Компанията в която работя е дъщерна на друга интенационална компания. Като са я отделяли, част от екипа от компанията-майка идва в БГ. И колегата така стига до София с жена и 3 малки деца преди 10 години. Аз съм там от 5. Години съм живяла с убеждението, че човекът е разведен и пътува да си вижда децата често. През тези години обаче, често съм го засичала с една от менджърките на друг екип. В последствие съм останала с впечатление, че са и бизнес партньори в други фирми.
Преди година, на един тиймбилдинг, стана дума за семействата и колегите,които са от началото на фирмата, се изтърваха и дадоха пример с това как не бива да се жонглира със семейството и децата, най-вече. Въпросният господин от 6 години живеел с тази мениджърка без даже да е разведен официално. Сега се развеждал с жена си. Иначе от 6 г. живеел с другата, с която имат поне 2-3 години предистория. Иначе неговото семейство се е върнало обратно в страната, от която идва. Меринджейката се развежда в момента също. И двамата се влачат повече от година по съдилища - той е на път да загуби родителски права, тя също. И двамата смятат, че никой не знае. Само аз не знаех допреди година. Иначе било обществена тайна.
Сега, като се замисля, има логика да са заедно. Тя е във всяка една от фирмите му. Доколкото се изпуснаха колежките, той я води и във сегашната фирма и я бута по стълбичката нагоре. Иначе нямало как човек без опит и подходящо образование да ръководи екип от 30-на IT специалиста. Лично за мен, за да се опре до такава изневяра - и двамата не са били щастливи или им е липсвало нещо. Мъчно ми е за децата. Те не са виновни, а сега са в центъра на разгорещена война.