❤️Майски бебета 2024-Тема 3❤️

• 20 979
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, черпя ви виртуално, днес баткото ни стана на цели 2 години.
За столче не мога да дам съвет, нашето е подарък купено от Англия и пратено по колет, но никъде не пише марка.
Явко на 3 месеца беше 65 см, сега на 03.09 ще ходим на консултацията за 4м и ще видим. Дрехите на H&M и coccodrillo 62ри размер още му стават, но те са си уголемени.
Аз харесвам Некст и Джордж също.

# 496
  • София
Яна, да е жив и здрав! Той голям мъж. Simple Smile

# 497
А дрехи джордж от къде поръчвате?

# 498
# 499
Yana.KS Да е жив и здрав баткото, много усмихнат и послушен! 🎂

Дрехите на малката са 90% Джордж. И другите 10 - английски супермаркет. Но с две ръце за Джордж - като нови са. Прибрах ги и аз 0-3 в чувал, но не са мръднали. Най-вероятно ще ги подарявам или препродавам, тъй като въобще не съм фен на това да ги държа за второ… оставих и само първите дрешки от изписването, за спомен.

Последно беше 62см на 3 месеца и 1 седмица. Сега като направи 4 ще я видим.

# 500
Някой вече взел ли си килимче за игра и какво? Виждам, че има в много различни ценови диапазони и не мога да ориентирам много добре.

# 501
Аз взех ето това, термо се води, много е мекички, отдавна го ползваме. Сложила съм гимнастиката на него и си играе.
Скрит текст:

# 502
Благодаря, приятелка си беше взела на същата марка и май е доволна. Бях гледала някакви безумни цени за килимчета и се чудих какво пък им е толкова специалното и има ли нужда наистина, но тези изглеждат супер и май са от добри материали. ☺

# 503
  • София
Килимче не сме взели още, но предстои. Подариха ни обаче кошара за игра. Голяма е, но не съм слагала Гого още в нея. Като започне да пълзи мисля да го слагам.

# 504
  • София
Момичета, случвало ли ви се е да няма напишкан памперс при нощна пауза 7 часа? Много се притесних тази нощ. После поспа още 2-3 часа и си беше добре напишкан, но много се изненадах, че за 7 часа не го беше намокрил добре…

# 505
forest_girl, а ял ли е по време на тази пауза? Или може да е бил леко напишкан, на мен през деня ми се случва понякога да е съвсем леко намокрен и даже лентата не става синя.

Днес боцнаха Явко, измериха го 7кг и 70 см. За 1 месец е качил 600гр, но по спомен след 3-4 месец почват по - малко да наддават.

Ии да ви се “похваля” и на мен ми дойде. Другият месец сме на сватба на 04.10 и си бях избрала рокля, но като помня след предното раждане какви течове бяха няколко месеца, сега не ми се мисли…

# 506
Нещо тъмно избери за всеки случай резервен вариант ако пак ти дойде...тъмно синьо,черно аз не смея да облека светло в този период,да не се размести нещо ала бала...🫥

# 507
Момичета, случвало ли ви се е да няма напишкан памперс при нощна пауза 7 часа? Много се притесних тази нощ. После поспа още 2-3 часа и си беше добре напишкан, но много се изненадах, че за 7 часа не го беше намокрил добре…

И на нас се случва 7часа спи , а памперса е сух. През деня не е така. Явно е нормално.

# 508
Случва се и при нас със сухите памперси. Сменям го преди голямата пауза и като се събуди понякога е сух, хапва тогава и на следващото събуждане вече памперса тежи половин кило. 😂 Понякога започва да пишка и още докато яде, но не му го сменям веднага, за да не го разсъня.

# 509
  • София
Ох, много ви благодаря! Да, точно - като хапне и после памперса е като тухла вече 🤣

Общи условия

Активация на акаунт