''Приятели с привилегии'' от женска гледна точка

• 25 235
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Така, първо, аз лично целя до 10 г разлика, което не е много.
Второ, софийска кифла, излязла от гимназия и влязла в УНСС, да си легне с някой 40+, е почти изключено. Батко около 30, е възможно.

# 541
Тия кифли са успешен таргет на всякакви 40-45 годишни IT гъзари. Около мен е пълно с такива, обзаведени с нещо от Студентски град.

# 542
  • София
От много време въртим голямата възрастова разлика /20+/ като тема във Форума. Това ме провокира да наблюдавам. Тъй като от една година работя на територията на големи търговски обекти, пред очите ми минават хиляди двойки. Обобщението на моето наблюдение е: Много рядко съм виждала двойки с видима разлика във възрастта като 25-45 и то тези двойки не са били българи.

# 543
Така, първо, аз лично целя до 10 г разлика, което не е много.
Второ, софийска кифла, излязла от гимназия и влязла в УНСС, да си легне с някой 40+, е почти изключено. Батко около 30, е възможно.
10 плюс или 10 минус? О, чакай, говорим за бъди, значи минус. Тоест целиш се в 35 годишен? Имаш шанс, Роки. Моя приятелка, 45+ сподели за интерес от 28 годишен, но пък разочаровано добави, че търсел само секс. Нали ми е приятелка, замълчах си Sunglasses
Нищо не знам за софийските кифли. Информирана съм за един кръг млади, образовани и красиви жени, под 25, родени извън София. Работят, напредват, пътуват, имат си гаджета връстници. Всичко, както се полага на прекрасната възраст, в която са.

# 544
Тук обаче обсъждаме 30 годишният дето може да си легне и с кифла на 20, и с леля на 45. Чудим се защо би избрал лелята, понеже като съм бил на 20-30 години не съм имал близки познати да си падат по толкова по- големи жени, а всъщност съм имал доста хора покрай мен. Тези, за които знам че са търсили все каки клонящи към лели меко казано не са им били всички неща наред.
Та за това се чудя на такива мъже. Квото и да си говорим, хубавото на 20 -25 годишните е точно, че са на 20-25. Което лелята квото и да може, точно това го няма.

# 545
  • София
А защо въобще трябва да се чудим за избора на други хора?

# 546
  • София
РФ, признавам, има нещо такова. Аз имам един идиотски израз "счупените кукли".

# 547
  • София
Предполагам причините не са толкова по-различни от причините една млада жена да си легне с някой чичо.

# 548
Аз познавам много хора, които са ми казвали, че след първата си баба не могат вече да погледнат наборки. Ама и тва го има при тях, де:

меко казано не са им били всички неща наред.

# 549
Е, сега, за 5-10 години разлика не е баба.

# 550
Оставям ви да бистрите плюсовете и минусите на това да си легнеш с жена на 45 и отивам да празнувам рожден и да правя секс (не непременно в този ред) с прелестна дама на 46. Истинско златно момиче с тяло на което мнозина девойки могат да завиждат.

Искам да сте достигнали до консенсус по въпроса за възрастта когато се върна.

# 551
  • София
БигСити, приятно изкарване Laughing

# 552
БигСити, приятно изкарване Laughing
И вкарване

# 553
Аз пък нещо се разочаровах..
Мислех, че харесвам по-млади, ама май се оказва, че не баш. На мен все ми се лепят някакви младежи на видима възраст около 25. Ми не ме кефи. Смисъл, визуално, да , ОК, супер, ама много.. как да кажа.. инфантилно и елементарно като поведение и лафове и разговор ииии изобщо не могат да ме привлекат в ума ми.... то никакъв стимул няма там... Май съм леля вече Scream

# 554
[лично наблюдение]
Няма връзка възраст-опит, когато говорим за добър с*кс. Да те вземе мъж в ръце и да се наслаждава от устните, през цялото тяло, да те доведе до ръба, това е нагласа. Или я имаш или я нямаш

[край на личното наблюдение]

Тъй че за мен млад-стар е безпредметно да се отчита

Общи условия

Активация на акаунт