Всички ли мъже изневеряват в определен период от живота си?

• 25 939
  • 634
  •   1
Отговори
# 75
Г-н Гуру, аз питах моя мъж какво не съм му дала, че потърси любовта навън.
Той ми отговори "А не ти ли е хрумнало, че си ми дала твърде много?"
Подарявам ти този отговор да го ползваш в твоите терапиЙ.

# 76
Много ми е интересно как всичко се слага под общ знаменател, включително и причините за изневяра. Ма аз имам приятел в компанията с гадже топ мацка, по която се точат лиги в интернет, а той ѝ изневеряваше от болно его. На него му е кеф да му обръщат внимание, все си намираше нещо. Често и постоянно, докато момичето не му би шута. Нормален мъж, не богат, не нещо кой знае какво. Има хора, които изневеряват и такива, които не, както и причините на първите могат да бъдат далеч по-различни от липса на секс и внимание.

# 77
  • София
Е, щом правиш терапиЙ по темата, аз ще замълча...

Точно така, най-важното е мойте писания е точно тази правописна грешка. Сега може с това да отмествате фокуса до безкрай. Признавам се за победен, щом съм написал 'терапий', значи аз съм виновен за мъжките изневери. Мойте и на другите мъжe Grinning

Той ми отговори "А не ти ли е хрумнало, че си ми дала твърде много?"
Мерси, ще си го запиша това, макар че смятам че те е излъгал, за да масажира чувството ти за срам и вина. Може и да греша, не знам за конкретния случай.

Реално си мисля, че на повечето жени именно това им е проблема. Не толкова, че мъжа им е вървежен и си изкрал готино с някоя симпатична девойка, колкото самият акт на изневяра го интерпретирате като нещо срамно и обидно, даже неуважително към вас.

# 78
  • Далечният изток
Не, аз много се радвам като ми изневерят. Даже се чувствам горда с какъв вървежен мъж съм се хванала.

Хващам се за грешката, защото е доста показателна... Просто на човек, който пише с грешки, не обръщам внимание на съдържанието.

# 79
Горкият вървежен, бракувал се с вещица и може да е с някоя симпатична девойка само в акта на изневяра, обаче непременно оставайки де юре и фурева едно с вещицата Joy

# 80
Егати редпилърските простотии Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 16:51 от Tessaria

# 81
Аз познавам мъже, които не са изневерявали никога. Не всички ги влече да се занимават с простотии, предпочитат семейния уют и спокойствие.

# 82

Реално си мисля, че на повечето жени именно това им е проблема. Не толкова, че мъжа им е вървежен и си изкрал готино с някоя симпатична девойка, колкото самият акт на изневяра го интерпретирате като нещо срамно и обидно, даже неуважително към вас.

То защото по-голям израз на уважение, от това да ти изневерят няма.Хич не е обидно, ама грам.
Сериозно ли смятате,че има хора, които изневеряват редовно на половинките си и въпреки това ги обичат и уважават?

# 83
Ако имат възможност и нисък риск да бъдат хванати, повечето ще изневерят според мен.
Още Платон е писал за подобен мисловен експеримент - с пръстена на Гиг (някакъв митичен лидийски цар, който имал пръстен, правещ притежателя си невидим).
Та Платон пита - кой, ако има този пръстен, ще се въздържи да тръгне да краде, убива, изнасилва, като знае, че няма как да го хванат, защото е невидим? Отговорът му е, че моралът трябва да идва отвътре на човека, а не от законите, защото те могат да бъдат заобиколени. И (доколкото помня) заключава, че не всички биха вършили безчинства, ако имаха пръстена на Гиг, но повечето.

И при мъжете отговорът е същия - не всички, но повечето.
Аз като съм имал много пъти възможност при тва с хубави жени, и не съм се възползвал, брои ли се за отговор или не?
Ама не казваш имало ли е риск жена ти да разбере.
Също не казваш дали под възможност имаш предвид, че ти се е съблякла гола и е рекла "хайде почвай", или ти се е усмихвала, флиртувала, и т.н. което много мъже интерпретират като "готова ми е" пък тя може просто да се забавлява момичето, като си пробва женската сила и докъде може да докара един мъж.

# 84
Ба, изневерявали щото били вървежни... Пич, малко на теоретик ми приличаш. Някой льольо де се е оженил за единствената вързала му, той много по лесно ще се поддаде когато някоя мацка му се усуче по късно. Докато вървежните са свикнали и не се трогват. Естествено някои си го искат и търсят, но не за това става въпрос

# 85
  • София
На теория всичко е много лесно.
На практика една изневяра е толкова сложна организация, че на повечето хора въобще не им се занимава.

# 86
  • Paris, France
Ба, изневерявали щото били вървежни... Пич, малко на теоретик ми приличаш. Някой льольо де се е оженил за единствената вързала му, той много по лесно ще се поддаде когато някоя мацка му се усуче по късно. Докато вървежните са свикнали и не се трогват. Естествено някои си го искат и търсят, но не за това става въпрос

Само дето мацките не се усукват на женени льольовци.

# 87
Ми не всички. Бившият, колкото и да е черен, всъщност не ми е изневерил. Съчини си една история за 2018, но доколкото можах да проверя, а и съдейки по непрекъснатите му лъжи, нищо не се е случило тогава.

Казваш, да беше ти изневерил наистина, поне някакво освежаване на брака е могло да се очаква Wink

Твърдението, че масово жените не разбирали ако било 1-2 пъти, не ми се струва правдоподобно.
По принцип една жена реши ли нещо, няма какво да я спре. Смятам жените за по-решителния, целеустремен и амбициозен пол. Така че жената ще рови, ще копае, докато достигне до резултат, доближаващ се до интуицията ѝ Simple Smile
Предполагам чували сте вица - Ако една жена реши да преспи с теб, нищо не може да те спаси. Даже жена ти Wink

Важен момент е кой какво значение влага в думата "изневяра". Преобладаваща в момента е женската гледна тточка и тя се е наложила в общественото мнение - че това е нещо лошо, укоримо, трябва да бъде осъдено. От всички, без изключение.
Тоест демагогия, но обществата винаги са били управлявани с демагогски прийоми. Това не ме притеснява.

# 88

Само дето мацките не се усукват на женени льольовци.
Ще се изненадаш колко мацки се усукват на женени льольовци. Имах такава колежка - само на женени льольовци се усукваше. А беше мацка, но с някакви психични проблеми, защото един свободен не си хареса.

# 89
  • София
Безопасни са - няма да й досаждат и да я притискат. Поне така се предполага.

Общи условия

Активация на акаунт