''Приятели с привилегии'' от женска гледна точка

• 25 267
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
Нелогично ми звучи да си с някого точно заради кефа и да е компромисно.
Като вместо оригинален парфюм, да си вземеш имитация. Все е парфюм, но усещането и послевкуса са различни.

# 496
  • Beyond the stars
Нелогично ми звучи да си с някого точно заради кефа и да е компромисно.
Като вместо оригинален парфюм, да си вземеш имитация. Все е парфюм, но усещането и послевкуса са различни.

Зависи за какво е компромиса.
На мен ми е нелогично към сериозна връзка да имам по-ниски изисквания, отколкото към някого, с когато се срещам в сряда вечер за вино и секс.

# 497
  • София
С бъдито имаш много по-малко допирни точки. Какво да ме интересува например, какви са му битовите навици, като никога няма да се сблъскам с тях. Или че има деца от предишна връзка, като никога няма да се срещна с тях. Съответно не става дума за компромиси, а за неща, с които в повечето случаи няма и да се сблъскаш. С бъдито общо взето, опре ли до компромиси, нещата са край. С половинката ги правиш, защото от него и получаваш много повече неща, и защото той прави същото за теб. Там се нагаждате и съобразявате. А с бъдито като не върви, адиос - то иначе си губи смисъла.

# 498
А че то много яко било да си бъди - можеш да пърдиш и да се уригваш, можеш да нямаш пари (или да не трябва да ги харчиш по жената), може да имаш деца от друга...
Да се чуди човек защо му трябва да се стреми да е сериозен мъж. Е вярно, бъдито могат да го зарежат като се появи Сериозния, но ще си намери друга жена - нали сега било модерно да си има всяка жена бъди и доста от жените тук казвате, че с готовност бихте си имали.

# 499
  • София
С бъдито имаш много по-малко допирни точки. Какво да ме интересува например, какви са му битовите навици, като никога няма да се сблъскам с тях. Или че има деца от предишна връзка, като никога няма да се срещна с тях. Съответно не става дума за компромиси, а за неща, с които в повечето случаи няма и да се сблъскаш. С бъдито общо взето, опре ли до компромиси, нещата са край. С половинката ги правиш, защото от него и получаваш много повече неща, и защото той прави същото за теб. Там се нагаждате и съобразявате. А с бъдито като не върви, адиос - то иначе си губи смисъла.
В общи линии – да.

# 500
  • Beyond the stars
А че то много яко било да си бъди - можеш да пърдиш и да се уригваш, можеш да нямаш пари (или да не трябва да ги харчиш по жената), може да имаш деца от друга...
Да се чуди човек защо му трябва да се стреми да е сериозен мъж. Е вярно, бъдито могат да го зарежат като се появи Сериозния, но ще си намери друга жена - нали сега било модерно да си има всяка жена бъди и доста от жените тук казвате, че с готовност бихте си имали.

Хигиената и възпитанието би следвало да са базови критерии, за каквато и да е връзка. Та дори не съм се сещала, че Оригването може да присъства някъде като компромис.
Няколко пъти се подчерта в темата - бъдито не е случаен секс за една вечер, за който всеки се класира.

# 501
  • София
Ами не се стреми де, Крис, стани на някоя бъди и си щракай с пръсти Joy Е, няма да ти пере, няма да ти готви, няма да ти е вярна, ще се оглежда свободно за нещо по-добро, деца няма да ти роди, няма да те гледа, докато си болен, няма да се мъчи да организира и поддържа нищо твое, може да реши да не си ползва привилегиите с месеци и гък не можеш да й кажеш, ако нещо си в труден период и не можеш да си изпълняваш "задълженията", или пък вземеш нещо да се отпуснеш и вече не я кефиш толкова физически, може те смени без да се замисли, но това нали са едни незначителни проценти от всичко Laughing

# 502
  • София
Е да, ама тъй като е женен, нарушава някои от правилата на играта. Щото жена му, ако надуши, само на бъди ще стане...

# 503
  • София
Не бе, той ще се раздели с жената, за да стане бъди, защото видно да си женен не е оферта Laughing

# 504
  • София
Абсолютно не е. Даваш пари, не получаваш особено редовно секс, деца, пране, мрънкане ...

# 505
Не мога да си го вместя в графика. Разбрахме, че бъдито като му се обадиш 1-2 пъти и ако е зает, това негласно означавало край.
Пък на мен като ми се обади бъдката, аз обикновено все нещо правя и като кажа 1-2 пъти, че днес не мога, ще се обади на резервния вариант - Васко.

# 506
Нищо не пречи да имаш Васка като резервен вариант.

# 507
  • София
Това е едно от основните качества на бъдито - да е свободен за секс.
Жена и две любовници? Да, бе и два дракона и четири еднорога.
Всъщност, според мен, акцентът е именно на думата приятел - човек, когото познаваш добре, знаем му навиците и поради това му имаме доверие, че няма да отиде при някоя случайна Васка или Васко. Или пък знаем, че има друга постоянна Васка.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 12:44 от Rockstar

# 508
На вас ви се привиждат еднорози, за други е живот. На два пъти ми се е случвало женени да ме оферират за любовница номер 2, при това номерацията е само на база това, което аз зная.
ПП: вицът твърди, че нищо не подобрявало организационните умения на един мъж така, както наличието на две любовници Joy

# 509
  • София
Значи да си хващаме неорганизирани мъже Joy

Общи условия

Активация на акаунт