❤️Майски бебета 2024-Тема 3❤️

• 20 990
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Ние взехме стерилизатор с функция сушене на лорели за 80лв. и буквално върши работата като на филипс. Работи много добре и сме много доволни.

# 466
И аз имам повивалник на кошарката, но там има   играчки, подложки, дрешки Simple Smile ползвам леглото с еднократна подложка. Рядко ми се  случвало да напишка чаршафите и то само ако съм го сложила по- встрани.
Между другото вчера отворих една кутия Новалак АР с надеждата да намали повръщането, но уви Сашко го повръща повечко от ХИП (който пък ни запича). Ако някой ползва това мляко с радост ще го подаря. Жал ми е да го хвърля.

# 467
Даже каката като по-голяма вече да кажем върви и т.н.на земята,на килима слагах повивалника ....ами най-сигурно,че няма да стане,да падне,да скочи 😃

Има ли вече някой на ам със 180 вода ....🤷
Днес реве на 4часа явно от глад.....и започвам да се чудя колко да направя....правя със 120 и изпива всичко.Май скоро ще вдигам дозата.

# 468
  • София
И аз ползвам повивалник върху кошарата. Засега ми е много полезен, защото не се навеждам. Понякога го сменям и на леглото, като слагам еднократна пелена.
Ние сме на 140мл. На кутията пише 180 но за момента виждам, че му стигат.

# 469
Аз съм с икейска маса за повиване. Дори и да е по- дълъг, ще върши работа, нали си вдигат краката. Супер удобен ми е, отдолу има рафт, отстрани контейнери, всичко ми е под ръка. И е широк.  Иначе да- никакво оставяне без надзор, голямата я изпуснах и ми е падала, не искам да си спомням. За щастие без последици.

# 470
JustLinn, този стерилизатор ли имаш предвид?
Може ли да ми кажете този за колко време суши напълно и тези от вас, които са с на Philips да кажете той за колко? Също някой от двата събира ли отлагания на дъното на металното покритие или са си в добро състояние?

# 471
JustLinn, този стерилизатор ли имаш предвид?
Може ли да ми кажете този за колко време суши напълно и тези от вас, които са с на Philips да кажете той за колко? Също някой от двата събира ли отлагания на дъното на металното покритие или са си в добро състояние?

За 40 мин минава цялата програма - стерилизирането(10min) със сушенето(30min) при Philips Avent.
Получават се отлагания по нагревателчето от водата - според мен това няма как да се избегне независимо каква вода слагаш. Пробвали сме с различни, но си остава наслагване. Пише, че се чисти с оцет в определини пропорции в самия сайт на Филипс и така действаме в нас.

Имайте предвид, че след като приключи цялата програма, бутилчиците и другите неща в стерилизатора са доста горещи и трябва да се изчака 10-15 мин.

# 472
Даже каката като по-голяма вече да кажем върви и т.н.на земята,на килима слагах повивалника ....ами най-сигурно,че няма да стане,да падне,да скочи 😃

Днес реве на 4часа явно от глад.....и започвам да се чудя колко да направя....правя със 120 и изпива всичко.Май скоро ще вдигам дозата.
Ако сте на 4 м.количеството е 140 мл.

# 473

От 120 на 180 не е ли много от раз? Вдигай по 10 мл на седмица и така макс до 140-150

# 474
Неее ...значи🙂
По цял яде с по 150 вода,снощи на четвъртия час мн рева и решихме 120 вода-инцидентно да видим дали е от глад оказа,че е това....иначе ако дигам винаги +30

Ще следя и днес да видим как ще е

Момичета от къде купувате дрехи писна ми да се късат,я копче, я плат отстрани или отдолу пера на 40,дали не ми е силна центрофугата ...то пък🤷 ...даже хм се скъса

# 475
+30 ми се вижда много от раз. Аз с по 10 вдигам. Знам, че трудно се мери водата и млякото, ама на око го давам. Според мен 180 мл още е много за 3-4 месечно бебе.

Дрехите ни са от приятелка и като гледам марките са от Пепко, Лидл, Синсей. Рядко нещо по-скъпо. И нямам скъсано копче, а си ги дърпам. Но честно казано тях ги ползвам и по-малко. Имам 8 бодита изпратени ми от Америка и те са по-мекички и главно тях ползвам. Ако свършат, тогава отивам на тези от приятелка. Но все пак са минали през едно бебе и са си здрави. Пера на 60 градуса със сушилня и нищо им няма.

# 476
Здравейте. Да попитам от по-рано какви столчета за хранене ще взимате? Аз се бях насочила към най-обикновеното на икеа, но моята госпожица последно време иска само да бъде носена. Ще ми се да взема някакво столче за хранене, което е и едновременно шезлонг. Имате ли препоръки?

# 477
На нас още в неонатологията ни казаха след 1вия месец да вдигаме по 10мл на месец. И когато трябва да се дава неточни мл спрямо дозите на опаковката - примерно 160мл,  прави се 180мл вода с колкото трябва лъжички АМ и се отсипва 160мл за бебето да яде. Това пак от неонатологията ни го казаха. Милилитрите са за готовото АМ, не колко вода и АМ трябва да се забъркат.

За столче първо мислих на Икеа, но после реших, че ще вземем някое, на което детето да може да се качва само след време тип Kinderkraft Enock или Hauck Alpha Plus

# 478
Аз на моя син от скоро му давам 135 мл с 4 лъжички и половина.Гледам да е нещо средно между 120 и 150.Дойде му в повече като му дадох от раз 150.Забелязах,че много бавно стават тези преходи към повече храна.Така може би цял месец мина докато започна да яде по 120.Поне при него е така.

# 479
Здравейте. Да попитам от по-рано какви столчета за хранене ще взимате? Аз се бях насочила към най-обикновеното на икеа, но моята госпожица последно време иска само да бъде носена. Ще ми се да взема някакво столче за хранене, което е и едновременно шезлонг. Имате ли препоръки?

И друг път съм го препоръчвала - Follow me, Peg Perego.

Общи условия

Активация на акаунт