❤️Майски бебета 2024-Тема 3❤️

• 20 852
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
Моето дете спи през почти целия ден.Като се нахрани отнема около 1 час за да заспи.Но понякога и пропуска спане между храненията.Вечер е кисел докато заспи.От няколко дни сам ли се научи незнам,но прави 5 часа спане,от 21 часа до 2 през нощта.Иначе яде на 3 часа горе долу и така пропуска едното ядене.

# 16
Моето през деня спи 2-3 пъти, като гледам последния ѝ сън да е до 18 часа. След това заспива към 22.30 и спи до 6-7-8 часа сутринта. Нищо не съм променяла сама си направи този режим. На скоро е почнала да се върти около оста си. Слагам я на леглото като стана на сутринта, краката ѝ са на мястото на главата ѝ Laughing

# 17
  • София
Аз пък да покажа едно сладко краче Simple Smile
Скрит текст:

# 18
Моята яде на 4часа,мисля скоро да увелича дозата да видя дали ще го изпие,преди 7ми ....че се сърди като свърши

# 19
Моят сладур почти не спи Joy През деня (след 12:00, до преди това спи добре) дремва по 30-40 Мин след хапване и после кокори очи за игра. Едва вечер след 23:00 започва приспиване-събуждане и към 00-01 :00 заспива.

Която е давала Еспумизан може ли да каже по колко капки (много различни мнения чета). Борис е на Колийф и Абоколикен, но от скоро е с ужасни газове и оригвания, много се мъчи. Докторката каза да му давам Еспумизан ама не каза по колко.

# 20
Моят сладур почти не спи Joy През деня (след 12:00, до преди това спи добре) дремва по 30-40 Мин след хапване и после кокори очи за игра. Едва вечер след 23:00 започва приспиване-събуждане и към 00-01 :00 заспива.

Която е давала Еспумизан може ли да каже по колко капки (много различни мнения чета). Борис е на Колийф и Абоколикен, но от скоро е с ужасни газове и оригвания, много се мъчи. Докторката каза да му давам Еспумизан ама не каза по колко.

Вечерите ви са подобни на нашите. Аз давам Еспумизан Л - по 25 капки. От Еспумизан комфорт са по 5 капки.

# 21
Аз слагам 10к в ам само веднъж на ден вечер на последното ядене,че имахме няколко вечери преди с голям рев ...и така реших,а веднъж защото няма силни колики или май хич няма + да не се запече

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010006377
Комфорт 5-10к
Давам макс😃

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 17:38 от Mimi9999

# 22
Благодаря, момичета! Сега мъжа ми ме подсети - смесвате ли ги с другите капки или само еспумизан давате? Че при нас е едно редуване при храненията кога абоколикен, кога колийф..

# 23
За спането все едно нашата ситуация описа. Същата работа. Гледам все се прозява, но в същото време е енергична и постоянно се събужда. Спи по 20-30 мин през деня. Нищо не успявам да свърша вкъщи напоследък.

# 24
Благодаря, момичета! Сега мъжа ми ме подсети - смесвате ли ги с другите капки или само еспумизан давате? Че при нас е едно редуване при храненията кога абоколикен, кога колийф..

Смесвам всичко.

# 25
Нищо не смесвам!
Сутрин вит д
Вечер еспумизан
Другите хранения абоколикен

Кога мина времето скоро пак ще ми идва уж, по календар,как ви беше втория ц на който е дошъл вече,подрани,закъсня😃🥴

# 26
Яни си направи сама режим - хапва към 9-9:30, в 10:30-11 заспива и си спи до сутринта 7-8. Понякога се буди към 5 да яде и си доспива, понякога не иска да заспи преди 12, ама в общи линии бива. През деня гледам да следя прозорците, заспива след 1:30-2 часа будуване, но понякога за кратко. Като цяло не се оплаквам. 😀

# 27
Яни си направи сама режим - хапва към 9-9:30, в 10:30-11 заспива и си спи до сутринта 7-8. Понякога се буди към 5 да яде и си доспива, понякога не иска да заспи преди 12, ама в общи линии бива. През деня гледам да следя прозорците, заспива след 1:30-2 часа будуване, но понякога за кратко. Като цяло не се оплаквам. 😀

И аз искам такъв режим😃колко ам пие

# 28
Вдигнах на 130 в неделя, ама само 1-2 пъти си е изяла всичко, 120 си ѝ стигат. Не е от лакомите засега (за разлика от мама и тате 😂)

# 29
Вие как процедирате с ваксините в тази жега ?

Общи условия

Активация на акаунт