Всички ли мъже изневеряват в определен период от живота си?

• 25 972
  • 634
  •   1
Отговори
# 165
А че да ви отделим една държава и да си живеете там като амазонките, без гадни мъже? Да видим колко време ще изкарате, без да се появят караници, интриги, войни даже може би? Поне от егоизъм ще е свободна тази държава - всичко, дето ще се прави, ще е за благото на другия Simple Smile
То нещо такова беше направено като експеримент във формата на риалити. Не съм го гледал, но четох за "рзултатите" Sweat SmileSweat Smile

# 166
  • Далечният изток
Сигурно ще са същите, ако съберат някъде да си живеят само мъже..

# 167
Не съвсем Wink

# 168
Мъжете, ако няма жени, няма да има за какво да се скарат и да воюват.
Виж, ако има много мъже и малко жени, гледай какво става Simple Smile
Да не казвам вица за острова с корабокрушенци, където се спасила само една жена

# 169
  • Далечният изток
Охооо, ще воюват, и още как.
Голяма заблуда е, че воюват ЗА жени. Воюват, за да докажат на други мъже кой е по-силен, воюват за власт, за територии... Жените нямат нищо общо с мъжките борби за надмощие.

# 170
Не можеш да спориш с хора, които си развиват теории и сами си казват, че теориите им са тъпи Simple Smile Че и да броят не могат.
Впрочем, в риалитито момичетата изградиха стройно разпределение на отговорностите и се грижеха според разпределението. Момчетата успяха единствено да изпочупят къщата.

# 171
  • Столичанин ама не в повече :D
Я пак https://www.youtube.com/watch?v=5RdU51fKc_4 Laughing

# 172
Няма нужда от риалити или експерименти, достатъчно е да погледнете един по голям изцяло женски служебен колектив, там каквото мазало е, бих казал доста по зле от тези с мъжко присъствие

# 173
Ми аз работя в изцяло женски колектив и сме като семейство. Аз такава подкрепа никога до сега не бях получавала извън моето семейство и 1-2 приятелки, които бтв са пак бивши колежки.

# 174
  • София
Защото не зависи от пола, а от това какви са хората по характер. В колектив, в който бях единствена жена, на какви неща се нагледах Joy Сигурно обаче в някоя група Айти-та, в която всеки си бичи на компютъра, всичко е спокойно.

# 175
Е като зависи не от пола, а от конкретния човек, защо по-горе Нарци каза, че мъжете егоисти и такива-онакива, пък жените все благородно и безкористно обичат?

# 176
Ако имаш в предвид само секса - не. Но всички имат някакви фикс идеи - за които са готови да направят отношенията на пух и прах - ако това също се брои.

# 177
Е като зависи не от пола, а от конкретния човек, защо по-горе Нарци каза, че мъжете егоисти и такива-онакива, пък жените все благородно и безкористно обичат?
Е как защо? Отдавна си в този форум, а още не си разбрал, че жените превъзхождат мъжете, като те спокойно могат да си живеят в обществото и без нас. Нашият принос за подобряването на техния живот е минимален. Обратното обаче е невъзможно - т.е. ние не можем без тях. Което си е истина де Sweat Smile

Относно работния колектив - работил съм преди в няколко различни. Там, където е имало смесен колектив или преимуществено мъжки - винаги е било супер спокойно да се работи, без скандали, интриги и т.н. В предимно дамски - точно обратното. Какви са причините за това - не искам да гадая Innocent

# 178
  • София
Рейгън, тогава как си обясняваш хората, които имат различен опит от твоя? Wink

Ами питай Нарци, защо питаш мен Joy

# 179
Рейгън, тогава как си обясняваш хората, които имат различен опит от твоя? Wink
Може би зависи от сферата, в която се работи. Забелязал съм, че жените по принцип искат да имат по-близки взаимоотношения на работното място, създават повече приятелства....което понякога е нож с две остриета. Мъжете са по-резервирани.

Общи условия

Активация на акаунт