Какви аргументи - кръгови?

Хайде кажи да видим кой от двата пола изпитва по-голямо желание за секс (просто секс, без бракове, деца, чувства и т.н.)
Ако не вярваш на мен, питай някого, на когото вярваш - например майка си и баба си, да видим какво ще кажат. Оф, забравих - те говорели глупости. Ама тези "глупости" са ги научили от живота и са ги видели.
Ето ти някои аргументи:
- Кой от двата пола е готов без пари да го прави с непознат, и кой трябва да му се плаща, за да го прави с непознат?
- Кой от двата пола плаща за Тиндър, и на кой трябва да му се дава акаунт без пари, за да не загуби интерес, и какво е въобще съотношението мъжки:женски акаунти в Тиндър? Хайде да ти спестя труда:

- Кой от двата пола е готов да вози на кола, да плаща вечеря, и да купува подаръци, за да получи секс, и кой от двата трябва да го возят, да му купят вечеря и/или подаръци, за да даде секса?
Не ми отговаряй с единични контра-примери, каквито винаги могат да се намерят, а гледай общата картинка. Ищахът за секс няма как да го измерим директно, освен с хвалби - например ти може да искаш повече от мен. Обаче за двата пола като цяло за да направим заключение, трябва да разгледаме косвени потвърждения на хипотезата - като тези по-горе.
И накрая, ако пак не си съгласна, ще ме принудиш да разкажа пак вица за прасето, дето Мая толкова се възмути от него преди няколко месеца.
Та не виждам защо трябва да се пробутват обобщаващи за целия човешки вид модели на поведение. Всеки да си търси, каквото му харесва, и ако го бива, ще си го намери.
А пък по арабските държави, и да искат, няма кой да им даде да го правят. Просто показно едни голи цифри колко значат нещо.