❤️Майски бебета 2024-Тема 3❤️

• 20 998
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте 😇
На 18.08 беше кръщенето на моята Гергана!🤍🤍🤍
(Това го решихме още на 40-то мм предложи и аз се въглсих,август баща му си идва винаги в Бг, каката е кръстена на 2г и 7м.....Ковид..зимно бебе,на годинка не става,свеки се разболя,после почина🙁 за щастие успя да присъства,затова докато всички са здрави действахме)

Пу съм първа с кръстено бебе тук хаха😇

Така....С една дума ....Реввв няма такъв рев ...баща й я държи въртим я,с гръб,с лице ,полулегнала,с биба... НИЩО не иска това дете рев до спукване.Иначе е спокойно бебе вечер поревава за кратко...Какво й стана нз, уплаши ли се ...ама такъв стрес и за нас беше ...после бях като "ударен самолет"
Иначе в тесен кръг,отново.
Баби,дядовци чичовци и кръстницата на голямата😇
Имах подаръчета-ароматна свещичка и медчета за всеки ❤️
Почерпихме се после на заведение.🎉
Без много шум,без много гости,арки и балони 😇

Майка ми направи питка и бисквитки.

Вече предпочитам да кръстя децата си като ученици в началните класове ...късно чадо 🤣

# 316
  • София
Мими, честито! Да е жива и здрава Гери!

# 317
Ние сме малко по-големи - 4+ месеца. При нас мисля, че започна още преди около месец въпросната регресия и все още не сме излезли напълно. Но при нас се изразява в малко по-различни неща - започна с будене от дневните дремки с истеричен плач, след което имаше 1-2 дни, в които беше изключително кисела (през тях изобщо не стигнахме до каквито и да е игри) и след това и до момента й е трудно приспиването на дневните дремки. Преди беше от бебета, които като оставиш в кошарата заспиват сами, а в момента трябва да е на ръце и плаче докато заспи. Пу пу от няколко дни това се случва само на 1-2 дневни дремки (през нощта до момента не е имала проблеми) така че силно се надявам да отминава, защото супер изморително за всички. Та не знам ние през това ли минаваме също, вашето ми звучи точно като регресията, но само мога да кажа, че трябва да си повтаряме, че е период и че ще мине. Стискам палци при всички да мине възможно най-бързо и леко
Идвам да се оплача. До сега Сашко заспиваше съм 22.30ч. , будеше се за хапване в 4.30ч. и пак заспиваше ии така до 8.30ч. Е тази нощ ми разказа играта. Заспа в 22.30ч. В 2ч. се беше наакал и се разплака, след смяна на памперс заспа. Събуди се в 3.30ч. с рев. Хапна, ноооо... няма заспиване. Започна един рев, едно чудо. Нищо не помага, носене, люлеене, гушкане, галене. Иии познайтее Сашко заспа чак сега в 6ч., но сме в количката и обикаляме улиците. Вчера пак така се будеше често и плачеше, но поне заспиваше. Това ли е тази регресия незнам, но не може цяла нощ да сме из улиците.

# 318
Мими,честито кръщене Heart Да порастне голяма малката Гергана Heart Eyes
Ох и при нас е нещо подобно.От няколко дни детето се буди нощем през 1 час Rolling Eyes
Гушкам го и заспива за 10 мин. През деня само дрямки по 30 мин. максимум.Тъкмо започна да спи по цяла нощ и всичко се преобъна наопаки.Приспиването също у трудно,заспива на люлката и после го местя в креватчето

# 319
Това с проблемните дневни дремки по-скоро като скок ми звучи, макар че те към 4 м. с регресията май се засичат. При нас от 2.5 месеца будуването е твърдо 2 часа, дневните дремки са 30-40-50 мин. В началото ме притесняваше, но понеже нощем спи 10+ часа (с едно будене в 6 за ядене), нищо не насилвам.

# 320
Момичета, помня, че доста от вас купиха този модел количка на черен петък. Ако помните цената, по-ниска ли беше от тази?
Скрит текст:

Ние взехме такава количка всичко отделно. Шасито със седалката беше 799лв.

Честита да е, Мими ❤️🍀

# 321
Честито християнче,Мими 🩷

# 322
Честито християнче и от мен!
Когато кръщавахме баткото беше на годинка, много плака. Попа ни смъмри, че децата се кръщавали до 4-5 месеца, когато още не разбирали, е явно не е в грешка.

# 323
  • Варна
Честито християнче!!
Момичета, аз получих ужасна болка в гърдата и даже вдигат температура:( вече трети ден ще дойде и още малко ме понаболява. Педиатърката ме опита, защото случайно съвпаднат с ваксината а малкия и нищо не ми каза Sad да си го слагам и толкоз. Бучка няма и зачервяване също. Но си боли Sad вчера прибегне до зелевите листа и май имаше известен ефект. Някой знае ли какво още мога да направя, за да се облекча Sad

# 324
nikolaja, на мен ми помага горещ душ и масажиране на болезненото място под душа. Движенията се извършват в посока зърното. Веднага след това изцеждане с помпата.

Честито, Мими! 😊
Нашия Явор нямаме намерение да го кръстим, двамата с баща му не сме религиозни. Някой ден ако самия той реши, че иска да го направи, тогава.

# 325
Честито християнче! И аз искам да кръста моя човек Simple Smile
За болка в гърдата - слагай детето първо на тази гърда и пробвай да я цедиш. Зелевите компреси помагат.
Въпрос от мен - къде в НОИ мога да проверя дали работодателят ми е подал декларацията за майчинство? В болничен бях до 18-ти този месец, имам пик , но има ли отделна справка?

# 326
Момичета някой от вас дава ли био амика и колко време ги давате?

# 327
Давах. Докато свършиха - около 3 седмици. На видях ефект. От нищо, което съм давала, не видях май ефект. Има дни, в които е добре, има дни, в които коликите се завръщат. Чакам да мине този период и това е.

# 328
И аз не видях ефект,а го препоръчаха в болницата лекари от неонатология...сега съм на абоколикен от доста време.
И аз имах такава болка преди с каката,нямах темп.но беше ужасно не мога да си вдигна ръката, не съм правила кой знае какво само я слагях да яде повече там да разнесе каквото е било,мина за няколко дни.
Защо не попиташ и аг не знам и аз,вече лл май си питала.Или се свържи с консултант по кърмене
Дано минава вече....

Благодаря на всички за пожеланията !🤍

# 329
Аз ги спрях горе долу преди 5 дни, но малката от 3 дни не е акала, дали се дължи на това че не ги давам вече?

Общи условия

Активация на акаунт