Какви аргументи - кръгови?

Хайде кажи да видим кой от двата пола изпитва по-голямо желание за секс (просто секс, без бракове, деца, чувства и т.н.)
Ако не вярваш на мен, питай някого, на когото вярваш - например майка си и баба си, да видим какво ще кажат. Оф, забравих - те говорели глупости. Ама тези "глупости" са ги научили от живота и са ги видели.
Ето ти някои аргументи:
- Кой от двата пола е готов без пари да го прави с непознат, и кой трябва да му се плаща, за да го прави с непознат?
- Кой от двата пола плаща за Тиндър, и на кой трябва да му се дава акаунт без пари, за да не загуби интерес, и какво е въобще съотношението мъжки:женски акаунти в Тиндър? Хайде да ти спестя труда:

- Кой от двата пола е готов да вози на кола, да плаща вечеря, и да купува подаръци, за да получи секс, и кой от двата трябва да го возят, да му купят вечеря и/или подаръци, за да даде секса?
Не ми отговаряй с единични контра-примери, каквито винаги могат да се намерят, а гледай общата картинка. Ищахът за секс няма как да го измерим директно, освен с хвалби - например ти може да искаш повече от мен. Обаче за двата пола като цяло за да направим заключение, трябва да разгледаме косвени потвърждения на хипотезата - като тези по-горе.
И накрая, ако пак не си съгласна, ще ме принудиш да разкажа пак вица за прасето, дето Мая толкова се възмути от него преди няколко месеца.