Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 53 163
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Подкрепям мнението на solar_fields. Това ,че си изгубила обонянието си или по-голяма част от него ,не означава ,че няма да се върне.
Когато изкарах Ковид и изгубих обонянието на 100% и после възвърнах част от него ,но усещах миризмите по друг начин.
Подарих всички мои любими парфюми и смених нацяло парфюмите с други.
Смених ги само с тоалетните води на B.U. и C-Thru.
И тук solar_fields е още веднъж права ,защото аз и преди Ковид не понасях тежки парфюми и независимо ,че не можех да помириша хубаво ми призляваше от такъв парфюм.
След 1 година възвърнах обонянието си към същите парфюми ,които съм харесвала и преди това.
Но при всеки е различно.
Има много хубави парфюми ,които можеш да ползваш ,но започни да експериментираш. След време всичко ,ще си дойде по местата.

# 121
По-нагоре коментирахте Латафа, плюс един глас е от мен

# 122
Леле,благодаря за бързите отговори ! Добавям в кошницата 😅

# 123
Имам здравословен проблем, който ми отне възможността да усещам ароматите. Затова, моля, за препоръки за много силни и трайни парфюми, който биха компенсирали, поне частично, загубата!
Black Orchid Tom Ford, Velvet Orchid. Имала съм ги в изпълнение на Заг Зодиак и Рефан.

# 124
Спрях сега една мацка на улицата с това, такъв шлейф оставяше, че нямаше как да не я питам какво е.
Като усещане и настроение - Light blue, но не толкова втръснало и изтъркано.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/elle-parfyumna-voda-fleur-p5060539181460.html

# 125
  • София
Спрях сега една мацка на улицата с това, такъв шлейф оставяше, че нямаше как да не я питам какво е.
Като усещане и настроение - Light blue, но не толкова втръснало и изтъркано.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/elle-parfyumna-voda-fleur-p5060539181460.html

Като усещане не ми е лайт блу, защото си е компотец, има добавена слива и още някаква друга сладост. Изобщо няма свежестта на лайт блу. Имам и имитации, и оригинал, далече е. Иначе е траен, да, при мен издържа около 3, 4 часа.

# 126
И аз да не остана по-назад си поръчах масла от Гиза ( за първи път)
Невидим мускус и въпреки,че обичам тези така наречени чисти и бели аромати, този не ми хареса 🙄 ще го пусна за размяна
Страсти ( Gris Charnel) ми допадна и противно на очаквакваното Уханието също ми хареса, но тях смятам да ги разредя... Та маслата са по 6мл и ако правилно съм разбрала трябва да им добавя по 12мл спирт? И после да изчакам преди да ги използвам .. ?

# 127
  • София
На Графа от Попа към Канала, левия тротоар, видях от трамвая нов магазин за арабски парфюми, но нямах възможност да сляза и погледна.
Ако сте били вече там, дали е за имитации с цени в духа на тази тема или по-скоро като щандовете в моловете?

# 128
И аз да не остана по-назад си поръчах масла от Гиза ( за първи път)
Невидим мускус и въпреки,че обичам тези така наречени чисти и бели аромати, този не ми хареса 🙄 ще го пусна за размяна
Страсти ( Gris Charnel) ми допадна и противно на очаквакваното Уханието също ми хареса, но тях смятам да ги разредя... Та маслата са по 6мл и ако правилно съм разбрала трябва да им добавя по 12мл спирт? И после да изчакам преди да ги използвам .. ?
да точно така, аз чакам само два три дена и са си ок, но някои стават по трайни с времето

# 129
Здравейте ! Преди време ми помогнахте с намирането на един парфюм и съм страшно благодарна. Сега имам нужда отново от помощ. Търся дамския парфюм Бос Ориндж и ще съм страшно благодарна ако някой ми каже къде мога да го намеря.

# 130
Дойде ми пратката от Гиза - Страсти (Grise Charnel Dior), страшно много ми харесва...Ще го разредя и ще го оставя да отлежи. Има някаква сладост в него и леко ми напомня Moon Heaven.
Другият парфюм е B683 -и той е много як😁

# 131
Много интересно име за В683:
B683 represents a planet, Barrois's personal one, with evident reference to the famous B-612 of the Little Prince (renamed 683 after the designer's year of birth, 1983).
A planet full of smells, memory, private and untouchable.

# 132
  • Deutschland
DKNY Be delicious дали е подходящ за момиче на почти 12?
Някой с пресни впечатления от Rose of no man's land на Заг, защото не знам кой друг го предлага?

# 133
DKNY Be delicious е супер свеж и непременно ще и хареса! Simple Smile Имитацията на Рефан /даже помня номерът и - №106 Simple Smile/ беше просто фантастична навремето. Не знам дали още я има и дали е със същото качество. На Заг Зодиак съм я пробвала - ами, не е същото, липсва и острота, става сапунен. Но пак е красив аромата, дори и с тези различия.

# 134
Момичета и момчета,добро утро Simple Smile
Днес разнасям Jenny Glow Red Rose- реалистични, тъмно червени рози със зелените им дръжки, обилно поляти с мед. От зеленината леко нагарчат,изключително силен аромат, задушаващ в началото.Зелените дръжки се усещат много силно. Ха Simple Smile Сега отворих да видя пирамидата на оригинала и наистина е рози с мед....има лавандула  и ломон,то тях не ги усещам отчетливо.Интересен е доста,но не е лесен аромат.Мъжа ми каза-отврат, детето каза-не е толкова зле Laughing
https://mcgrand.shop/parfumna-voda-jenny-glow-red-rose-unisex-80-ml-88

ПП. Като улегне започва да се усеща матна...много интересен:)

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 09:34 от Ре

Общи условия

Активация на акаунт