Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 52 889
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, аз съм много доволна от Martin Lion вече ги има в Пловдов на Пешеходен Мост Марица втория магазин като идвате от Новотела.Магазина е BIOFRESH но отскоро има и парфюмите на Martin Lion

# 436
Здравейте. Търся трайна и максимално доближаваща се до оригинала версия на Chanel Allure дамския. Предварително благодаря. 🙏😍

До сега не съм попадал на сполучливо направени имитации на Алюр. Да си знаете, че Алюрите са много трудни да се копират и да се получи аромат 1/1 с оригинала.

# 437
Здравейте. Имам един въпрос и един отзив. Някъде в темата прочетох, че Гиза ще пускат нови парфюми. Въпросът ми е някой има ли информация дали е вярно и кога, защото се каня да поръчвам и се чудя дали да изчакам още малко? Да се похваля, че се сдобих с Valia Yodeyma, сходен с Valaya. Ами харесва ми много. Даже получих комплимент, че мириша уникално и скъпо. Има нещо много изискано и в същото време непретенциозно. Напомня ми на нещо, но не знам точно на какво. Прочетох, че има ретро уклон, мен ме препраща в някакъв момент от детството.

# 438
За мен пък Valia Yodeyma мирише подобно на Делина,но доста по отвратително 🤣. Делина на Гиза е страхотен

# 439
  • Варна
Здравейте. Имам един въпрос и един отзив. Някъде в темата прочетох, че Гиза ще пускат нови парфюми. Въпросът ми е някой има ли информация дали е вярно и кога, защото се каня да поръчвам и се чудя дали да изчакам още малко?
На стр.24 колегата Hsgrgs1 ги публикува. От Милка получих информация, че съвсем скоро ще бъдат пуснати в продажба. Не съм минавал през магазина й, вероятно на място вече се предлагат.
Всъщност вече един е публикуван в сайта им.

# 440
Току що качиха нов в сайта на Гиза.

# 441
Здравейте. Имам един въпрос и един отзив. Някъде в темата прочетох, че Гиза ще пускат нови парфюми. Въпросът ми е някой има ли информация дали е вярно и кога, защото се каня да поръчвам и се чудя дали да изчакам още малко? Да се похваля, че се сдобих с Valia Yodeyma, сходен с Valaya. Ами харесва ми много. Даже получих комплимент, че мириша уникално и скъпо. Има нещо много изискано и в същото време непретенциозно. Напомня ми на нещо, но не знам точно на какво. Прочетох, че има ретро уклон, мен ме препраща в някакъв момент от детството.
И мен ме чака един в Спиди 😄😄 ох нищо не ми харесва напоследък и съм се затрупала,малко ме притеснява това,че имало ретро излъчване, но пък го поръчах с още един ,дано поне той е по-свежарски
https://www.fragrantica.com/perfume/Goutal/Chat-Perche-50454.html

# 442
И мен ме чака един в Спиди 😄😄 ох нищо не ми харесва напоследък и съм се затрупала,малко ме притеснява това,че имало ретро излъчване, но пък го поръчах с още един ,дано поне той е по-свежарски
https://www.fragrantica.com/perfume/Goutal/Chat-Perche-50454.html
Имала съм го. Първо много ми хареса, но после ми дойде малко задушлив и натрапчив. Valia определено ми харесва повече. И на мен не ми е ретро, а по-скоро ми навява някаква носталгия.

# 443
  • Пловдив
Chat Perché Goutal го имам и пръскам, мирише ми на пролет, не ми е задушлив никак. Имам имитацията на Yodeyma тоест, оригиналът не мога да си позволя. За Valaya да кажа. Аз не мога много поетично да разказвам за парфюми, затова употребих "ретро", но явно не се изразих правилно. Ароматът е много хубав, липсва всякаква синтетична, "модерна" нотка, според мен. Просто женствен, креместо-цветен аромат. Обаче има от 50 мл нагоре май само. Аз лично, най-много обичам 15 мл и 30 мл, когато е възможно.

# 444
Момичета, сложни са имитациите на Allure на Chanel, на Zag е близо, но някак ухае евтино, на D&P според мен е по-добра, но не е същото усещане, а на Divain още нищо не съм взимала, на Shobi също. Даже този парфюм не отива на всеки, а само за много стилни жени над 45г. Иначе Gabriel  пак на Chanel не е лош, за тези, които харесват леки аромати.
Тези дни си взех един Ultraviolet на Paco Rabanne от Заг хипер импулсивно 15мл., преди много години имах оригинал, та се прибирам вкъщи, пръскам иии о, ужас това няма нищо общо с оригинала, ухае тежко на скъп крем за лице 😂🤣, много пудрен, без грам от онези ефирни виолетки... Ии прекрасният Womanity на Mugler... страхотен смокинов аромат, хипер траен.
Междудругото някои казват, че Лирата не им била трайна, тази на Заг. Замислих се, че ако магазинът е много топъл и осветен, това рязко променя трайността на парфюмите, нали са в тези пластмасови шишета, в които ги съхраняват. Магазинът на Заг в София няма този проблем и там досега не съм уцелвала нетраен парфюм, а имам над 30 техни аромата.
Дано скоро Заг пуснат нещо ново, обичам да тествам нови аромати, а с техните 15мл шишенца са идеални за целта.

# 445
Аз на Заг си взех Мегамарето и Smoking hot Kilian, както и Silver Mountain Water Creed. Много ми харесват, като трайност не съм впечатлена, но за тези пари толкова. Идея си нямам дали са близо до оригиналите, но са много хубави и трите 😁😁😁.

# 446
никъде ли няма промоция ? преди 1 месец в Парфен имаше 100 мл , 30 лв

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 12:53 от waynubg

# 447
  • Пловдив
Душнах 558 /La belle JPG/ на Заг Зодиак и ще бъде следващия, който ще закупя - много ми хареса 🥰
Душнах и 542 /lost cherry Tom Ford/...напомня ми на някакви бонбони или шоколад и се ядосвам от снощи, че не се сещам точно на какво 🤦

# 448
  • Deutschland
На пияни вишни? 🤔
На мен ми е черешово горчив и много нетраен. При вас може да е различно.

# 449
  • София
И на моята кожа Lost cherry на Заг е крайно нетраен. Пробвах, не купих.

Общи условия

Активация на акаунт