❤️Майски бебета 2024-Тема 3❤️

• 20 885
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Аз пък на леглото не мога да я приспя. Трябва да я гушна (сигурно си вкарвам автогол), но пък така после лесно я местя.

# 661
И с трите сама с бебето на спалня. Когато започнат и да спят по-стабилно, ходя при таткото за нашето си време, после се връщам при бебето и не се притеснявам, че ще го събудим като си говорим, гушкаме и т.н. Така всички са отпочинали и щастливи.

# 662
Аз пък никога досега не съм я взимала да спи на леглото. Ние спим отделно, защото леглото ни се прецака и след няколко дни ще взимаме друго.😀 Обаче девойката от около 2 седмици категорично отказва бибата, като дявол от тамян бяга от нея, а толкова си я обичаше. 🤷

# 663
И нашата девойка я взимаме сутринта при нас на спалнята, за да поспим още час два. Завивате ли бебчетата си или спят в спални чували?

# 664
Моят бебчо спи отвит от както се е родил, не може завия ли го веднага се отвива, мисля че му е достатъчна пижамата все още е топло Simple Smile

# 665
За съжаление и ние спим заедно с бебето, а таткото е запратен в хола (но основно защото хърка). А преди да родя бях убедена, че бебе няма място в леглото, че е пагубно за връзката и т.н., но докато не дойде до главата е лесно 🫣.
Не знам как и кога ще я местим в нейно легло, но за сега така ми е най-удобно при нощните будения.

Ох, защо всички педиатри бързат с това захранване? Не разбирам какъв е зорът да се започне още на 4 мес., има ли някакви ползи това?

# 666
Нашата беба си спи в кошарата. Спалнята е за мама и тати. Взимаме я някоя сутрин, но много рядко. Даже мислим скоро да я местим в нейната стая. Спи отвита, но с ръмпър. Даже не правя опити да я завивам Grinning След това ще я мина на чувалчета, даже днес ги поръчах.
За захранването ще почваме събота или неделя. Че да видим.

# 667
Моята бебка също си спи в кошарата.
Захраних преди малко повече от седмица ,взимам и на Хип ,много ги харесва.

# 668
Аз мисля от начало аз да и ги правя пюретата, че имаме домашни зеленчуци.

# 669
Аз мисля от начало аз да и ги правя пюретата, че имаме домашни зеленчуци.

Даа ,щом имате  ,на мен просто не ми се занимава за толкова малко да готвя ,в началото я почнах с 2 лъжички😁Вече имаме напредък ,хапва си повече,но пак не изяжда  много
Има време 😁Най-накрая да се махне тоз запек,че в чудо се видях.От,както я захраних ,всичко е точно

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 17:48 от Mims1900

# 670
За каката се занимавах правих домашни пюрета вкъщи и то не всички 😃сега не мисля с две е такава лудница,че само чакам да заспят на обяд и се моля и двете да спят и да дремна или поне да седя на тишина 🤷
Директно купешки после на кухня

# 671
Ние от около 2 седмици я оставяме да спи в нейната си стая и в голямата кошара. Първоначално почнах да я остаявам там за дневен сън, а за нощен в next to me при нас. След като почнах да изграждам по-добър режим я преместих сама. За жалост все още я приспивам на ръце, но тези дни каго се затвърди режима, ще изгледам и курса за самостоятелното приспиване.
Все още има вечери, в които се буди за хапване, но има и такива, в които заспива в 9 и става в 8 сутринта.

# 672
Снощи трябваше да има една последна дрямка в 21.30.и няма и това... рев до спукване,мм ме смени и така до 23 ....

# 673
Ние вчера бяхме на консултация.Момчето ми е 6.700,64см.Биха му 2 инжекции плюс капки през устичката.Другия месец нямало да има никакви имунизации .
За захранването ми каза педиатърката от 5 месец. Храненето-6х130.
Детето си спи в креватчето при нас.Все още си няма стая.Има нощи,в които се буди постоянно  и все си мисля,че и при нас проблема е в хъркането на татко му Grinning Но засега не е голяма драма.Рядко се е случвало да го взимам при нас.Правя го,когато мм стане за работа и продължаваме да спинкаме.

# 674
Аз също спя отделно с бебето, това работи най-добре за нас в момента.
На 3 месеца и половина сме 7.390 кг и 66 см.
Вчера му поставиха първите ваксини, забелязах промяна в цвета на изпражненията - има някакви зеленикави нишки. При друг случвало ли се е, дали е реакция от ваксините?

Общи условия

Активация на акаунт