Как да намеря любовта?

• 6 203
  • 100
  •   1
Отговори
# 30
Аз искам. Но не с всеки срещнат. А с някой към които имам чувства, не е задължително да съм влюбена в него и да мисля, че за него ще се оженя, но някой който ми харесва, а не просто да го правим като спорт

# 31
Аз искам. Но не с всеки срещнат. А с някой към които имам чувства, не е задължително да съм влюбена в него и да мисля, че за него ще се оженя, но някой който ми харесва, а не просто да го правим като спорт
Е, много ясно, че човекът трябва да ти харесва, за да го поискаш. Не си ли срещала такъв?

# 32
  • София
За толкова време наистина ли не е имало нито един мъж, с който да искаш да правиш секс? Девствена ли си?

# 33
  • Столичанин ама не в повече :D
Е ако до тоя момент не се е появил нито един мъж, който да ти харесва, тогава наистина има проблем, или след детската градина са те записали в девическо училище, където единствените мъже са били само 70 годишни учители приличащи на албус дъмбълдор и след това си била записана в девически манастир?

# 34
Казваш, че си имала две краткотрайни връзки, искаха от теб секс и ти не се съгласи и връзката пропадна ли? А с тях след като си излизала, не се ли сети да се пуснеш във времето? Повтаряш, че искаш да имаш поне минимално влечение 🤔

# 35
Виж темата “Приятели е привилегии” много свежа и полезна за срамежливи хора. И друг път съм чела такива теми тук, за мен има нещо в семейното възпитание на авторката. Познавам хора седели сами докъм 40 г и оженени от близки, децата им вървят по същия път. Големи мъже/жени вече 30 -тина годишни, без никакви връзки до момента, не знаят как ли, не искат ли, представа си нямам.

# 36
  • Пловдив
Ако не искат - няма проблем.

# 37
Не са пропадали вързките заради отказ просто не се е стигало до секс. Идеята с дъмбълдорите - или си прекализа с фентъзито или имаш странни фетиши.

# 38
Защо така мислиш?
И защо пък непременно психолог? На хората им се стичат по-различен начин обстоятелствата, явно има нещо, което не достига и не се е случило както трябва, но аз питам за съвет.
Което не означава, че трябва да има хапливи отговори за секти и тем подобни освен ако не рекламираш своята
Това към моя отговор ли е адесирано? Много проблеми издава по този начин формулираната ти тема - видимо противоречие, нереалистични очаквания, прибързани заключения. Нищо не може да замени доброто първо впечатление, а ти го пропускаш с лекота. Лошото самочувствие, липсата на секс и страхът от противоположния пол са поправими неща, но не можеш да върнеш лентата назад и да представиш проблема си така, че от него да се вижда истинско желание да го решиш. А се налага да го направиш - в противен случай просто ще бъдеш разкостена от хората и ще продължиш да се въртиш в омагьосан кръг.

# 39
Не са пропадали вързките заради отказ просто не се е стигало до секс.
Може би е било твърде краткотрайно, за да се нарече връзка? Иначе как така не се е стигнало дотам?
Ако искаш адекватни отговори, трябва да дадеш поне малко подробности.

# 40
Не пропускам първото впечатление то е супер но не е достатъчно. Били са от по няколко месеци. Какво означава хората ще те разкостят те нямат ли си свой живот и по добри ли са с нещо

# 41
Ами предавали са ме лъгали са ме, била съм във всичко до някои, давала съм не съм получавала. Не съм написала, че не искам да се обвързвам, ама вие на истина не можете да четете, а точно че искам да срещна любовта

Всеки е бил лъган и предаван в даден момент, но животът продължава. Няма гаранции за нищо. Или рискуваш и се доверяваш на хората, или си стоиш сама. Изборът е твой.

Трябват ти здравословни граници и да знаеш кога да прекратиш отношения, ако те са в твой ущърб. В общия случей това се учи с проби и грешки и боли и носи разочарование.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 08:38 от Hihihihi

# 42
Не пропускам първото впечатление то е супер но не е достатъчно. Били са от по няколко месеци. Какво означава хората ще те разкостят те нямат ли си свой живот и по добри ли са с нещо
Не само го пропускаш, но и продължаваш да го правиш с тези кратки лаконични отговори - издаваш незаинтересованост. Тъй като нямам много време да обяснявам какво е и що е, ще направя, с твое позволение, леко преработен вариант на първата ти публикация. От теб зависи да видиш разликите и да прецениш какво отношение ще имат потребителите към теб в единия и в другия случай:
Цитат
Здравейте.
На 28 г съм и съм много самотна. Имала съм две връзки, но хладните отношения в тях смразяваха иначе горещата ми душа. Страхлива съм по природа и имам ниско самочувствие, но правя всичко възможно да реша тези проблеми. Външният ми вид е нормален от към височина, телосложение и физически данни.
Мечтая си да създам семейство. Приемам всякакъв вид запознанства, но не и връзка от разстояние. Моля, дайте ми съвети какво да направя, за да срещна своя човек Flowers Hibiscus

# 43
Били са от по няколко месеци.
Няколко месеца, без да се стигне до физическа близост?

# 44
Различна е преработката, разбира се но това са твои думи, а не мои. Плюс,че звучи като реклама за дамски превръзки. Какво хладни чувства и гореща душа те гонят? Ако ти си съгласна на всякакъв вид запознанства то аз не съм. Оценявам старанието да ми покажеш да бъда по-широко скроена, но това си е изопачаване

Общи условия

Активация на акаунт