❤️Майски бебета 2024-Тема 3❤️

• 20 998
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Em22 аз го слагам легнал във ваничката. Имаме от онези  със стериопорните топчета дюшече и така му мия главичката. Сапунисвам и изплаквам назад. Като с една ръка придържам главичката, с другата действам. Сложете го легнало. Нямате ли подложка да не се плъзга? Ако нямате, пак може да си го сложите легнало и единият да придържа главичката и да миете назад. Така ще ви е по лесно, да не го въртите.

# 451
А гръбчето как го миете? По същия начин я къпем ама ни е трудно с гръбчето.

# 452
  • Варна
Гръбчето пак както е легнало. Докато сапунисвам ръчичките и мишниците  обхващам и отзад. Така или иначе  като се наака мия на чешмата  и там си мия пак гръбчето.
StellaMark разсмя ме както го описа. 😊

# 453
И ние имаме от тези подложки с топчета, гръбчето и главата мия, като я обръщам да легне върху подложката. А отпред като я сложим в последно време тя направо си е седнала, така се набира.

# 454
Подхващам през гърба под мишницата му и навеждам назад главата. Или някой ми полива, или аз си държа подвижния душ с другата ръка. Гръбчето в същата позиция, в която го миеш на мивката. Аз подложка нямам, слагам една хавлия, на която ляга и една за възглавница и не запушвам коритото да се пълни. Така можете да измиете гръбчето като го сложите и по корем без да държите.

# 455
И моята девойка прави опити да лази, дупето го вдига успешно, ама с тия кльощави ръце няма шанс. 😀 Да я похваля - днес ѝ биха 2 ваксини + ротавирусната и тя дори не се разплака. Обаче каква нощ имахме - заспа в 22:30, събуди се в 12, заспа в 1, събуди се в 2 и заспа в 5... Регресията ли почва не знам, ама беше ужас.

# 456
Ние от днес сме на море Бъргас, Арапя  Аз Таткото Баткото и Бебето имахме кратък плаж но времето се развали и го дават да вали до вторник а ние тогава си тръгваме, ужас не знам какво ще правим.

# 457
И аз съм със стерилизатора на cangaroo и съм супер доволна. Може би, една от най-практичните покупки за бебето
Има отлагания, да, но като усетя, че вече започне да изключва много бързо изчиствам водата отдолу с една салфетка, сипвам малко оцет и лимонена киселина в кръгчето, пускам само базата без кошниците отгоре и е като нов. После пускам само вода, за да няма остатъци и готово.
Никога не съм чакала нищо да изсъхне, за да го използвам, изтръсквам излишната вода и толкова.

Огито и той прави опити, много е смешен. Забива глава в пода/дивана и вдига дупето 😂

# 458
И в Бургас сякаш захладня леко тази седмица,каката направи плаж понеделник и все обикаляме наблизо ако завали да сме до вкъщи,нося и дъждобран, чадър вс😃
Ту пече,ту се скрива сега ....
Гери прави по-дълго будуване вече, вчера забелязах ... Час и 50мин

# 459
Аз май вече съм питала, но не помня... Някой с опит, колко време се ползва масата за повиване? Нашата вече я изпълваме от край до край и предполагам трябва да си намеря друго място скоро. Някой може ли да сподели как е процедирал с друго дете или сега какво ще прави.

# 460
Аз май вече съм питала, но не помня... Някой с опит, колко време се ползва масата за повиване? Нашата вече я изпълваме от край до край и предполагам трябва да си намеря друго място скоро. Някой може ли да сподели как е процедирал с друго дете или сега какво ще прави.

Може би зависи момче или момичец😄 аз моята си я сменям на леглото, момчетата са по-сложни

# 461
И аз действам на леглото още от началото. Отдолу слагам еднократни подложки, ако не я напишка си е ползвам докато я напишка Grinning

# 462
И аз действам на леглото още от началото. Отдолу слагам еднократни подложки, ако не я напишка си е ползвам докато я напишка Grinning

Да аз даже вече започнах да ги разрязвам на две защото са излишно големи за случая 😄

# 463
Никога не съм имала маса....към кошарата над шкафовете има нещо такова,но там имам кутии и парфюми на каката😃сменям я в кошарата под нея има повивалник,рядко на спалнята ни 😃

# 464
Аз ползвам повивалник. Знам, че става излишен към 5-6 месец. Зависи. Опасно е, когато бебето започне да се върти лесно. Ако все още му е трудно, предполагам няма проблем, защото постоянно е под наблюдение. Но като започне да го прави бързо и с лекота, е добре да се спре ползването на високата и тясна повърхност и като останалите да се сменя на легло/диван, където е ниско и широко. И няма значение дали е момченце или момиченце. Просто може да се сложи по-голям размер еднократна подложка, ако е момче. 😁

Общи условия

Активация на акаунт