❤️Майски бебета 2024-Тема 3❤️

• 20 849
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
На нас заради жегите педиатъра отложи ваксината.

# 31
Записвам се в темата, благодаря, Мими! ☺️

# 32
На нас заради жегите педиатъра отложи ваксината.

А обясни ли защо?

# 33
И аз се интересувам защо педиатъра ви е отложил ваксината заради жегата?

Моето момиче драматично реагира на убожданията. Беше силно извикване и голям рев, чак забрави да диша. Сърцето ми се сви, то и аз си поревах. Очаквах да плаче ама чак това, което чух и видях… Иначе не е вдигала температура, беше само по-сънлива и по-раздразнителна. А като знам, че след 1 седмица пак ще се ходи…

# 34
  • София
Вашите бебета хапят ли си ръчичките? От известно време забелязвам, че малкият го прави. И то доста настървено ги смуче. Не е гладен, прави го и след като се е наял. На какво може да се дължи?

# 35
Вашите бебета хапят ли си ръчичките? От известно време забелязвам, че малкият го прави. И то доста настървено ги смуче. Не е гладен, прави го и след като се е наял. На какво може да се дължи?
Нормален етап от развитието им е. Не е вреден навик или нещо подобно. Изучават си ръцете, след това започват да си лапат и краката 😂

# 36
Това с краката е мн сладко🩷🤗
Вие как процедирате с ваксините в тази жега ?
Как?Никак ходим всеки месец...жега или не.Аз не ги изведох после същия ден а вкъщи на климатик,нямаше т.само беше кисела.Не мога да си позволя заради една жега да ги изместя,а и не е ставало дума и да стане няма да се съглася....после каката започва втора група и може да има забавяне не по мое желание...

# 37
Здравейте,по колко хапват бебенцата ви?
Моето е на адаптирано мляко и доста наддаде!

# 38
Здравейте,по колко хапват бебенцата ви?
Моето е на адаптирано мляко и доста наддаде!

Моят започна 4ти месец и е на 140мл от 10тина дни. И имаше скок в растежа и се върна пак на 8 хранения. Някой път даже не му стигат 140 и иска още, но е добре с килограмите. Нямам търпение да му отпадне поне 1 нощно хранене.

# 39
  • София
Ние сме на АМ и хапва 6 пъти на ден по 120-135 мл. Понякога изяжда всичко, друг път остава 20-30 мл. примерно. Стига му на този етап. На кутията пише от 3-тия месец 170 мл. Ще видим. Водя се по детето. Щом наддава добре, всичко е наред.

# 40
Моето дете също си смуче ръчичката и палеца.Постоянно се опитвам да го спра,но нестава.И грухти чак понякога като прасенце Grinning
Аз се повтарям с това хранене,но днес особено яде два пъти по 60 мл.Айде беше жега,може би за това.Доста пъти яде по 90,100.И така му стават повече храненията,но по малко като количество.Та няма точен брой и количество,но като цяло 120 папка по 7 пъти някъде или 8 ако е ял по-малко.Педиатърката каза 6х120 от Аптамила,но при нас не се получава.

# 41
Ние сме на изцедена кърма около 7 хранения по 120 мл.

На нас ни отложиха ваксините заради жегата явно. Не ни дадоха някакво обяснение, а само, че ще са следващия път.

# 42
Нищо не смесвам!
Сутрин вит д
Вечер еспумизан
Другите хранения абоколикен

Кога мина времето скоро пак ще ми идва уж, по календар,как ви беше втория ц на който е дошъл вече,подрани,закъсня😃🥴
Подрани ми ,но малко ,сега е пак в нормата ,но вече не ми е през 32 дни ,ами малко по-рано  ,не е изобщо болезнен,не усетих нищо ,вече съм 4 -ти ден ,дано така си остане ,голям кеф!
Обилен си е.

# 43
Аз още нямам цикъл и съм много доволна. Преди да забременея ми идваше често по два пъти в месеца и ми беше писнало яко, тъй че сега ми е супер.

И на Луиза постоянно ръцете са й в устата. Не ги махам, но само бърша лиги от лицето и врата й. Сега поръчах някакви лигавници, поне да не хабя толкова салфетки.

# 44
Ами не ни даде обяснение. Каза само следващия път заради жегите, пък и да дръпне още малко (4200гр сме). Незнам какво е значението.

Общи условия

Активация на акаунт