❤️Майски бебета 2024-Тема 3❤️

• 21 006
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Честито християнче! И аз искам да кръста моя човек Simple Smile
За болка в гърдата - слагай детето първо на тази гърда и пробвай да я цедиш. Зелевите компреси помагат.
Въпрос от мен - къде в НОИ мога да проверя дали работодателят ми е подал декларацията за майчинство? В болничен бях до 18-ти този месец, имам пик , но има ли отделна справка?

В същата справка, където се виждат и въведените болнични.

https://reps.nssi.bg/reportegnpopdoodocsandpayment/

# 331
На мен ми се струва,че Гергана като направи 3 м и много се промени ....стана ревлива и то много-надвечер,все иска на ръце и то с лице да гледа,увеличих еспумизана вече го капя на бибата ....вече нз колики са, зъби ли са какво е това реве с пълно гърло.
Вчвра от 19 до 22 три опита за приспиване ....само на баща й( при мен заспа в кошчето преместих я се събуди)
Иначе поне да обяд все още спи по много

# 332
На мен ми се струва,че Гергана като направи 3 м и много се промени ....стана ревлива и то много-надвечер,все иска на ръце и то с лице да гледа,увеличих еспумизана вече го капя на бибата ....вече нз колики са, зъби ли са какво е това реве с пълно гърло.
Вчвра от 19 до 22 три опита за приспиване ....само на баща й( при мен заспа в кошчето преместих я се събуди)
Иначе поне да обяд все още спи по много
Същата история и при нас. Отделно си върна и нощното хранене... 🤷‍♀️
Честито християнче! 🍀

# 333
Аз спрях всичко за колики и бебата е много добре. Нито био гайа, нито абоколикен, нито чай нищо не ѝ давам. Само млякото и вода. Преди акаше през няколко дни, сега по 1 път на ден или по 2 пъти.
Понеделник прави 4 месеца и ще ходим на имунизации. Предния път с двете едновременно беше зле положението, ще видим сега как ще е. Надявам се като е по-голяма да го приеме по-леко. 
От няколко дни се е научила да крещи. Особено като се радва, направооо....
Ръцете и всичко което докопа се навира в устата и се нерви като не може цялото да го лапне Grinning
И най-новото е да бръмчи с уста Grinning Голямо бръмчене пада...
Също и като е полулегнала се надига. Главата я надига и тялото се мъчи... Какво ли означава това не ми е ясно...
През нощта не е ставала от доста време. Вечер като заспи към 22 часа става 7-8 часа. Че и майка ѝ и баща ѝ си поспиват. Като цяло не е от ревливите, дано не се промени.
Всеки изминал ден става все по-интересно Blush

# 334
Блазя ви че не ставате вечер за хранене 😃
Същото и при нас главата надига иска да сяда.
Според мен ще седнат стабилно-бързо

# 335
Ама пък изобщо не се върти. Даже ѝ е неприятно да стои по корем.

# 336
  • Варна
Момичета мина ми Simple Smile след следобедния сън с бебко се събуждам без болка ☺️ сигурно е от зелевите листа Simple Smile

# 337
И при нас не се върти, а това с набирането го прави от повече от месец. Същото е с крещенето, само че крещи и като се радва, и като се дразни, и като реве 😂

# 338
Въпрос към майките с още едно дете: какъв гел за мазане на венците при зъбоникнене сте ползвали и сте останали доволни?

# 339
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010000949
Само тези с лидокаин,за жалост ....трябва да е силен

# 340
С баткото стартирахме с Осадент, но той е изцяло натурален и не ме беше страх да го мажа, подходящ е за по - малки бебоци. След 6-7 месец продължих с Калгел - доста бях доволна и видимо и той чувстваше облекчение.
На големия преди 2-3 седмици му изби и последният кътник, но кръговратът зъби продължава в нашият живот, понеже и на Явко имам усещането, че скоро ще избият долните резци.
На баткото му давах и Камилия Денто бейби, с тази хомеопатия си спасихме почивката в Будапеща (направихме Явко 😃) и не усетихме как избиха 8 зъба за месец (кучешки и предкътници).

# 341
С баткото стартирахме с Осадент, но той е изцяло натурален и не ме беше страх да го мажа, подходящ е за по - малки бебоци. След 6-7 месец продължих с Калгел - доста бях доволна и видимо и той чувстваше облекчение.
На големия преди 2-3 седмици му изби и последният кътник, но кръговратът зъби продължава в нашият живот, понеже и на Явко имам усещането, че скоро ще избият долните резци.
На баткото му давах и Камилия Денто бейби, с тази хомеопатия си спасихме почивката в Будапеща (направихме Явко 😃) и не усетихме как избиха 8 зъба за месец (кучешки и предкътници).
+1 за камилия. И аз ще почвам да давам, тя ни спаси с каката

# 342
Тази Камилия как се дава видях,че е на дози.Никога не съм давала на голямата,за нея само гелчета какви ли не ....и до панадол съм стигала

# 343
  • Варна
Аз давах Камелия и за колики и сега за зъби, защото не съм 100% сигурна, че това е проблема

# 344
При нас вчера както спа на обяд и се обърна по корем, ужас. Обръща се, но рядко.
И при нас се надига ама от доста време. И главата и тялото. Също крещи и за смях и за рев.

Сега почна и постоянно да се плези. Повече от обикновеното. Едни такива странни игри с езика си, може би го преоткрива 😀

Много се ядосва и пъха юмручета в устата, текат мнооого лиги. Вече не се чудя - зъби са. Погледнах венците отново и този път видях как зъбчетата все едно са набъбнали на венеца долу и е побеляло. Мажа с Ashton&Parsons гел (английски е) по 2-3 пъти в деня, от 3-4 дни. Не знам дали е от него, но като я намажа спира да го прави и се успокоява. Нямам още едно дете, но имам много приятелки в България с дечица, на които постоянно носих гел и прахчета Teetha, пак английски. Всички бяха полудели по тях, много доволни бяха и им бяха като “спасение” тези неща. Сега ги нямаше в магазина и затова взех този друг гел Ashton, от който също има много добри отзиви. Ако вече ги има в България, може да опитате.

Общи условия

Активация на акаунт