Всички ли мъже изневеряват в определен период от живота си?

• 25 991
  • 634
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ами всъщност в иска се разглеждат влошените отношения на съпрузите, няма какво да се месят Х и У.

# 151
Дядо ми изневеряваше на баба цял живот. На село, където всички се знаят. Бях малка, не разбирах какво точно се случва, но съм я виждала често да плаче. По- късно разбрах.Беше една селска, отрудена жена  цял живот на нивата и печката. Така й мина живота.
За Баща ми, никога не съм разбирала( вероятно не е )и до последно имаха прекрасен брак с майка. Носеше ни на ръце.  Смъртта ги раздели след  дългогодишен брак.
Така че, не всички.
Има и мъже, които ценят и милеят за половинката и семейството си.
Вероятно, на повечето, ако им се отдаде възможност ще се възползват. Но, хубаво е, че има и по- осъзнати индивиди.

# 152
  • София
Баща ми по едно време му шареха очите. Но той е много страхлив, супер спънат в елементарното общуване, така че просто не може да уговори някоя мадама.

# 153
  • София
Историята е истинска. Тук поуката е друга, че когато някой те уважава той не те лъже. И това, че съжалявах дълги години е, точно защото бях тесногръд и праволинеен не приемах трета опция, а именно - свободна връзка. Никой не е казал, че трябва да се жением и да имаме деца, а да живеем за момента. Пък и кой знае как е щяло да продължи?

Браат, разбирам те! И аз съм имал подобна история преди много години. Спомням си като ми мадамата ми каза:
"Аз всеки петък правя секс, ако си тук ще е с теб, ако не си .. ще намеря с кой"

Екстра си беше, много си допадахме в секса с нея. Много доволен бях уви обаче житейският път ни раздели. Първо аз заминах в чужбина, после тя. Още чат пат се чуваме с нея по някой повод - рожден ден и т.н. Голямо бижу си е. На всичкото отгоре нямаше нищо против да си имам отношения с други жени. Стига да не е в петък вечер Simple Smile Точно както ти казваш, имахме си взаимно уважение и доверие.

# 154
Взаимно уважение и доверие с човек, който има още 3?
Ти верно ли?

# 155
После жените били харесвали драмите и цирковете и да бъдат третирани зле.
Досега не съм чула и видяла жена, която с носталгия да си спомня как са я правили на идиотка, дори действително да не е добре с акъла.

# 156
  • Далечният изток
Абсолютно. Аз за първи път срещам/чета подобни сантиментални излияния, и то от мъже, и съм меко казано шашната....

# 157
Ооо,мъжете са много по-сантиментални и "чувствителни" от жените. Това си е факт.

# 158
Много голямо значение отдавате на думата  "доверие", като от написаното от повечето коментаторки си личи, че не могат да дефинират даже личното си понятие за нея. И това е съвсем естествено, то е сред най-относителните, ако може да се прави градация по относителност.
Впрочем, ето една градация на относителни понятия Wink :
---------------------
Никакво морално удовлетворение не може да се сравнява с аморалното такова.
---------------------
Trollface

# 159
  • Швейцария
Не, не всички мъже изневеряват. И не винаги зависи от това дали някоя ще му върже. Познавам поне няколко красиви и свестни мъже, които обожават жените си и не поглеждат чуждо. Познавам и такива, които цял живот са изневерявали. Зависи от възпитанието, виждането за живота, ценностната система и средата.

# 160
Абсолютно. Аз за първи път срещам/чета подобни сантиментални излияния, и то от мъже, и съм меко казано шашната....

Не си ли виждала пияни мъже? То излияния, то сълзи, то сополи... После се наспят, изтрезнеят и им мине. Simple Smile

# 161
Ооо,мъжете са много по-сантиментални и "чувствителни" от жените. Това си е факт.
Въобще даже не са, само егото им е по-ранимо заради незрялост. Също не правят разлика между егото си и любов и грижа. Мъжете, за разлика от жените, вършат неща уж от любов, а реално от егоистични подбуди, и после се правят на изненадани, че тези неща не са оценени. И се завърта една лавина как жената не оценявала и не уважавала нещо, което реално никога не е правено за нея. Съвсем елементарен пример имаше скоро и по-лошо, не беше пързалка - водел я на скъпи екскурзии, обаче не додал малко пари да помогне за лечение. Ми на него му се ходи на екскурзия. Тя какво иска или има нужда, няма значение. После тя е абсолютно неблагодарна, разбира се, да не вземеш нещо да се объркаш, че той е със сбъркани понятия. И пак се подразбира, че му е позволено да изневерява, защото жената не го оценява, а човекът има нужда да се чувства оценен.
Пък примерите от пързалките чет нямат, такива четохме сигурно 15 теми само за последните 2 седмици.

# 162
Нали разбираш, че тук обикновено темите и оплакванията се пишат основно от жени? Предполагам разбираш също, че всичките тия споделени ситуации са разказани само от едната страна. Нормално е да има много такива примери за "мъже със сбъркани понятия".  Но пък беше интересно да разбера колко големи егоисти са мъжете и същевременно колко отдадени са жените в грижата с към другия.

# 163
Познавам поне няколко красиви и свестни мъже, които обожават жените си и не поглеждат чуждо.
Аксиома от научния метод - не можеш да докажеш с абсолютна сигурност никоя хипотеза.
Например твърдението "две успоредни прави не се пресичат". На практика се наблюдава това, но някъде в безкрая може и да се пресекат, и няма как да докажеш обратното. Някои математици твърдят, че евклидовата геометрия не е реалната, а в проективната геометрия успоредните прави се пресичат в безкрайността.

Та и с тези мъже е така... може ти да не си ги виждала, а може и досега да не са изневерявали, но не се знае утре как ще е.

Особено пък ако влезем в имагинерни сценарии като тези, които бяха зададени - "ако няма как партньора ти да разбере, ако гарантирано няма да има последствия като болести или бременности и т.н."

Мъжете, за разлика от жените, вършат неща уж от любов, а реално от егоистични подбуди,
Ау, недей, че ме заболя като представител на мъжкия пол. Мъжете егоисти, а жените - изтъкани от любов и благородни подбуди! А че да ви отделим една държава и да си живеете там като амазонките, без гадни мъже? Да видим колко време ще изкарате, без да се появят караници, интриги, войни даже може би? Поне от егоизъм ще е свободна тази държава - всичко, дето ще се прави, ще е за благото на другия Simple Smile

# 164
  • Далечният изток
Аз такива интриги и клюки, сътворени от мъже, при жени не съм виждала...
Така че спести си иронията за гадните мъже и амазонките.

Общи условия

Активация на акаунт