или и за началния?

# 601
  • София
Може ли да споделите какво не ви допада в 127-мо? 😌 И дали впечатленията Ви са само относно прогимназиалния етап, или и за началния?
Впечатленията ми са само за прогимназиален етап,засега...Текучество на учители,това няма как да не повлияе и на качеството на образование,лично отношение и предпочитание към определни деца,все по-неадекватни учители.Вместо мотивация,често срещахме точно обратното,пример: детето само е изявявало желание да се яви на състезание или олимпиада, учителят му е забранявал участие.Не знам как е в другите училища и дали като цяло е такава тенденцията,но тук качествените учители се броят на пръстите на едната ръка.

# 602
  • ту тук, ту там
Благодаря за споделеното! 🤗

# 603
Ние бяхме решили да пишем 127-мо и 7-мо в желанията. Доста се колебаех кое да е първо, защото в 127-мо профилите по ми допадат, но това май променя нещата. За 7-мо имате ли информация?

# 604
  • София
Дъщеря ми е в 7мо 10ти клас. Доволни сме. Много удобно място, добра среда, няма текучество на учители.

# 605
  • ту тук, ту там
Ние бяхме решили да пишем 127-мо и 7-мо в желанията. Доста се колебаех кое да е първо, защото в 127-мо профилите по ми допадат, но това май променя нещата. За 7-мо имате ли информация?

Близко дете е в 127-мо след 7 клас и са много доволни, без да знам детайли. Затова и по принцип училището представляваше интерес за мен от по-ранен етап. Честно казано май 5 - 7 клас навсякъде е греда. 😞

# 606
  • София
В 127мо класовете в гимназия са с много малко момчета, нали?

# 607
  • ту тук, ту там
Ами по-малко от момичетата, но сякаш 7-8 поне в клас… трябва да попитам, че да не подведа.

# 608
  • София

Зависи от профила. В класа на сина ми, който е с профил математика, са предимно момчета.

# 609

Зависи от профила. В класа на сина ми, който е с профил математика, са предимно момчета.

Lady Cassiopeia Duval сподели твоето впечатление от училището? В кой клас е синът ти?

# 610
  • София
Споделете моля повече, че точно този профил ме вълнува - преподавателите как са, дисциплината, материалната база. Има ли големи сътресения покрай смяната на директора?

# 611
Тази година няма паралелка с профил мат в 127 мо

# 612
  • ту тук, ту там
Тази година няма да има профил математика в 127-мо!
Писали сме заедно. 😌

# 613
В сайта на 127-мо пише, че има предмети, които се изучават на чужд език, въпреки че не било задължително за профила на училището. Може ли лични впечатления по темата - как протича обучението на чужд език? Това е единственото нещо, което ме разколебава дали да го пишем в желанията.

# 614
  • София
Синът ми тази година завърши 127-мо с профил математика, информатика и АЕ. Няма смяна на директора - Лазаров си беше директор още преди 5 години, когато сина ми кандидатстваше. За тези 5 години направи страшно много неща за училището. Децата много го харесват - и него, и учителите си. Тази година за бала поканиха всичките учители и директора. В гимназиален етап няма текучество на учители - които си ги поеха, с тях си бяха до край. Единствено в 8-ми клас им беше класна учителка по АЕ, която им преподаваше само в 8-ми клас. Страхотна беше тази жена - диви ги направи от учене, обаче наистина много добре го научиха езика. В 9 и 10 клас учеха по 3 разказвателни предмета на АЕ. В 8, 9 и 10 клас учителката по математика не беше ОК - или поне сина ми нещо не се разбра с нея. Не мога да преценя дали в нея беше проблема или в него. Но той през цялата гимназия ходеше на частни уроци. В 11 и 12 клас тя пое профила математика, а ООП математика я пое друга учителка, която беше супер.
Накратко и аз, и сина ми сме много доволни от училището. А и локацията е супер.

Общи условия

Активация на акаунт