Всички ли мъже изневеряват в определен период от живота си?

• 26 011
  • 634
  •   1
Отговори
# 255
Много са такива случаи, с моята най добра приятелка също имаше подобни неща, никоя жена не може да приеме друга жена да е приоритет на мъжа с който си ляга. Когато пък приятелката се амбицира като усети, че губи позиции заради новото гадже на мъжа става хептен интересно. Реално това са ненормални конфигурации и отношения, които не могат да продължават дълго в този вид. Винаги има развитие свързано с отказ или отстраняване на една от страните

Ти па !?
Те майка му не могат да търпят, глей кви ги пишат тука за свекървите си, ти искаш няква приятелка да търпят.
Най-големия враг за една жена е друга жена, независимо коя.

# 256
Ами... да. Това не е някаква новина.

# 257
Не познавам мъж и не познавам жена, които не са изневерили. В природата ни е. На всеки се случва в един или друг момент, напълно нормално.

Мъжът ми ако финансира друга жена, вместо мен и децата, ще направя така, че дадените финанси ще ми ги върне в троен размер - дали по доброволен или съдебен път.

# 258
  • Швейцария
Ами жалко е, че не познаваш.

# 259
  • Пловдив
Не познавам мъж и не познавам жена, които не са изневерили. В природата ни е. На всеки се случва в един или друг момент, напълно нормално.
А?! Приятно ми е да се запознаем, вече познаваш. От 20 години. Не, не казвам, че ми е първия и единствен. Но откакто съм с него, съм с него.

# 260
  • Швейцария
И аз от 20 години съм с ММ и не съм му изневерявала. И той не изневерява, ама сега ще скочат, че няма как да знам. Затова дадох други примери.
Мен пък ми е чудно как ще стоиш с един мъж, ако си убедена, че всички изневеряват. Той ли така удобно те е убедил или само такива привличаш...

# 261
Еми и ние сме така с жена ми - 16 години. Не съм и помислял за друга. За жена ми не знам дали не е помисляла, но със сигурност не е и давала повод да си помислям, че е помисляла Simple Smile.

# 262
Е , няма как да са всички .
Аз не мога да си помисля за друг , пък и да ми предлагат ще откажа . Ако съм с някой , трябва да е нещо продължително .
Не знам къде хората си намират човек да изневеряват , явно имат много свободно време .

# 263
Доверието също ражда вярност. Аз обичам да съм с хора и срещам приятни мъже, а понякога и неустоими мъже, обаче с ММ сме си много близки И като хора, и като знам как си казваме всичко и можем да си приказваме с часове, невъзможно ми е да крия нещо от него.
И той така, да не говорим, че ми е прозрачен (каквито ставаме двойките с годините) откъм необичайни реакции и първа ще разбера има ли нещо

# 264
Мъжът ми ако финансира друга жена, вместо мен и децата, ще направя така, че дадените финанси ще ми ги върне в троен размер - дали по доброволен или съдебен път.
Съдът ще изиска фактури вероятно за сумите, които е похарчил за друга жена Simple Smile
Лошото е, ако е направил и на нея дете, тогава и то има право на финансите на баща си - същото право като децата от законната му жена.

# 265
  • София
Мога напълно уверено да твърдя,че от 32 години нито аз, нито той сме изневерявали.
Виждаме хубавото, защото не сме слепи. Оценяваме и подминаваме.
Ако някой от двамата поиска да бъде с друг човек, първо ще се разделим. И не го казвам просто така, а е изпробвано. Някога, когато бяхме гаджета, се разделихме за близо година, за да пробваме какво е и с други хора. От момента на събирането ни не сме имали такива желания. Даже напротив - все по-хубаво ни е двамата заедно с годините.

# 266
Не знам напълно нормално ли е, ама знам няколко случая дето яко са се прецакали кръшкачите и после много сериозно са съжалявали. Единият случай беше мъж, жена му супер мацка си го носеше на ръце, изневери и с най големият боклук в квартала. И оная естествено си събра багажа, бяха млади и нямаха деца все още. После години наред го засичах да пие сам по баровете, баси нещастника.
Една друга булка пък като я изгони мъжът и след афера с шефа и, година две по късно му ревеше колко много го обича като се виждаха покрай детето им. Ама оня му беше през оная работа, а шефът бързо прекрати аферата още щом се разчу.
Така че не всеки е толкова тъп да си разваля рахата когато всичко му е наред, а тия оправдания на нещастни женици сме ги слушали до втръсване, само в тая тема изскачат през няколко страници. Всички мъже/жени изневеряват само за тези, дето им изневеряват техните.

# 267

Това пък е много странно изказване - става въпрос за близките ти приятели предполагам?

От моето обръжение има такива, на които са им изневерявали, но не се сещам за изневеряващи. Разбира се може да крият. Но от близките ми приятели не знам за някой изневерил.

# 268
Не знам напълно нормално ли е, ама знам няколко случая дето яко са се прецакали кръшкачите и после много сериозно са съжалявали. Единият случай беше мъж, жена му супер мацка си го носеше на ръце, изневери и с най големият боклук в квартала. И оная естествено си събра багажа, бяха млади и нямаха деца все още. После години наред го засичах да пие сам по баровете, баси нещастника.
Една друга булка пък като я изгони мъжът и след афера с шефа и, година две по късно му ревеше колко много го обича като се виждаха покрай детето им. Ама оня му беше през оная работа, а шефът бързо прекрати аферата още щом се разчу.
Така че не всеки е толкова тъп да си разваля рахата когато всичко му е наред, а тия оправдания на нещастни женици сме ги слушали до втръсване, само в тая тема изскачат през няколко страници. Всички мъже/жени изневеряват само за тези, дето им изневеряват техните.

Сори за спама, ама последният абзац заслужава всяка да си го принтира и лепне на стената.

# 269
  • Sofia
Познавам жени, които  са с един мъж в живота си. Такива мъже не.
Питах 80 годишен мъж дали има познати и приятели,  които не са кръшкали - каза не.
Ясно е, че съществуват лимитиран брой верни до гроб мъже, но вероятността да са в нашите къщи не е голяма. А всяка тук си мисли, че точно нейния е такъв, аз също. Joy

Общи условия

Активация на акаунт